Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawssskii ktoś

WIELKI PROBLEM !! Gdzie w systemie jest pamięć przegladarki

Polecane posty

Gość ciekawssskii ktoś

czy oprócz dosyć prymitywnego programu youtube downloader istnieje jakiś inny sposób ? ktoś mądry napisał ( inny temat ) że wszystkie pliki tymczasowe np filmy po zapełnieniu do 100 % ( ten czerwony pasek ) zapisują się w cache przeglądarki ! No właśnie i mam pytanie gdzie jest ta pamięć bo szukałem na dysku c: w windows, w folderze przeglądarki ( jaka musi być przeglądarka ??) szukałem nawet w panelu sterowania i nic nie znalazłem :( Jeśli jest tu ta osoba bądz inna która dobrze sie zna na zakamarkach windows niech napisze gdzie to jest :) z góry dziękuje ;)

Jeśli chodzi o FireFox\'a cache znajduje się tu: C:\\Documents and Settings\\Nazwa_Użytkownika\\Ustawienia lokalne\\Dane aplikacji\\Mozilla\\Firefox\\Profiles\\XXXXX.default\\Cache\\ w miejscu \"XXXXX\" mogą być dowolne znaki.

Gość ciekawssskii ktoś
wielbiciel 70B - dzięki :)

Tylko w FireFox pliki są zapisywane bez rozszerzeń. Jeśli chcesz z nich korzystać, musisz wiedzieć w jakim formacie jest plik i dopisać im tam rozszerzenie. W cache\'u IE pliki są zapisywane z rozszerzeniami, a cache znajduje się tu (tam jest kilka/kilkanaście folderów i w tych folderach znajdują się zapisywane pliki): C:\\Documents and Settings\\Nazwa_Użytkownika\\Ustawienia lokalne\\Temporary Internet Files\\Content.IE5\\

Gość ciekawssskii ktoś
czyli która przeglądarka sprawiła by mniej zawodu ? ogólnie firefox jest ogólnie lepszy .formaty dostępne na youtube to"chyba" tylko flv więc z firefoxem nie powinno być komplikacji ? mam jeszcze jedno pytanie :) może ktoś wie, dlaczego ten program youtube downloader pokazuje mi taka wiadomość( HTTP/1.1 400 Bad Request ) czy to oznacza że wyczerpałem limit pobrań ? program ściągałem darmowo jak wszyscy :o faktem jest ze sporo ale czy to normalne ? można to jakoś zmienić na nowo bo odinstalowałem program,zainstalowałem od nowa i znowu to pokazuje :o (ten plik w windows (prefeth) też wykasowałem ! jak ktos ma pomysł to proszę o odpowiedz :)

Gość problem z obrazkami
ja mam zas problem taki... jak ogladam na przegladarce explorera rozne strony internetowe to czasem ogladam i obrazki m.in. np. demotywatory.. i ja ich nie zapisuje... a mimo to sa zapisane na systemie bo jak otwieram jakis obraz zapisany u mnie na kompie i otwieram go poprzez podglad obrazow i faksow systemu windows i daje drukuj... to oprocz tego obrazka co chce go wydrukowac jest miliony innych ktore nie zapisywalam a ogladalam na stronach internetowych.. jak je odnaleźć i usunac???

Gość obrazki zapisują się w tym
samym miejscu, które podał Wielbiciel. Swoją drogą, warto, a nawet trzeba czyścić/usuwać pliki tymczasowe, bo zajmują sporo miejsca.

Gość wielbiciel chyba sie w tobie
zakochalam 😍:classic_cool: