Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

balbinkaa

singielki ile czasu jestescie juz same i czemu nie macie faceta?

Polecane posty

Gość vale tuudo
nazywajmy rzeczy po imieniu...samotni a nie tam single i singielki.......zazwyczaj na przeszkodzie stoji niesmialosc i za duze wymagania

mi na przeszkodzie do jakiegokolwiek związku stoi nabyta we wczesnej móldości niechęć do wiązania się, w konsekwencji którego mogłoby dojść do założenia rodziny. ta podstawowa jednostka społeczna zawsze kojarzyła mi się z uciskiem i ograniczaniem podstawowych swobód. pragnę wyrazić moje bezgraniczne zdumienie ludzmi na siłę starającymi się utworzyć jakiś związek. mimo wszystko życzę powodzenia i miłego dnia.

Gość ndfskasd
ja singielka 27 lat, sama od lat 5, nie mam faceta bo jestem zwykla szara przecietna dziewczyna, troche niesmiala, jednym slowem nikt nie zwraca na mnie uwagi, do tego jestem juz zalamana ta samotnoscia, a najgorzej jak widze na ulicy jakie "tragedie" z wygladu maja kogos. Zreszta gdzie mozna poznac wolnego faceta?na imprezach zazwyczaj sie pije i poznaje kolesi ktorzy licza tylko na krotkie znajomosci, wiec moze mi ktos powie gdzie poznac wolnego faceta, bo chyba tylko w necie pozostaje szukac lub w biurze matymonialnym, mam wrazenie ze wszytscy sa zaobraczowani:(

Gość bo ja...
pół roku, bo mnie zostawił , bo powinien poczuć a nie poczuł .... bo każdego poróznywałam do niego, bo cały czas o nim myślalam, bo tak naprawdę nie szukalam... KONIEC

Gość Czasami Justyna
Samotna praktycznie od zawsze, powód - nikt mnie nie chce.:)

Gość reatre
Całe życie. Bo tak mi się podoba. Nie, nie jestem samotna. Jest mi dobrze tak jak jest.

Gość bo ja...
Do "same dorsze i lampucery" ---->a co? mierzysz swoją miarą ?

Gość a jednak to prawda
mam taką koleżankę zawsze sama (ok to się jej tylko tyczy) jak ostatnio się o coś pytałam to mi tak dojebała ,że miałam jej ochotę wygarnąć

Gość a jednak to prawda
może wam powiem pytałam się o mieszkania w nie jakiejś tam kosmicznej cenie , czy coś wie ...tak mi dojebała ,że o matko a ja liczyłam ,że pomoże mi znaleźć pewne info no ale co tam dostała lepszą pracę (pochodzi ze strasznie dziadowskiej rodziny) to się jej w głowie poprzewracało... teraz wiem dlaczego jest sama nie dlatego ,że urody brak trochę ale po prostu jest wredna wyniosła i zarozumiała widzi tylko siebie jak coś chce to pierwsza :( a wiele po prostu nie ma szczęścia a od niej to wszyscy uciekają

fajna nie fajna, miła czy nie , wredna czy niewredna....naprawde to nie ma znaczenia ani wpływu na to czy ktos jest sam kiedys ktos wpisał tu cos takiego: Na ulicach widzi sie coraz wiecej ladnych zadbanych Polek, swiadomosc jak dbac o siebie tuszowac wady itd jest bardzo wysoka....teraz naprawde przecietne dziewczyny sa ladnie \" zrobione\", faceci sie ogladaja itd i tu zaczyna sie problem...bo uwazaja ze skoro one sa ladne to maja prawo wymagac ladnego partnera....Tylko panie nie widzicie jednego...faceci nie maja takiej mozliwosci, dostaja taki repertuar jaki im dala natura....fajnych facetow jest moze dla 10 % tych ladnych dziewczyn reszta albo obnizy wymagania albo bedzie sama......znam wiele ladnych i samych...bo wiecznie wybrzydzaja, a faceci ? ....coraz bardziej krytycznie nastawieni do kobiet...bo te krolewny nawet zatanczyc na imprezie nie chca jak im sie buzia faceta nie podoba... i to jest najbardziej trafna wypowiedz na tym całym forum a druga jest taka ze nie które maja pecha jak ja:P

