Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miaa

Prorocze sny?

Polecane posty

Hey:) miałyscie moze jakiś kiedyś sen proroczy albo jakis wazny dla was.. albo de javu (tak jakoś się pisze;)) Wiec bardzo prosze piszcze..:) Ja miałam strszny.. Byłam w jakimś domku z męzczyzna nie znałam go.. ale hm.. nawet nie wiem gdzie, okazało się pozniej ze byłam u swojego jakby wujka , bo było tam duzo drewna desek ale nie wiem gdzie Ty było mozliwe ze na wsi. Południe. Miałam na sobie golf. Przyszli jacyś dwaj goście i kłocili sie z tym wujkiem moim zaczeli go bić umarł , a ja leżałam na tych deskach na polu.. nie mogłam wstać nie mogłam się podnieść byłam bezsilna .. za wszelka cene chciałam wstać ale nie dałąm rady a oni byli coraz blize.. bałam się.. a wasze sny?

Gość oddalam sie rudemu
ja ma czasem deja vu, nawet sporo tego bylo

Gość *TRISTE*
Ja mam czasami prorocze sny.

Gość błąd w matrixie-
miewałam myśli proprocze,ale rzadko,snów nigdy

a podobno jak ktoś ma de javu do znaczy ze albo to był jego sen ktorego nie pamieta albo ma dużą bardzo wyobraźnie Ja tez dzis miałam. Ahh.. tez dzis wszedzie gdzie się popaczyłam widziałam czesci człowieka raz nogi, ręk czarna postać ;( bałam sie

A mnie się śniło, że był wypadek samochodowy na drodze z Katowic do Kielc. Zderzyły się 4 samochody. I zrobił się okropny korek, a że nikomu nie chciało się czekać aż straż pozarna usunie to wszystko, to wsiedli wszyscy do pociągu. A w tym pociągu działy się dziwne rzeczy. Ludzie zachowywali się jakby ktoś ten pociąg uprowadził. Niektórzy wyskakiwali przez okno, strzelali do siebie, deptali się... :o Normalny koszmar. Ja prawie wypadłam z tego pociągu... Przebudziłam się a w radiu słyszę: \"Dzisiaj rano na drodze z Katowic do Kielc miał miejsce wypadek. Zderzyły się 4 samochody i droga jest tymczasowo zablokowana... itp.\" Straszne nie? :p Ale zaraz Wam wyjaśnię o co chodzi. Otóż ja mam włączone radio przez całą noc. Prawdopodobnie w nocy się przebudziłam i nieświadomie słuchałam informacji jakie podawali w radio i mój mózg to zapamiętał i przetworzył w sen. :p A rano jak już po przebudzeniu usłyszałam tą wiadomość o wypadku to na początku byłam przerażona, ale potem szybko sobie to wyjaśniłam. ;)