Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAmonikaS

Sms do byłej, pomożcie

Polecane posty

Gość autorko sorry ale głupia
jestes??? Facet napisal swojej bylej, ze ja kocha-c o prawda po swojemu, ale w ogole co to ma byc za tekst:o poza tym samo to, ze napisał ze o niej śni i myśłl wkurzyloby mnie na maxa i kazałabym mu spadac, a tu jeszcze hasło,ze kocha ją po swojemu i zawsze bedzie kochał! No SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

jestes??? Facet napisal swojej bylej, ze ja kocha-c o prawda po swojemu, ale w ogole co to ma byc za tekst:o poza tym samo to, ze napisał ze o niej śni i myśłl wkurzyloby mnie na maxa i kazałabym mu spadac, a tu jeszcze hasło,ze kocha ją po swojemu i zawsze bedzie kochał! No SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość takaniejakaja
no to skoro nie wie, to postaraj sie przeczytac co napisała Perła i po prostu wyluzuj ..... bo czasami niestety tak mamy ze w podswiadomosci knujemy same cos przeciwko sobie, nakrecamy sie i kompletnie nie mamy racji, jezeli faktycznie zaczniesz zauwazac ze cos jest nie tak jak byc powinno to wtedy zapytaj. mowie to dlatego ze jezeli Twoj facet nie zyczy sobie zebys czytala jego smsy rozpetasz burze.... jezeli jest super to zostaw jak jest, bo nie masz po prostu podstaw zeby sie go czepiac i robic awanture o nic, pomysl sobie ze jakby chcial naprawde cos ukryc to by to ukryl ....

Lol. Jesli jej facet nie zyczy sobie, zeby czytala jego smsy? Moze ona sobie nie zyczy, by wyznawal innym milosc? Wy, ktore doradzacie jej by sie nie przejmowala, chyba naprawde z wami cos nie tak. Jak dziewczyna ma sie nie przejmowac, gdy on pisze do swojej bylej, ze mysli o niej codziennie? Dzentelmen? Dzentelmenem by byl, gdyby jej ladnymi i uprzejmymi slowami napisal, by dala mu spokoj, bo uklada sobie zycie z inna partnerka. Żal. Sama kiedys jak odkrylam, ze facet ma poczte o ktorej nie wiedzialam, przyszpililam go, otworzyl ja przy mnie i znalazlam maila podobnego typu, do dziewczyny o ktorej nie mialam pojecia. Cos w rodzaju \"pewna czesc mnie zawsze bedzie cie kochac, ale to sie musi skonczyc\" Dodam,z e ich znajomosc ograniczala sie do wysylania maili, ale to i tak zalosne. Poklocilismy sie, rozstalismy,wrocilismy i 3 lata jestesmy razem. Teraz narzeczeni. NIe zalamuj sie dziewczyno, wez sie w garsc pogadaj z nim i nie pozwol sie tak traktowac. Albo w jedna, albo w druga. Nie mozna miec wszystkiego.

Gość do Perły
to co napisałaś miałoby sens pomijajac tę cześć smsa "" Prawie codziennie o Tobie myślę, śnisz mi się" gentleman śni - takze na jawei- o swojej aktualnej dziewczynie a nie o swojej ex

Gość do Perły
inna sprawa jest taka, że prawdziwa "dama" nie szpera w cudzym telefonie :P

Gość JaMonikaKa
To już sama nie wiem, co mam myśleć.. Perła, natchnęłaś mnie nadzieją. :)

Ja mam 36 lat on 28 i też nie wiem co widział w takiej starej babie.. albo wiem ;) Ale fakt smsy fajne pisał ;)

Gość JaMonikaKA
Chyba przemilczę tego smsa, przecież Jej tu nie ma. jestem Ja i to chyba najważniejsze. Co Wy na to?

Gość JaMonikaS
Chyba przemilczę tego smsa, przecież Jej tu nie ma. jestem Ja i to chyba najważniejsze. Co Wy na to?