Gość samotna niewiasta
Samotna niewiasta wybywa z domowych pieleszy ok godz 8-mej, aby udać się na przystanek, nastepie odbywa podróż do biura (minut 23), spedza tam 8 godzin wytężonej pracy, po czym ponownie udaje sie w kierunku przystanku, zdarza sie jednak zmierzać jej również w kierunku sklepu spożywczego. Nastepnie samotna niewiasta wraca do mieszkanka i cieszy sie urokiem wolnej chwili :) Pora letnią i wioseną gdy słońce dłużej jej towarzyszy udaje sie na rowerze na wyceczkę :) Weekendami czasem robi zakupy, czasem spotyka sie ze znajomymi, a czasem nie wychodzi z domku. W powyzszych miejscach możesz spotkać niewiastę samotną i roztoczyć swój urok celem podtrzyania znajomości :) ps. niestety taka szaara codzienność

sama... najpierw ślub, potem rozwód/ nowy związek, facet zawiódł po 1,5 roku/ 7 miesięcy Wielkiej Miłości, obecnie- niepewność...

Gość ja też .
Sama w zasadzie od zawsze, nie wiem dlaczego.

Gość zniesmaczona...
a ja mam fazy w swoim zyciu-- nastolatka -- nie mialm specjalnie powodzenia .... takie tam znajmosci ale bylam niedojrzala do zwiazku i sie balam ... -- studia - na ierunku dla dziewczyn ...w malym mistaeczku ... byl jedn powazny kandydat ale ja mialm 22 lata a on 32 --- dalam sobie spokoj, choc bylby cud=ownym mezem-- i jest - ale kogos innego ---dalej studia -- w wielkim miesice -- znajomosci porywy serca, ale cigle nie TEN ciagle spotylkalam przeciwnienstwa moich wyobrazen.... --- rok tmu byl jednen - wiele watpliwosci, ale je rozwial bo mnie JEDNAK rzucil (on! jak mogl!? ) ---- teraz--- spotykam samych idealnych facetow --- trzech (z rzedu ) wspanialych --- i prosze bardzo - wszyscy zonaci :( jedne byl w separacji --- DEFIONITYWNIE i na 100% sie rozwodzil... - jednak postanowli dac sobie sznse :o drugi- nie mial zamiaru sie rozwiesc i nawet nie klamal ... trzeci .... niby od razu sie zakochal ja niestety tez .... ale na szczescie ogleglosc nie pozwala nams sie spotkac po raz dugi, wiec sprawa wyjasniona ale sie rozpisalam :o

Gość bo tak jest
Wielu fajnych facetów juz sie zaobraczkowało, czas wpadac w panike?

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bo jesteście wybredne. Dlatego jesteście same ! Czekacie na księcia z bajki, po jakiś tam rozczarowaniach liczycie na więcej niż miałyście przed nimi !

Gość zniesmaczona...
tak, czekamy na ksiecia z bajki .... a dlaczego face nie moga byc takimi "ksiaciami " ? my robimy wszytsko zeby byc ksiezniczkami ;)

wybaczcie ,że to powiem czasami zbyt wiele oczekujecie od kogoś a od siebie nie wymagacie nic, oczekujecie cholera wie czego a nie macie same zbyt wiele do zaoferowania, pamiętajcie uroda to jeszcze nie wszystko czasami śmiech mnie bierze jak brzydule dostawiają się do przystojnych gości i wręcz startują do nich a i grube też . potem topiki w stylu pusi jestem sama gruba nikt mnie nie chce

Gość bo tak jest
co fajniejszy koles jest albo zareczony albo zonaty lub poprostu zajety, płakac mi sie chce bo zaden nie zaczekał na mnie :-P

Gość bo tak jest
SHIT!!!

Gość lucky strike//../////
trafna uwaga z tym czasem Sprzedawco Słońca:D