Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgbfbfvcb

ja 23 on..........38

Polecane posty

Gość fgbfbfvcb

ja wiem ze mu słuze tylko do zabawy, on mi tez, zonaty i dzieciaty,jego zona nic nie wie, mimo ze z tego samego miasta jestesmy, tylko ze on robi wrazenie zazdrosnego, chce namiary na kolegow z którymi sie spotykam z sympatii i daje wiele powodów do tego abym myslala ze jestem dla niego bardzo wazna, jak cos dla zartow powiedzialam o swoim slubie za parelat to sie...załamał:O i sie caly czas pyta czy go aby nie zdradzam:O i napewno nie chce rozwalac rodziny, nie moglabym zbudowac wlasnego szczescia na cudzym nieszczesciu a on sie coraz dziwniej zachowuje:O co o tym wszystkim myslicie

Gość jagooo
on frajer a ty nie rob sobie wiekszych nadzieji

Gość fgbfbfvcb
nie mam zadnych nadziei, czekam na moją drugą połowe a ON tylko wypełnia sobą to czekanie, wredna malpa jestem wiem ale faceci to tez swinie

Gość guta
w oczekiwaniu na..... srasz w cudze gniazdo- feee!!

Gość a skąd jesteś

Gość upppppppppppppppp
daj sobie siana dziewczyno, po cholere ci ten facet a tylko klopotow sobie narobisz

szmata.....-----> a co to facet niby swietoszek jest??:O to jeszcze wiekszy szmaciaz...........

daj sobie z tym spokoj... bo obudzisz sie majac 38 lat sama w lozku.. cale zycie bedziesz sie zywila ochlapami z panskiego stolu? dobrze Ci zycze-zostaw to..

i w ogole nie kumam Cie...jeszcze bym zrozumiala gdybys choc wspomniala,ze \"cholera!zakochalam sie!\". a Ty -niestety taka jest prawda-perfidnie ,dla zabawy(?)wchodzisz w takie g..o:O

Gość a ja mowie uztwaj
zycia,raz sie zyje no i to.......sie nie zmydla:D.Tylko dbaj o pozory:D

no własnie \"raz sie zyje\" ludzie to wypowiadają przy roznych okazjach, moze nawet lepiej ze nie jest zakochana, nie bedzie cierpiec albo gdyby byla niepoczytalna to kto wie co mogloby jej strzelic. ja osobiscie jestem przeciw chociaz raz omałobym nie wpadła własnie w takie gówno jak aktorka:O