Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margerita.

seks jest najwazniejsza rzecza dla kazdego faceta

Polecane posty

taka moja osobista teoria,jestem pewna na 100 % jesli chodzi o facetow. Nie ma dla nich wazniejszej rzeczy na swiecie. Zaloze sie o 1000000$ ze gdyby mieli wybierac miedzy seksem z angelina jolie powiedzmy a tym milionem to wybraliby seks :) Ktos odwazy sie podeprzec moja teorie?

Gość i dla kobiete też

Gość biore ten milion
Nie cierpie Angeliny :D kompletnie nie moj gust

Gość jestem w 10000 pewien
ze pier...enie jest dla 100% kobiet najwazniejsza czynnoscia w zyciu. Ktos podeprze moja teorie?

Gość i dla kobiete też
ja ja

czerwon tulipan- zgadzm sie z Toba:) a angelina to byl przyklad, kazdy ma inny gust ale tak czy inaczej chodzi o seks :/ co za roznica czy z angelina czy z pamela jedna i druga beznadziejna ale to tylko moje skromne zdanie. Facet poleci na wszytsko co ma cycki i jest w dobrym stanie :/taka prawda

Gość i dla kobiete też
magda m czy tak boczkiem boczkiem żalisz się nam na coś?

nie sądzę :D chyba żeby był już totalnym pokurczem Quasimodo i żadna by go nie chciała. to może by wybrał seks zamiast kasy. a każdy normalny koleś może mieć seks ze swoją kobietą, to chętnie by wziął ten milion :P

Gość Przyjaciel gej Magdy M.
Magdę M. zostawił Piotr Korzecki...dlatego taka cięta na facetów Obżera sie pewnie lodami z popcornem :O i wymyśla Pewnie chciałaby żeby na jej cycki poleciał jakiś pokurcz :P

jesli ma swoja kobiete to po pierwsze po drugie tak zale sie! ale nie bede sie tu wyplakiwac. Nie po to ten topik:P

nie porownywac mnie do tego durnego tasiemca!!!! swoja droga ciekawe kto to napisal...napweno ktos kto jest wielkim fanem tego serialu i wstydzi sie podac swoj nick :P

A ja bym tam wybrał ten milion, przyjemność może i byłaby, ale to tylko krótka chwila

Gość dkny
ale pojebane myslenie znam mnóstwo facetów którzy sa w zwiazkach albo i nie i seks nie jest najwazniejszy choc wazny.....z jakimi przygłupami ty sie zadajesz ze mysla tylko o seksie????????????

Gość buła
zgadzam się z autorką, pomimo iż faceci zaprzeczają sex jest dla nich najważniejszy

Gość oj autorko
malo wiesz o facetach... a po czym w ogole to wnosisz?

Gość facetów kręci władza
a seks i kasa to jedynie ich efekt uboczny

no jeszcze nawalić się czassem ale jak mam satysfakcjonujący seks to nie muszę się nawalić, a jak nawalałem się częściej niż teraz to liczyłem na seks seks jest ważniejszy:) dziwny jest niedźwiedzi ród że tak bardzo lubi miód...:)

ekskluzywny wycieczkowiec rozbił się na rafie, ocalało dwoje na bezludnej wyspie, jakiś tam facecik(niekoniecznie ciekawski) i top modelka(przyjmijmy roboczo że Naomi Cambell), poza tym morze wyrzuciło skrzynki z jedzeniem, alkoholem i wszystkim co potrzebne, po dniu już się urządzili, pogoda wspaniała, jest gdzie mieszkać, ryby łowić, rozrywki jakieś tam inne też, Naomi zaczyna nakłąniać do seksu wyuzdanego, bo lubi, facet nie z tych co by dali sobie rękaw urwać gdy go ciągną do łóżka/ morza/plaży/łąke etc uprawiają więc seks wszędzie i we wszystkich pozycjach raj... ale po miesiącu- dwu facet z wolna staje się smutny... Naomi głupia nie jest, zagaduje: - masz jakiś problem, chętnie go rozwiąże, wystarczy że powiesz o co chodzi... -nie jesteś w stanie pomuc, musiałąbyś być facetem -jestes bi-?? -nie chodzi o rozmowę -no to napijmy cię wódy jak stare chłopy i wyobraż sobie że jestem facetem Po litrze zaczeły się poważne męskie rozmowy -stary nie uwierzysz, pierdo.le Naomi Cambell;)