Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mi zle

pobilam sie z mezem

Polecane posty

Gość jak mi zle

czuje sie okropnie....swiat mi sie zalamal. przes ostatni tydzien strasznie kluciliśmy sie z mezem. jedno drugiemu wtykalo szpile. w koncu nie wytrzymalam i udezyłam meza w twarz. zdazylo mi sie to 3 raz w ciagu naszego trzyletniego pozycia, ale on nigdy nie oddal...do wczorajszego dnia.on mnie udezyl.bilismy sie strasznie.teraz nie wyobrazam sobie dalszego zycia z czlowiekiem ktory podniosl reke na kobiete. wiem ze ja pierwsza przekroczylam granice, ale to chyba go nie usprawiedliwia.nie wiem co dalej zrobic.

Gość zygizygi
chore choć takie prawdziwe:/

jak mu pierwsza przyłożyłaś a on nie wytrzymał to miał do tego święte prawo czy takim jak ty wydaje sięze faceci są od spełniania ich zachcianek i tylko ich zdanie się liczy ich uczucia daj se siana i nie rób siary facet nie wytrzymał a jakby mnie moja walła to już by mnie więcej nie zobaczyła :P

Gość jak mi zle
ale on mi ublizyl...zabolalo mnie to

i co to jest powod zeby go lac??rozmawiac nie umiecie tylko od razu z liscia??gowniarstwo:o

Gość jak mi zle
zreszta ta awantura ma dosc glebokie podloze.moj maz jest uzalezniony i ostatnio przerwal abstynencje(trawa)

Gość zygizygi
rozumiem Cię... Choć nigdy mój facet nie uderzył mnie w twarz... A niech by tylko spróbował:/ Też by mnie to zabolało... Porozmawiaj z nim...

Gość cierp cialo cos chcialo

Gość jak mi zle
ja go udezylam raz on mnie trzy...to ja nie bylam dluzna.ale to straszne jak czlowiek nic nie moze zrobic jak druga osoba powoli brnie w bagno.ta potworna BEZSILNOSC

Gość jest mi źle dobrze
zrobiłaś, teraz olej drania - cokolwoiek by się działo facet NIE MA PRAWA PODNIEŚĆ RĘKI NA KOBIETĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wiem co czujesz
u mnie prawie identyczna sytuacja Ja tez go bilam do czasu-psychika mi nie wytrzymywala, obrazal mnie i takie tam Az w koncu mi oddal I robi to teraz za kazdym razem Nie kocham go juz, jestem z nim tylko dla pieniedzy!!! Wiem ze jak by mnie naprawde kochal to by mnie nie uderzyl, kawal chuja...!!!! Teraz zaczynam otwierac oczy...

Gość zygizygi
że co? on Cię 3?! Rozmawiałaś z nim kobieto?;/ Bo normalne to to nie jest... :/

Gość jak mi zle
ja mam z nim dwoje dzieci.

Gość Marcus van Vestfallen
może wreszcie do kobiet dojdzie, że akcja wywołuje reakcje.... uderzyłaś licz się z oddaniem...to się nazywa równouprawnienie... Ps teraz kobiety sa takich gabarytow ze spokojnie moga zrobic krzywde

tak a kobieta to ma prawo walić z liścia bez jaj jak się baba za bardzo przypierdoliła to dostała i tyle facet mógł jeszcze wyjść z domu i nie wrócić albo jej wystawić walizki

Gość Marcus van Vestfallen
cokolwoiek by się działo facet NIE MA PRAWA PODNIEŚĆ RĘKI NA KOBIETĘ kobieto z tym prawem to ty się idź lecz....

Gość zygizygi
A to co? Solidarność plemników czy jak? :/

Gość jak mi zle
moj maz jest naprawde silny. jego jedno udezenie to moich 10

a ty mozesz go bic??kochalas go i go bilas??co kobietom mozna wszystko ale jak facet odda to od razu zale i utryskiwania??opanujcie sie!!! do autorki w pierwszym poscie naisalas ze to ty go uderzylas 3 razy a on ci oddal 1 raz...i ze biliscie sie strasznie...teraz zmieniasz wersje... tak czy inaczej chore jestescie jesli uwazacie ze facet powinien z pokora znosic to ze wam psychika siadzie i mu sie przylozy...jak kobieta leje to jest si ale jak facet to od razu wielkie halo tak??zalosne:o jak napisalam wczesniej tez bym oddala

Gość dddnn
a rozmawialas z nim o tym? jak on sie zachowuje?

i co z tego myślisz że tobie wolno bezkarnie robić co chcesz nie ma tak dobrze jakoś nie wiem czemu ale wolałybyście chyba facetów siedzących pod pantoflem ten gatunek prawie wymarł :P

Gość jak mi zle
chodzi mi o to ze trzeci raz w zyciu podnioslam na niego reke. dwa razy mi nie oddal. wczoraj zrobilam to trzeci raz...i byl odwet

Gość Marcus
sam sie lecz

dwa razy za pozno...jakby oddal za pierwszym razem moze odechcialoby ci sie takich akcji

Przemoc jest oznaką słabości. Gdy brak racji, argumentów, usuwa się grunt pod nogami to liść jest jak znalazł. Nie rozegranie (fatalne zresztą) a powód tej akcji jest tu istotny. Ale to takie groszkowe zdanie tylko. Może nie mieć nic wspólnego z rzeczywistością. Albo niewiele.

ja na miejscu tego faceta jeszcze bym cię wystawił :P

Gość dddnn
ludzie czy wy czytacie, ze maz tej dziewcyzny jest narkomanem a ona robi to w klotni wyciagania go z nalogu? osad rzeczy zalezny jest od kontekstu

czy jest czy nie jest nawet ćpanie nie usprawiedliwia przemocy a atakowany ma prawo się bronić

Gość jak mi zle
nie nawidze jak pali trawe.on sie kryje z tym ale znam go dobrze i wiem ze to robi.