Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wylece niedługo

Mam doła....pewnie wylece ze studiów

Polecane posty

Gość mgr blummccia
Zajęcia masz z doktorem S...?

sprzedawca wszystko zależy jakie studia w sumie ze mną pracują osoby po polibudzie które nie znają podstaw ale to inna sprawa:P

Gość wylece niedługo
wiem, ze lliczy sie szczescie....juz to wiem od dawna bo nieraz tacy koncza co raczej nie powinni ;) problem w tym ze ja sie juz ucze systematycznie bo tu nie da sie inaczej....jak sie nie naucze na cw to mam to w plecy, co chwilka są koła , jakies kartkówki a jak jakiejs nie zalicze to juz mnie nawet do zaliczenia nie dopuszczaja :( cięzko jest pracowac i studiowac...zazdroszcze mojej przyjaciółce ( razem tu na te studia przyszłysmy) ona nie pracuje i całe przedpołudnia sie uczy, ma czas na znajomych i na odpoczynek a ja wracam z pracy 17-18, cos w domu tez trzeba zrobic i do nauki juz nie mam czasami sił:( ale ja mimo pracy miałam 4i 5 na licencjacie a ona ledwo zdawała bo to olewała...

Gość wylece niedługo
ale nie załamuj si etak zalezy jaki uniwerek....ja jestem na Wrocławskim i juz dawno słyszałam jak tu jest ale co tam, pomyslałam ze skoro tu same 5 to jakos dam rade na uniwerku bo sie ucze ....ale widze ze masakra :( moi znajomi co sa po prywatnych po zarządzaniu i marketingu poszli na mój wydział ale na ekonomie i mówia ze jest spoko i swobodnie koncza uniwerek....to ja sie załamałam :(

a to nie ma kolegów/koleżanek ze starszych lat jeden telefon i kobyła zmniejsza się do rozmiarów książeczki dla dzieci:P

Gość wylece niedługo
taaaa my tu mamy kamery w salach ;) łazą pomocnicy na egzaminach i ciagle ktos nad toba stoi...

Gość mgr blummccia
HAHA skończyłam w czerwcu ten sam wydział, kierunek, ten sam tryb nawet. Czasami się da!! Znajdź kogoś z dziennych kto Ci będzie mówił jakie pytania mieli. W większości będziecie pisać testy ( trzeba zobaczyć jak wyglądały w zeszłym latach i pod tym kątem się uczyć). Jeśli czegoś nie zmienili to rzeczywiście czeka Cię 3 poważne egzaminy w tym przesławne k.p.a Dasz radę. Nie taki diabeł straszny...

Gość mgr blummccia
i jeszcze jedna rada... co tylko się da zdawać na przed-terminach!

Nie wiem czy Gnomowi chodzilo o sciaganie.. W moim przypadku wyglada to tak ze od starszych lat mamy skrypty, materialy i wszystko co splodzily pokolenia przed nami ;) Wszystko kolportowane przez internet ;) Dowiedz sie czy nie dasz rany czegos takiego zrobic.

dokładnie + info o konikach pana profesora czyliu zmieniamy kilka tomów w jeden skrypt :P

Gość wylece niedługo
teraz mam miec 3 testy na sesji + opisówka u Machaja z doktryn... ale ja sie zaliczen boje :( w sobote mam z adm publicznej ale nawet nie wiem z kim ;)

no to jak się na wykłady nie chodzi to inna sprawa :P ja zawsze chociaż na jednym byłem:P żeby wykładowcy mówić dzień dobry na korytarzu:P starczyło i zazwyczaj mnie kojarzyli:P

Gość mgr blummccia
Jak będziesz miała adm. publ. z taką miłą panią, która wygląda jak studentka, albo z takim Panem co ma wąsy i pali jak smok to spokojnie nie masz się czego bać. Ja miałam doktryny z takim profesorem co robił przesiew testami, ale jakoś mojego roku nie powalił bo wszyscy się odpowiednio przygotowali doświadczeniem poprzednich lat. Handlowe proponuje zdać na przedterminie. Myślę, że oni Was tak tylko straszą bo ja jakoś nie miałam nigdy problemu z zaliczeniem ćwiczeń. Chociaż w tej dwuletniej karierze miałam takie co to były w środku tygodnia a wszyscy się ich tak bali, że od poniedziałku chodzili jak struci. Ale to na drugim roku w semestrze zimowym dopiero.

Gość wylece niedługo
nie wiem z kim bo nie zapamiętałam nazwiska ale wiem jak wyglada bo chodze na wszystkie wykłady i cw

Gość wylece niedługo
adm publiczna mam z jakimś młodym gościem co ciągle zartuje i jest taki smieszny ;) wykłady z paułą handlowe wykłady z skorym a cw to nie wiem jak sie nazywa..... tylko porównawcza mamy z pania ale tego sie nie boje bo powiedziała ze jak to juz miałam to mi przepisze na 3 z cw ;) chociaz jedno z głowy ...

Gość mgr blummccia
Mężczyzna, ciemne włosy, wąsy i twarz żółto-brązowa, wiek około 50 lat????

Gość wylece niedługo
na doktrynach na cw facet zrobił nam kolokwium zaliczeniowe ale jeszcze tego nie sprawdził i mówił ze bedzie dopytywał przy zaliczeniu :( no to po tym kole pare osób sobie juz darowało

Gość wylece niedługo
na cw mam samych młodych tylko ten z doktryn machaj czy jakos tak to starszy jest...

Gość wylece niedługo
seminarium mam z citowiczem z karnego materialnego ale jego znam bo miałam karne z nim na licencjacie

Gość mgr blummccia
Ja pisałam z wkroczeń i bardzo jestem zadowolona.

Gość wylece niedługo
ooo przypomniało mi sie , cw z handlowego mam z B. Książek....znasz go moze???