Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nibys

jak ja nie cierpię kanarów!!!!!

Polecane posty

no jasna cholera!!! źle skasowałam bilet podwójnie i oczywiście mandacik!!! bo pani powinna zawsze sprawdzać czy bilet sie dobrze skasowała ja zawsze sprawdzam! no kur...

Gość nie zrozumiałam
bilet ci sie "skasowała" 2x , czyli że jechałaś dwa razy na tym samym bilecie?

Gość nie zrozumiałam
bilet ci sie "skasowała" 2x , czyli że jechałaś dwa razy na tym samym bilecie?

miałam bilety 4 w tym jeden tylko skasowany no i oczywiście skasowałam ten sam;/ grrr

a ja za to spokojnie jechałam sobie kiedyś na bileciku za 1,35 (szkolny ulgowy gimnny) a tu sie dowiedzialam ze w miejscu w ktorym akurat bylam ulga przysluguje tylko studentom.....:O great.... za niewiedze zaplacilam 50 zlotych.... :O

Gość lollllllllly
ja robilam dopoki nie kupilam 90dniowego:)

pedro z f23 , Moja kolezanka keidys taki prezencik odj akiejs Pani w przelocie otrzymała:D. A akurat miala zamiar na gape jechac:P. I kanary by ją scignely :D.

Gość kobietkkakokietka
słuchajcie ja mam zawsze taki problem, ze zle wkladam bilet do kasownika i mi sie odbija numer na tej srebrnej banderolce z logo mpk czyli odbija sie tak, ze go wcale prawie nie widac.i teraz nie wiem czy w takiej sytuacji powinnam jeszcze raz skasowac ten sam bilet po dobrej stronie? nie kasowac i jechac na takim?czy moze skasowac drugi? kontroli na szczescie nie mialam ale zastanawiam sie co by bylo gdyby byla?

Gość dżizas
ja jezdze prawie za darmo w mpk:D

Gość ajajajajjajajajajjajajkasdhkaf
kobietkkakokietka to lepiej zacznij kasowac tak zeby bylo widac:) chyba ze masz niepotzrebna stoweczke w portfelu:) watpie zeby kanar sie rozczulal nad tym czy odbilo sie na tej napelpce przypadkiem czy tez nie:)

Gość lollllllllly
a ja sie zastanawiam jaki jest haczyk w tych 90dniowych bo zawsze mam wrazenie, ze mi kanar zaraz powie, ze wg regulaminu ten bilet nie jest wazny;]

Jak to jest u Was w miastach? Bo chyba zdarzaja sie takie kanarki co to do kieszonku trzy dyszki biora i zapominaja o sprawie. :O Czy sie boja?

Gość kobietkkakokietka
ale to przeciez nie moja wina, ze mi sie zle odbija na bilecie? ja zawsze w takiej sytuacji jade na takim jak mi sie odbilo bo jakbym drugi raz skasowala ten sam to na bank by sie przyczepili.

Gość lollllllllly
to kanar Ci odpowie, zebys sie nauczyla czytac bo na bilecie jest napisane jasno i wyraznie "tu kasować--->"

Gość 1111111111111
nie wiem jaki to problem skasować bilet z odpowiedniej strony? nawet przedszkolak to potrafi a jeżdżenie ne gapę uważam za kradzież,tak samo jakby wejść do sklepu i wynieść sobie coś za darmo :P

Gość kobietkkakokietka
no dobrze ale czasem z rozmachu zdarzy sie wlozyc bilet nie ta strona co trzeba i co wtedy?dlaczego mam placic kare skoro mialam bilet i go skasowalam, niech sobie go spreparuja i dochodza do tego, ze bilet byl kasowany.nie zaplacilabym dziadom ani centa.

W wawie nie jest mozliwe skasownie tego samego biletu dwa razy. :classic_cool: Zresztą 52 zł na 30 dni za jazdę po całej Warszawie to nie dużo.

Gość kobietkkakokietka
a mi sie to wlasnie zdarza i ostatnio coraz czesciej, nie patrze w tloku jak wkladam i cholera odbija sie na tym srebrnym pasku:o

Gość lollllllllly
mysle ze kanar nie wdawalby sie z Toba w dyskusje....

Gość dżizas
bo w polsce wszystko jest zbyt drogie w stosunku do zarobków:O bilet jednorazowy mpk w krakowie kosztuje 2.50:O

a co to skasowanego ze zlej strony to nie kojarze sytuacji zeby sie ktos czepial takiej drobnostki ;) jedna z glupich akcji z kanarami to jak kumpel, ktory strasznie bazgroli, musial zaplacic kare za nieczytelne dane na bilecie miesiecznym - a szczerze mowiac to jak ktos sie postaral odczytal co trzeba ;)

Gość kobietkkakokietka
jakie falszywe dane? jak nie masz przy sobie dokumentow to zabieraja cie na komende ja zawsze jezdze z biletem tyle, ze czasem zle skasowanym i bym sie wkurzyla strasznie jakby mi kazali za to placic, zrobilabym taka awanture, niechby sobie ekspertyze robili, ze bilet jest skasowany.

Gość dżizas
52 w wawie???????? w kraku 88.50:O

najbardziej wkurza mnie to ze mam znajomych którzy jeżdżą wiecznie bez i zawsze uda im sie albo kanar weźmie 30 zl albo coś wytłumaczą i ok a ja zawsze mam. śmieją sie ze ja porządna jestem i szlag akurat mi sie zdarza pomyłka i muszę 100 wywalić;/ pokazuje mu ze mam 3 bilety ładnie w portfelu i jeszcze z 5 innych skasowanych nic nie pytam możemy załatwić to inaczej nie;/

Gość mnie kiedyś kanarka spisała
za to że nie miałam podbitej legitymacji na nowy rok szkolny,miałam podbitą do września a był początek września,wymyśliła sobie że musze mieć podbitą i już. Wkurwiłam sie tak na nią ze nie mogłam się powstrzymać i doklnełam idiotce,zniszczyłam przy niej mandat i nie zapłaciłam :-p