Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukierkowa kotka

mam do was pytanie o coś oczywistego

Polecane posty

Gość cukierkowa kotka

Dlaczego tak jest ,że jak się ludzie dowiadują ,że ktoś jest na ciężkich studiach(po których jest zawsze praca bo zawód deficytowy), radzi sobie nieźle, nawet na samym początku ma oferty pracy już związane z zawodem. Dobrze sobie radzi a do tego jak jeszcze kobieta to nie wiem najchętniej spaliliby żywcem

Gość cukierkowa kotka
ciekawa jestem jakie jest wasze zdanie na forum ludzie się nie krępują jak w realu wyrazić swoją opinię ;) tylko tak pytam ponieważ daje mi się zauważyć takie zjawisko wśród ludzi

Gość cukierkowa kotka
moje pytanie jest o ludzką zawiść dokładnie ale jak widać macie inne tematy do obgadania :(

Gość cukierkowa kotka
miało być pytanie o ludzką zawiść dokładniej

Gość tak szczerze
bo w polsce tyle studentow, wiekszosc studia robi po nic,bo tyle stanowisk nie ma....a jakiz to kierunek taki deficitowy? bo ja znam tylko fizyke jadrowa:P

Gość cukierkowa kotka
stosunki miedzynarodowe :)

Gość cukierkowa kotka
wszystkie związane z budownictwem albo informatyką ekonometrią chemią (mam na myśli nie tylko Polskę) głownie techniczne kierunki

Gość cukierkowa kotka
i juz pracuje w zawodzie, tzn. mam stosunki z Niemcami i Francuzami :)

Gość Nerip
Informatyka to kierunek deficytowy? Kon by sie usmial

Gość nie wypowiem się
bo nie znam takich zachowań wśród moich znajomych, ponadto żaden z moich znajomych nie studiuje tak deficytowego kierunku. Nawet trudno mi sobie wyobrazić jaki to moze być kierunek...

Gość nie wypowiem się
eeee to mają być deficytowe kierunki??:o

a czemu nie ? brakuje sporo świetnych programistów ;) specjalistów od systemów operacyjnych(ale nie windows),analityków może jak chodzi o sieci rynek jest zapchany ;)

Gość pytanie mam
co studiujecie???

Gość nie wypowiem się
w takim razie moi znajomi studiują deficytowe kierunki, ale nikt im tego nie zazdrości:)

Gość Nerip
persona_non_grata - wlasnie, specjalistow, a tu same studia niewiele pomoga, nawet te najlepsze. Jest wiele informatykow, ktorzy potrafia windowsa zainstalowac i napisac prosty program w C i tyle. Ale to nie jest deficytowy kierunek napewno.

dlaczego mówicie informatyka jako jedno a jest cała masa dziedzin w tym pojęciu grafika ,programowanie, systemy operacyjne, technologie informacyjne, sieci,automatyka, cybernetyka ,układy cyfrowe ,sieci globalne, robotyka,sztuczna inteligecja(SI tak zwane) itp. to tak jakby się prawników razem do jednego wora wrzuciło sędziowie adwokaci notariusze radcy prawni kuratorzy prokuratorzy przecież wiemy,że nie o to chodzi prawda?

Gość tak szczerze
oojjj chemia,to bym sie nie zgodzila...znam ludzi po chemii i lekko nie maja

a Nerip przerażasz mnie ,że tacy istnieją to nie mam pojęcia no chyba coś się wymaga od ludzi na studiach.... ale to specjaliści po kursach chyba Nerip prawda? bo nie uwierzę

ale po chemii masz pracę ale nie w polsce mam kogoś znajomego co ma siostrę w RPA pracuje w zawodzie jako chemik i kasy ma jak lodu podróżuje sobie po całym świecie

Gość Nerip
Tak, wiem, ze informatyka, to nietylko komputery. Nie mniej jednak, jak ktos poszukuje robotyka, to w ogloszeniu o prace pisze robotyk, a nie informatyk. Tak samo kierunek, to robotyka :D niewazne zreszta. A ludzi takich znam, bo studiach informatycznych, na Polibudzie...

ale wiecie co coś w tym jest jak ktoś chce się uczyć i drążyć temat to i pracę w zawodzie znajdzie ;) a jak obębni te lata na studiach od sesji do sesji to trudno jego sprawa