Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JOVAN

Drogie Panie...co wolałybyście na prezent?Proszę o pomoc.

Polecane posty

Niedługo bedzie 25 rocznia ślubu moich rodziców, i oczywiscie mam problem z prezentem. Czy warto kupić coś \"trwałego\", czy wysłać pocztą kwaiatową piekny \"bukiet niespodziankę\"?, co kosztuje ok 200zł. Z drugiej strony można kupić coś bardziej pwiwedzmy...hm..na pamiatkę. Kobietki co wolałbybyscie dostać, taki bukiet przyniesiony przez kuriera(mieszkamy w innym mieście) czy jakis konkretny prezent?

Gość aaaannnnneeeeeeetttaaaaa
raczej trwałego. Też można poprosić o dostarczenie we wskazany dzien i godzine.

Gość Kobieta słońce
Chciałabym bukiet to taki piękny symbol i nie zgodzę się, że nietrwały, może trwalszy niż te martwe przedmioty bo bukiet przynajmniej "żyje "jakiś czas a w pamięci też może żyć zawsze

Gość Kobieta słońce
Chciałabym bukiet to taki piękny symbol i nie zgodzę się, że nietrwały, może trwalszy niż te martwe przedmioty bo bukiet przynajmniej "żyje "jakiś czas a w pamięci też może żyć zawsze

Gość Kobieta słońce

Gość moze jakies
stare zdjecie rodzicow kiedy byli jeszcze para-powiekszone i w fajnej ramce

Myślałam o zdjęciu, jednak nie mają takich...szybko się pobrali, a poza tym jestem już fizycznie nie jest możliwe:-(. widzę, że jest 6 odp. na mój post a ukazuja mi się tylko dwie:-(

Gość Kobieta słońce
kwiaty kwaity są bardziej żywe niż martwe przedmioty a w sercu zostają na zawsze napewno kwiaty to takie wzniosłe romantyczne wzruszajće i wieczne przeżycie

Gość kwiaty bardziej dla kobiety
a tu ma byc prezent dla rodziców? hmm...moze maja jakies wspólne zamiłowania?