Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my200X

Sztuka uwodzenia kobiety

Polecane posty

Gość my200X
Ja nie uprawiam seksu. Jeśl już, to prowadzę uprawę seksu oraz kartofli. Tyle że, w praktyce, wcale nie prowadzę uprawy seksu. Wolę uwodzić ze wszelkimi nastęstwami :-).

Gość ---aniol--
ja nierozumiem ----to chodzi o seks czy cos glebszego

Gość Księżyc dwurogi
No właśnie. \"Seks, czy coś głębszegho\" :-(((. Ponuro mi się zrobiło na duszy.

Gość frk-0999
Dylemat seks czy coś głębszego jest pozorny bowiem rzetelna penetracja pochwy (czy też orlana, tudzież analna) musi być głęboka :)

Gość Księżyc dwurogi
Ryba, z braku czasu nie odpowiedziałem na Twoje pytania. Co robię, żeby uwieść i wuieźć? Ech, mam pewne sposoby. Wiem, co należy. I kiedy należy. Choć przyznam się bez bicia, że nie zawwsze się udaje. Choć jak powszechnie wiadomo, jestem okropny pies na baby.

Gość Księżyc dwurogi
A "topik" został założony po to, żeby dac ludziom miejsce do wyrażania opinii. Może przylazą nieobecni: Melania, kol. NIedźwiedź, f.... oraz Marianna? Skuszeni neutralnością miejsca i atrakcyjnością tematyki.

Gość Marysssia18
ja zostałam uwiedzina przez przystojnego, znacznie starszego chłopaka zza wschodniej granicy w białej koszuli, z ciemnymi oczami, pieknym usmiechem i... wystarczy, ale on mnie tak kręci jak nic ani nikt do tej pory...

Gość Dlaczego nikt nie pissze
?

Gość Dlaczego nikt nie pissze

Gość Zepsuty Piekarniki
E tam, zaraz nikt, Ryba! Może by się kto i znalazł...

Gość Zepsuty Piekarnik
No więc, pogadać bym mógł, ale czasu nie mam :-( Do widzenia.

Gość gość
kobiety da sie uwodzic, ale to musi byc bardzo naturalne inaczej po prostu nie przejdzie, wiadomo ze wszystko przychodzi z praktyka, tutaj masz porady http://podryw-dziewczyny.pl/

Gość Anka_1987
Mnie bardzo pomogła w kontaktach z facetami książka – Jak zdobyć osobę, którą kochasz albo której nie znasz. Trochę tajemnic zostało w niej zdradzonych na temat relacji między płciami;) Dobrze wiedzieć pewne rzeczy, później łatwiej się dogadać. Książkę kupiłam na www.jakzdobywac.pl . Ogólnie jest to fajny serwis o takich tematach jak flirt, budowanie relacji w związku.

Gość gość
Uważam, że zmiany w celu poznania "pięknej i wartościowej" kobiety są bezcelowe, ponieważ tego typu zmiany z pewnością nie będą trwałe - trwała zmiana to taka, której MY chcemy, a nie która ułatwi poznanie kobiety. Bądźmy sobą, pracujmy w obszarach, które MY uważamy za obszary z deficytami, a nie próbujmy się dopasować do ogólnikowych trendów i typu faceta z podręcznika podrywacza, bo życie to nie teatr, aktorstwo prędzej czy później wyjdzie na powierzchnię i wtedy pojawią się konflikty. Dlatego uważam wszelkie poradniki za bezsensowne. Jedyna rzecz która w moim przypadku zadziałała to feromony ( zamawiałem na http://pherowin.pl) Kiedy ich używałem wychodząc z domu zawsze napotykałem jakąś dziewczynę i to wcale nie ja pierwszy zagadywałem.