Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziant.

USUNIECIE C.-GINEKOLOG-SZczecin

Polecane posty

Gość zint.
do forumowiczki wyzej mam was dosc i tego pieprzenia co jest dobre a co złe nie wylewam tu swoich zalów szukam GINEKOLOGA . czy niektóre tutaj są niepełnosprawne na umysle??? nauczcie sie czytac ze zrozumieniem tekstu albo w w ogóle nie zabierajcie głosu!!!!!!!

Gość ooIga
to z pewnościa ułatwia ci życie - agresja i nieprzemakalność nawet na pytania ( rozumiem, że postawione przeze mnie są dla ciebie niegodne rozważenia?) Na twoim miejscu wzięłabym jednak pod uwagę, że aborcja w polsce jest NIELEGALNA, wobec tego nawet ziejący chęcią zarobienia na kolejnej skrobance gin nie poda ci tu swoich namiarów

ve_ra---> Aborcja w wielu krajach jest legalna i ilość legalnych zabiegów wykonywanych np. w Niemczech jest porównywana do tych wykonywanych w Polsce nielegalnie. W krajach, w których aborcja jest legalna kładzie się nacisk na antykoncepcję, a u nas nie ma nacisku ani na antykoncepcję, ani tym bardziej na aborcję, która jest powszechnie potępiana i niesłusznie kojarzona z morderstwem.

zgadzam się - dziewczyna chwiejna emocjonalnie postanowiła wyżyć się na całym świecie, bo najwyraźniej uważa, że tylko ona ma problemy. Oczywiście \"wyskrobanie\" problemu to najlepsze rozwiązanie jakie przyszło jej do głowy. Sama za siebie nie weźmie odpowiedzialności, co dopiero za bezbronne dziecko.

Gość Beata z Albatrosaxxxiiiiiiiiii
lowe tito--sama jestes durnym babskiem..to jej brzuch i jej sprawa czy chce rodzic,nie wymadrzaj sie skoro nie jestes na jej miejscu,wiecej empatii i zrozumienia,przeciez nie ty bedziesz wychowywac to dziecko..lepiej jak usunie niz mieliby oboje sie meczyc

Gość zint.
jakbys umiała czytac to podałam na forum maila. Ludzie co z Wami??? czy wy faktycznie nie umiecie czytac? jakbym chciała sie wyzalic czy nie byłabym pewna decyzji inaczej zatytułowałabym temat , no ale jak widac co po niektórych nie mozna zbyt wiele sie spodziewac. CZekam na maila od których którzy chceliby mi pomoc. Zegnam tych którzy muszą sie cofnąc do I-klasy z abecadłem.

Gość zint.
kolce29@wp.pl

Gość szanowna autorko
i wy szanowne które tak doradzacie tej kobiecie aborcję. Czy naprawde jesteście takie naiwne i głupie, że nie traktujecie aborcji jako morderstwo? Czy naprawde nie chcecie przyjąć do wiadomości że to zbrodnia taka sama jakbyście zabiły już urodzone dziecko? Autorko Droga skontaktuj sie z mężem, bo chyba on nie wie o ciąży. A do szanownych kobiet "dobra rada" nie doradzajcie rzeczy, o których prawdopodobnie nie macie pojęcia. To nie jest zwykly zabieg! Dla kobiety to trauma na całe życie!

Gość ooIga
Młoda, pełna agresji damo. Jest coś takiego jak abecadło emocjonalne ( wiem, wiem, termin całkowicie ci obcy). Co poniektóre wypowiadające sie tu kobiety chciałyby ci pokazać, że ONO ISTNIEJE. Jesteś tak zapatrzona w to, czego chcesz że nie przyjmujesz tego faktu do wiadomości. Zanim położysz się na fotelu ginekologicznym poszukaj może jednak w tymże Szczecinie miejsca, gdzie spotykają się, rozmawiają, leczą traumy kobiety PO ABORCJACH. Może wtedy zrozumiesz, co chcialam ci tutaj powiedzieć

Gość zint.
jak wyzej czekam na maila i ulatniam sie z tego forum bo jak widze co niektórym doradzaczkom mylą sie fora:)..... nawet nie chce mi sie komentowac co poniektórych wypowiedzi bo ja "o niebie a wy o chlebie"....zycze troche wiecej rezolutnosci...

Gość zint.
i ruszcie ta swoją mozgownicą i przeczytajcie 100 razy temat zanim udzielicie odpowiedzi, bo zazwyczaj odpowiada sie na zadane pytanie...no ale taki nasz naród- leje wode nie na temat... zegnam

Gość szanowna autorko
rezolutności to raczej tobie trzeba życzyć.

Gość szanowna autorko
z tym, że właśnie większość kobiet ma "ruszone mózgownicą" i probuje ci wyjaśnić co tak naprawde chcesz zrobić.

