Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAmonikaS

Sms do byłej, pomożcie

Polecane posty

Gość JAmonikaS

Kochani pomóżcie. Mam faceta od kilku miesiecy i jest wspaniale. Ale ostatnio przeczytałam jego sms do byłej, z którą był kilka lat, ale Ona wróciła do Polski. W smsie było: " Prawie codziennie o Tobie myślę, śnisz mi się, kocham Cię po swojemu i zawsze będę Cie kochał." Co ja mam o tym myśleć? Martwić się? Powiedzieć mu o tym? Dodam, że ja mma 21lat, On 27, a Ona 31. Co oN widzi w takiej starej babie? Pomóżcie

Gość iwonuś
on będzie ją zawsze kochał?????????

Gość JAmonikaS
Pomożcie, poradzcie

Gość ja mam 15 lat
i zastanawiam sie co on widzi w takiej starej jak ty?

Gość kasdhak
w starej babie..no chyba smieszna jestes...po 30 dopiero kobieta pieknieje ....facet nie kocha Cie i przyzwyczaj sie do tej mysli chyba ze cale zycie chcesz byc w cieniu "tej starej baby":D a swoja droga nie wiek swiadczy o atrakcyjnosci:O

Gość JAmonikaS
Stokri Ona wyjechała przed wakacjami, ale kontakt utrzymywali jesczze chyba do sierpnia.

Gość jozkowa
widzisz, dla Ciebie to stara baba, dla kogos innego to moze byc wspaniala, wartosciowa osoba... - proponuje wiecej toleracji! tez kiedys bedziesz w tym wieku! no coz - jesli chodzi o tego sms-a to ja bym nie podarowala, pewnie porozmawialabym z nim o tym w odpowiedni sposob i dala wybor - "ja albo ona", nie daj sie zwodzic!

\"jak się nie ma, co się lubi, to się lubi,co się ma\" - mam nadzieję, że wiesz, co chcę przez to powiedzieć

Gość JAmonikaS
No może przesadziłam z tym wiekiem i starą babą, to nerwy:(

Gość iwonuś
to załosne:-o nie chcę być złym prorokiem ale jak ona tylko kiwnie palcem to on do niej wróci.... Pozostaje nadzieja, ze nie kiwnie.... Nie zaufałabym nigdy takiemu facetowi, jestes młodziutka, pewnie ładna...znajdź sobie kogoś normalnego

Gość kasdhak
albo "lepszy wrobel w garsci niz kanarek na dachu":D

Gość //
Ile jesteście ze sobą?? Ja wiem, że to trudne... ale daj sobie z nim spokój:/ Ja bym swojemu od razu zrobiła dzika awanturę i nie miałby czego u mnie szukać :\\

Gość JAmonikaS
Ale jest między nami wspaniale, dogadujemy się, spędzamy wiele czasu, tylko ten sms

Gość iwonuś
tp porozmawiaj z nim o tym...wiem ze głupio sie przyznać ale jeśli już przeczytałaś to niech ci wyjaśni co to...

Gość //
No nie watpie, że jest wspaniale... jej ale dziewczyno cz Ty nie rozumiesz... tak jak ktoś tu już napisał... ona kiwnie palcem a on do niej poleci a Ty zostaniesz sama jak tan palec wtedy... :/

Gość iwonuś
zreszta, glupich rad udzielam...ściemni cię i tyle bedzie....przecież to facet

Gość starzec
jestem gluchy i slepy bo mam 41 lat i niewiele juz w zyciu mam do powiedzenia ale moze ona jest poprostu od ciebie madzrejsza

na tym TYLKO sms-ie to ty go akurat złapałaś, a o ilu rzeczach pewnie jeszcze nie wiesz to zupełnie inna sprawa

Gość JAmonikaS
No podobno bardzo wykształcona babka, doktorat robi czy coś...ale chyba Ona jest już z kims innym.

Gość takaniejakaja
przede wszystkim zapytam, on wie ze czytasz jego smsy?? bo jak tak to masz latwe zadanie, jak nie no to Ci wspolczuje

Gość iwonuś
w tym nadzieja na twoje "przetrwanie" inaczej dostaniesz kopniaka

widocznie w Twoim pojęciu jest wspaniale. Gdyby on tez tak myślał, to nie wypisywałby do byłej takich rzeczy. Odpuśc go sobie

No jesli dla Ciebie to TYLKO sms.... On nie jest Ciebie wart.Gdyby tylko ta kobieta zechciala,on polecialby do niej nawet o Tobie nie myslac...A moze jest z Toba dla sexu...W tym wieku ma sie swoje potrzeby

Gość JAmonikaS
No, On nie wie, że czytam jego sms:(

Gość boli mnie bardzo
to zalezy od tej drugiej. jedno kiwniecie jej palca i jest z nią. jezeli ma go totalnie gdzies (co jest prawie pewne) to ukochany zostaje twoj. Twoj związek zalezy od kogos kogo nawet nie znasz. A on jest glupi jak niedorozwiniety emoconalnie pies mojej babci.

JAmonikaS - Wczoraj miałam urodziny. Mam 31 lat. :D:P Czytaj uważnie, jeśli już czytasz. Po swojemu, to nie znaczy, że tak normalnie. Chodziło mu pewnie o to, ze zawsze w jego sercu i wspomnieniach będzie miała jakieś tam swoje miejsce. Nie o to, że jest najważniejsza. Aż tak bardzo bym się nie przejmowała. ;) Nawet mu nie mów, ze to czytałaś. Chciał, by jej było miło, a nie żeby z nim była. Masz faceta, który jest po prostu dżentelmenem i nie martw się. Okaż odrobinę zaufania.

JAmonikaS - Wczoraj miałam urodziny. Mam 31 lat. :D:P Czytaj uważnie, jeśli już czytasz. Po swojemu, to nie znaczy, że tak normalnie. Chodziło mu pewnie o to, ze zawsze w jego sercu i wspomnieniach będzie miała jakieś tam swoje miejsce. Nie o to, że jest najważniejsza. Aż tak bardzo bym się nie przejmowała. ;) Nawet mu nie mów, ze to czytałaś. Chciał, by jej było miło, a nie żeby z nim była. Masz faceta, który jest po prostu dżentelmenem i nie martw się. Okaż odrobinę zaufania.

Gość autorko sorry ale głupia
jestes??? Facet napisal swojej bylej, ze ja kocha-c o prawda po swojemu, ale w ogole co to ma byc za tekst:o poza tym samo to, ze napisał ze o niej śni i myśłl wkurzyloby mnie na maxa i kazałabym mu spadac, a tu jeszcze hasło,ze kocha ją po swojemu i zawsze bedzie kochał! No SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość autorko sorry ale głupia
jestes??? Facet napisal swojej bylej, ze ja kocha-c o prawda po swojemu, ale w ogole co to ma byc za tekst:o poza tym samo to, ze napisał ze o niej śni i myśłl wkurzyloby mnie na maxa i kazałabym mu spadac, a tu jeszcze hasło,ze kocha ją po swojemu i zawsze bedzie kochał! No SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!