Gość JaMonikaS

Gość jestes mloda masz jeszcze
czas by go marnowac przy okazji sie czegos nauczyc powodzenia

Gość JaMonikaS
Znaczy, że to tylko zmarnowany czas?

Gość autorka to jakaś naiwniaczka

Gość znaczy ze trzeba myśleć i tyle
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie gdzie rozum?? a może ma takie wielkie serce i wiele panien się tam mieści??? Jeśli Ci to nie przeszkadza to spoko. Ja bym wywaliła na zbity pysk!! koczm tu kocham tam CO TO MA BYĆ KUŹWA

Gość JaMonikaS
Nie jestem naiwna, to mnie bardzo boli....ale wiem, że Oni ni będą już razem. Myślę, że trzeba walczyć.

Może nie będą,ale co z tego?Masz zamiar do końca życia (w pesymistycznej wersji) być w cieniu tej drugiej?Jeśli zadowala Cię bycie \'zamiast...\',to w sumie ok...Myślę,że mało ludzi jest ze sobą z miłości,więcej ze strachu przed samotnością,z wygody i przyzwyczajenia,tylko pytanie czy to dobry układ i czy nie warto poszukać czegoś więcej.

Posłuchaj, być może jest tak, jak pisze Perła. Ale teraz dobrze się zastanów, czy chcesz wiązać się z takim facetem. Jeżeli jest to taki typ, który, żeby nie robić przykrości swojej byłej wypisuje jej takie smsy, to nie będzie łatwo z nim żyć. Znam takich facetów, którzy mimo, ze żyją w związku na imprezach pozwalają, żeby inne kobiety się do nich kleiły a potem mówią \"no co miałem zrobić?\"

Gość JaMonikaS
No ten sms to raczej nie był z chęci nierobienia przykrości...oni nie są razem, bo Ona wybrała inne życie..a On przestał się na to zgdadzać i chce normalnego życia, z osobą, która jest wolna.

dla mnie tresc tego smsa jest jednoznaczna.. On jest z Toba po to zeby byc z kim, miec kogos do lozka i do przytulania. Dla niego estes mloda i naiwna. A z kobieta 31 letnia stworzylby dojrzaly zwiazek. Jestes bo jestes ale tak naprawde nie jestes ta ktora by chcial miec przy sobie. Tak mysle..

Gość JaMonikaS
Myślę, że to echa przeszłości...znaczy z potrzeby chwili. jeśli się z kimś było tak długo z bliska i z daleka to jest to pewne uzależnienie. Wiem, że ona chyba nie odpisuje na te smsy, bo kontroluję komórkę( wiem, straszna jestem)

Gość do autroki.......
" Prawie codziennie o Tobie myślę, śnisz mi się, kocham Cię po swojemu i zawsze będę Cie kochał."Kocha ją...po swojemu..dlaczego się rozstali?jeżeli rozstanie wyszło nie z jego strony,to z tego może wynikać że on bardzo by chciał żeby byli razem.Tylko jakby miłosć do niej jest mu"zakazana"wieć napisal Kocham cie po swojemu tego mu nikt nie zabroni Kochać....

Gość Tom30
Ostatni wpis jest chyba najblizszy prawdy. Ale pamietaj nawet jesli była najwazniejsza i wymarzona, to jej nie ma, a Ty jestes.

Gość OLASRA
Aj Ci faceci , brr

Sprawa jak dla mnie podejrzana... Mój ex tez mi wysyła smsy takiej treści i wiem, że bylibyśmy razem. A ma żonę (+ solidne podstawy do stwierdzenia nieważności małżeństwa), ale obojgu jakoś wygodniej tkwić w małżeństwie na papierku. Z drugiej strony może rzeczywiście to tylko siła sentymentu, ale mocno go tłumaczysz :O

Gość flirciara26
a ja bym go zapytała wprost co do niej czuje ........