Gość fgtfxhgnf
niczego madrego sie tu nie dowiesz, bo weszly tu albo te, ktore usunely ciaze, a teraz znow sa swiete albo te, ktore nie usunely i teraz zaluja... tak czy tak - psy ogrodnika

Gość ooIga
zazwyczaj tak...ale bywają wyjątki :P Jak zapyta cię przechodzień ze sznurem w ręku gdzie tu rosnie najbliższe spore drzewo na którym mógłby sie powiesić, udzielisz mu bez zmrużenia okiem wskazówek na temat?

Gość nie jestem ani za aborcja ani
przeciw. Nie chce stanac po zadnej stronie ale na Boga, to jest forum i Ty, autorko, NIE MASZ monopolu na pisanie - skoro zdecydowalas sie tu napisac, to inni maja prawo skomentowac. Nie pasuje ci? Nie czytaj ale nie pitol kochanie, ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, wiele osob siedzialo w wiekszym g... niz znalazlas sie ty i rade dalo. ALE TY NIE CHCESZ DAC RADY - to rob co chcesz, ale nie zabieraj innym prawa do wypowiedzi. Wyjde za maz, a jak facet odejdzie to usune ciaze. Jakie to malzenstwo? Zagraniami jestescie siebie warci i nie trzeba byc obok, zeby to widziec. Jedno zdradza, drugie usuwa problemy bez wzgledu od skali. Doslownie: po trupach do celu. Piszesz wystarczajaco trzezwo, by mozna bylo ocenic, ze w depresji glebokiej nie jestes, tobie jest po prostu niewygodnie - i bede pisac co mi sie podoba, bo zalozylas temat i trafia mnie, jak kobieta traktuje aborcje jak wizyte u dentysty czy kosmetyczki, bez sladu wyrzutow. Wrr

Gość szanowna autorko
no porównanie do psa ogrodnika raczej kiepskie.I jak sama zauważyłaś kobieta po aborcji nie poleci Ci tego zabiegu tylko kategorycznie odradzi. To chyba o czymś świadczy.

Gość fgtfxhgnf
to swiadczy o tym, ze sama sie klopotu pozbyla, a innym zaluje... autorka jak sie wyskrobie tez bedzie znow swieta i bedzie sie madrzyc i odradzac i ustawiac w mocherowym berecie w kolejce do nieba... tak jak wy...

Gość nie jestem ani za aborcja ani
nie trzeba byc wierzacym by byc przeciw aborcji, etykietki do kosza, myslenie w ruch.

Gość szanowna autorko
nieco uogólniasz. Po pierwsze- nie miałam aborcji i w życiu bym sie na to nie zgodziła. Nie jest to dla mnie jeden ze sposobów antykoncepcji "po" jak niektórzy uważają. Zresztą żadnej formy antykoncepcji "po" nie uznaję. Po drugie. Czy to że ktoś ma moralność i wierzy w Boga już ma obowiązkowy beret na głowie?

autorka najwyraźniej lubi, kiedy inni za nią myślą. Najpierw nie wzięła pod uwagę konsekwencji, a teraz czeka aż jej ktoś maila podeśle z adresem, żeby miała problem z głowy.

Gość aangelina
Łatwo oceniać innych trudniej siebie Postapisz jak chcesz ja sugeruje tylko rozmowe z psychologiem Nie podejmuj decyzji pod wpływem emocji tylko na "sucho" A co do aborcji moje zdanie jest takie, że żyjemy w wolnym kraju Jeśli chce sie usunoć to i tak się to zrobi Ja osobiście jestem za aborcją ale do 2 góra 3 miesięcy od zapłodnienia i po konsultacji z psychologiem

Gość ech no. .
glupia krowa dupy umiala dac debilowi a dziecko chce zabic polowa jak nie wiecej ludzkosci jest przeciw aborcji czyli co ci wszyscy sa porypani?? nie morderca ma twarz pieknej kobiety o to co robisz obys za to spalila sie w piekle

Gość miałabym namiary
na takiego ginekologa ale niestety z Warszawy

Gość ech no. .
ty tez sie urodzilas bueheheeh a powinni nawet cie ie robic bo nie powiem usunac bo to mporderstwo

Gość zint.
Dziekuje Ci za linka czy mozesz do mnie napisac na maila chciałabym jeszcze Ciebie o cos zapytac ale nie bede tu sie rozpisywac bo nie ma sensu ...sama rozumiesz...

Gość miałabym namiary
do zint. wiem jak to jest podejmowanie dezycji po wpływem emocji i ze czasem gdy ktos sie uprze myslec tylko negatywnie do danej sytuacji to ciezko jest ta osobe przekonac by czegos nie robiła, ale mimo wszystko przemysl o jeszcze. Życzę Ci powodzenia teraz i później, bo jestem pewna, że sie przyda, bo wiem jak to jest.Pozdrawiam.

Gość zint.
miałabym namiary dzieki:)

Gość zint.
wy durne..mozesz sie odezwac na maila?? prosze