Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowany...

czy istnieje jakas szansa ze spotkam dziewice?

Polecane posty

Gość
Coś mi się zdaje po przeczytaniu paru wypowiedzi, że ten cały zdesperowany, to chyba nanormalniejsza i najmniej zakompompleksiona osoba na tym topicu :D :D. Szukaj facet jakiej chcesz. Ale problem w tym, ze na tym kawałku świata to towar deficytowy. Chiny, Turcja, albo coś takiego. Ucz się języków, jeśli nie do podrywu to chociaż do znalezienia lepszej roboty się przydadzą :P..

Gość
JeszczeWciążNadalDziewica => zgwałcona dziewczyna dziewicą nie jest. Dziewictwo to kwestia kontaktu fizycznego, który jest z natury czysto fizyczny. Nie ma czegos takiego, jak dziewictwo psychiczny, czy uczuciowe. No czasem zdarzają się tylko ludzie z dziewiczymi ,nie używanymi mózgami. Zresztą z dziewczyny po gwałcie najczęściej żadna partnerka. Próbowałem dwa razy z takimi. Jazdy niestety mają takie, że po prostu się nie da. Żal, żal... Bo ostatnia z nich fajna była.

Gość JeszczeWciążNadalDziewica
Wiesz, zależy co uważasz za dziewictwo: jeśli dla ciebie dziewictwo to ten kawałek błony no to można powiedzieć że ta co miała 100 partnerów ale zabawiała się z nimi oralnie albo analnie jest dziewicą... ta, "dziewicą"... Można też uważać że dziewictwo to kwestia "pójścia z kimś do łóżka" (toalety, parku itp) i wtedy nie chodzi o samą błonę a raczej jakie doświadczenie ma panienka... Co do zgwaconych, jak zaznaczyłam, w sensie fizycznym dziewicami nie są: nie mają błony, zostały zmuszone do sexu..., ale one z tego sexu przyjemności nie czerpały (przeciwnie!) a poza tym nie było to z ich własnej woli, dlatego też uważam, że taka dziewczyna jest bardziej dziewicza niż taka, jaką opisałam na pocątku: z błonką i doświadczeniem prostytutki ;/ Ale to moje, osobiste zdanie ;)

Gość JeszczeWciążNadalDziewica
PS. A że ze zgwałconej dziewczyny "żadna partnerka"... wiesz, trudno jest pewnie zaufać mężczyźnie skoro przez jednego zostało się tak skrzywdzoną, ale myślę że odpowiednia opieka medyczna + odpowiedni, cierpliwy i wrażliwy facet pozwolą i takiej dziewczynie wrócić do normalności i cieszyć się życie, także tym erotycznym....

Wiesz co, ja bylam dziewica az do poznania milosci zycia, czekalam na \"tego jedynego\". Niedlugo slub :) Moja najlepsza kumpela wciaz czeka na milosc zycia trwajac w dziewictwie (21 lat)- ladnia i bardzo inteligentna, niestety nie ma szczescia w milosci.

Gość dziewica w rajstopach
wystarczy nie zdjąć rajstop i pryszczaty małolat będzie chwalił że miał dziewice hahahahahahahahahahahah

Gość Inna...
nie rozumiem Cie.. dlaczego zadasz od dziewczyny "czystosci" kiedy sam juz nie jestes prawiczkiem..? nie uwazasz ze to nie sprawiedliwe?