Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Listopad 20, 2007 Wie ktoś? Bo się założyłam z moim chłopakiem i muuuuuszę wygrać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Radio ZET Napisano Listopad 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Listopad 20, 2007 Napewno????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Listopad 20, 2007 RMF zawsze rozdaje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość google wcale nie gryzie Napisano Listopad 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zgadza sie ze Napisano Listopad 20, 2007 RMF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Listopad 20, 2007 ufff :) Jak RMF to dobrze :) a co to \"google\"??? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj wandzia wandzia Napisano Listopad 20, 2007 nie rób z siebie idiotki a co to ekkw? elitarny klub kafeteryjnych wieśniaków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zetka rozdaje zawsze Napisano Listopad 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggtgt77 Napisano Listopad 20, 2007 wiem tylko o rmf fm, ale mzoe inne tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba Napisano Listopad 20, 2007 wiekszosc rozdaje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Listopad 20, 2007 tak wieśniaków :) radze się zapisać zapewne zostane zdegradowana i Ty zostaniesz mianowany/a prezesem :P ;) po prostu wnerwiają mnie ludzie którzy z każdym zadanym na forum pytaniem wysyłają na google. A guwno to kogo obchodzi o czym ja sobie pisze! Bede pisała o czym chce bo to forum publiczne i mi wolno. A jak komuś się nie podoba to niech otworzy sobie stronke (uwaga podaje adres) www.google.pl i nie chc tam siedzi! A nie na forum! THE END :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Listopad 20, 2007 No to kto w końcu daje te choinki bo ja mam tu wino do wygrania... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj wandzia wandzia Napisano Listopad 20, 2007 guwno?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*poziomka 0 Napisano Listopad 20, 2007 to musi byc klub na wysokim poziomie ,skoro prezes takie błędy ortograficzne robi! A choinki rozdaje RMFFM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość google mówi że RMF FM Napisano Listopad 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Listopad 20, 2007 poziomka Ty całkiem normalna jestes??? Ja tu pytam o choinki kto je rozdaje. A nie o poprawnosc gramatyczną moich postów. Czy napisanie słowa gówno przez \"u\" jest powodem, aby mnie obrażać? Sprawdź najpierw swój poziom. Do wszystkich, którym popsułam samopoczucie i zniszczyłam światopogląd pisząc słowo gówno przez "u" : Przepraszam, więcej tego błędu nie popełnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość radar Napisano Listopad 20, 2007 RMF FM :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Listopad 20, 2007 no to wygrałam wino! :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość google mówi że RMF FM Napisano Listopad 20, 2007 no to sie podzielisz chyba co? google nie gryzą ale pić lubią :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach