Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mi zle

pobilam sie z mezem

Polecane posty

Gość urocze. wyszła za ćpuna
i pijaka a teraz ma pretensje że się księciem z bajki nie okazał. A CZEGO SIĘ SPODZIEWAŁAŚ??????

Gość kakalala
Markus i Gnom - jesteście dupkami. Wielkimi, popaprawnymi kutasami z takimi poglądami. Wywołujecie moją pogardę. Pokurcza dwa, co jako sparring partnera widzą kobietę, bo w facetem jakby się przyszło bić, to byście w majtki narobili ze strachu. Na tyle was stać.

Gość kakalala
A ty autorko, co z ciebie za matka skoro dzieciom zafundowałaś tatusia-ćpuna? Dzieci też bije? Jeszcze nie? Acha.

Gość sam pale
mi po prostu zal slepych ludzi dlaczego nie widza co sie dzieje. Kiedys podeszlo do mnie 9letnie dziecko i spytalo czy mam papierosa powiedzialem ze dziecia nie daje takich rzeczy a on mi na to z usmiechem od ucha do ucha ze on juz palil trawke. Ona zawsze byla i bedzie nie zniknie a teraz nie mamy nad nia kontroli i to nie tylko w Polsce zrobiono ankiete w Irlandii 75% jest za legalizacja.

Gość jak mi zle
wszystko mozna ale nie wszystko jest dobre

Gość juzefka
co z tego ze jest ja nigdy nie palilam sa ludzie, ktorzy nie pala. nawet nie otarli sie o srodowisko palacych

Gość sam pale
do jak mi zle :] to co przedstawilem to tylko i wylacznie fakty mozesz to sprawdzic :)

Gość jak mi zle
tak ale przedstaw tez te negatywne FAKTY

Gość sam pale
choroba na AIDS czy jakas inna tez zepchnie Cie do outside-u nie dlatego ze jestes chory a dlatego ze brak zrozumienia u innych powoduje obawe strach :)

Gość nie wiem czy zechcesz
jak mi źle - idź Ty na topik dlea molestowanych psychicznie, coś mi się zdaje, że tam otrzymasz pomoc.

Gość Marcus van Vestfallen
kakalala wyzywasz mnie bo uważam, że nikt nie ma prawa podnieść ręki na drugą połowę.... ? Moją kobiete obronie przed każdym...nawet przed nią samą jak trzeba...

Gość juzefka
negatywnym faktem jak to nazywasz jest juz sama potrzeba palenia czlowiek zyje ponad wlasne mozliwosci, z czyms sobie nie radzi jak taki czlowiek moze dac wsparcie drugiemu?

Gość sam pale
pale od 7 lat czasem z pol rocznymi, miesiecznymi przerwami mam dobrze platna prace zyje wiec ?

Gość sam pale
a czym sie taki czlowiek rozni od palacego papierosy ?

Gość jak mi zle
do sam pale .po co robisz przerwy???zeby udowodnic sobie ze kontrolujesz sytuacje?

Gość juzefka
JESLI SIE NIE ROZNI TO PAL PAPIEROSY

Gość sam pale
nie tak po prostu mam duzo zajec czasem i nie mam czasu na relaks

Gość jak mi zle
juzefka DOBRE

Gość trallalinna
Uderzyłaś on ci oddał stało się:(.Ja tez kiedyś się z mężem pobiłam:(,było to raz przez dziesięć raz naszego małżeństwa,obojgu tak nam było wstyd z tego powodu że nigdy nam się to więcej nie zdarzyło.Czasami też potrafimy burczeć na siebie jak to w życiu ale każde z nas pamięta tamten wstyd wobec siebie że nigdy nam już aż tak bardzo nerwy nie pusciły jak w tedy.Czasami tak się zdarzy że nerwy puszczają ale najważniejsze jest to żeby uczyć się na błędach i nigdy więcej takiego samego nie powturzyć.Pogadaj z nim o tym co się stało na spokojnie,powiec mu o swoich emocjach w tamtej chwili i niech ci on opowie o swoich,potem już będziecie wiedzieli kiedy przestać z tymi szpilami aby was tak bardzo nerwy nie poniosły.

Gość zniesmaczona...
Nie kocham go juz, jestem z nim tylko dla pieniedzy!!! Wiem ze jak by mnie naprawde kochal to by mnie nie uderzyl, kawal ch*ja...!!!! Teraz zaczynam otwierac oczy... wybacz- ja jestem kobieta i nie uwazam, zebys ty miala prawo go bic i zadac zeby on zachowal raczki przy sobie .... jesli ktos uderzylby MNIE - kobieta czy facet--- oddalabym, iwec potrafie wyobrazic sobie ze facet tez moze stracic panowanie nad soba

Gość jak mi zle
narazie nie jestem w stanie z nim rozmawiac...za bardzo miotaja mna emocje...to jeszcze nie czas

Gość sam pale
do Juzefka palenie trawki a papierosow rozni sie :) trawka jest mniej szkodliwa :)

Gość jak mi zle
sam pale poczytaj sobie www.zielonemity.republika.pl

Gość sam pale
wszystko tam opiera sie na danych z przed 15 lat co bylo totalna bzdura

Gość juzefka
nie wierze, ze nie ma skutkow neurologicznych

Gość sam pale
7 lat i nic :) znam ludzi co pala od 30 lat i nic moze po smierci jakies beda kto wie

Gość juzefka
ok, ok -ale nie boisz sie ze w przyszlosci jakis parkinsonik czy alzheimerek, zatorek itp? no wiem, ze kazdemu moze sie zdarzyc ale nie kazdy bedzie mial wyrzuty sumienia

Gość juzefka
domyslam sie , ze jestes lekarzem

Gość juzefka
jak mi zle nie wiem co ci doradzic w niektorych parach wchodza w gre olbrzymie emocje i nie ma przepiusu rozstac sie czy nie czujesz sie pobita przez meza? boisz sie, ze moze cie uderzyc?