Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolcia20

BŁAGAM przeczytajcie i odpiszcie

Polecane posty

Gość Jolcia20
Wiem że było juz dużo na ten temat ale prosze was pomozcie mi!!! spożnia mi sie okres juz 8 dzien ( zawsze miałam regularnie) nie zazywam tabletek anty, nie miałam ostatnio stresów ani nic z tych rzeczy. Ostatni moj stosunek był 11 listopada z zabezpieczeniem jak zawsze dzisiaj rano zrobiłam Quick Vue test który wykazał mi druga bardzo bladą kreske, wiec poszłam szybko do apteki po nastepny który wykazał tylko jedną . Kolejny test planuje zrobić jutro rano poniewaz bardzo nie podoba mi sie ta blada kreska . Nie moge byc teraz w ciąży jestem na to nie gotowa dlatego dziewczyny błagam napiszcie czy to juz przesądzone , czy miałyście podobnie . Szukałam na internecie opini o tym własnie teście quick vue i znalazłam jak 2 dziewczyny wypowiadały sie ze ten test tez pokazał im druga blada kreske ale nie były w ciąży BŁAGAM DZIEWCZYNKI ODPICIE MI

Gość jak jest druga
nawet blada - to jest ciaza na 98 % wiec masz 2 % szans, ze test sie pomylil i nie jestes w ciazy

Gość jak jest druga
kup sobie PreTest - najbardziej czuly na rynku, cena okolo 13 zl

Gość foxxx
wiesz kto to jest lekarz ginekolog???

Gość spox+++++++++

Gość Jolcia20
podobno quick vue jest najczulszy 98,6 %

najlepiej do lekarza przeciez my na odległość nic nie powiemy ci na 100% kazdy tylko bedzie przypuszczał a ty i tak nadal nie będziesz miała pewnosci

Gość Jolcia20
byłam u ginekologa 2 dni temu zrobił usg i wszystko i powiedział ze nic nie widac ze albo nie jestem w ciazy albo jest bardzo wczesnie

Gość Jolcia20
naprawde nikt z was nie miał tak ze była bardzo blada 2 kreska ale ciazy nei było ???????

Gość jak jest druga
chrzanisz ze bylas - gin potrafi rozpoznac ciaze juz naprawde wczesnie i to nie robiac USG tylko przez zwykle badanie stwierdza zasinienie przedsionka pochwy i rozpulchnienie szyjki macicy, po drugie jak ma watpliwosci to pobiera krew i robi test ciazowy, ktory juz sie nie myli (nie tak jak testy z moczu)

Gość Jolcia 20
byłam u ginekologa on nic nie zauwazył zebym była w ciązy tylko powiedzia mi ze mam torbielke krwotoczną wielkości 23mm czy to może być powód ze wyszła mi 2 blada kreska na tescie ??? prosze odpiszcie