Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopnięty przez los

Dlaczego nie moge żyć jak normalny facet ?

Polecane posty

Gość kopnięty przez los

mam 23 lata i beznadziejne życie....bo opiera się ono głównie na walce z trądzikiem i niedoskonałościami cery...masą wągrów na nosie, trądzik...zimą znowu się powiększa :( do tego blada skóra która się łuszczy itd....Nie pale, nie jem słodyczy i ostrych przypraw , pije zioła wydaje majątek na to co 99 % facetów ma za darmo bez niczego...niedobrze mi od tego...życie jest takie niesprawiedliwe...

Gość dontyouknow3
a dermatolog czy kosmetyczka...ludzie mają poważniejsze problemy niż pryszcze...na prawdę

słuchaj, to przechodzi.. Siostra moja dłuuugo się męczyła - wreszcie nowy dermatolog pomógł... niestety, trochę to trwa...

Gość kopnięty przez los
lecze u różnych dermatologów i bez skutku...co z tego , że kiedyś przejdzie...życie mi przelatuje przez palce....Ja nie skryje sobie trądziku czy beznadziejnego koloru cery pod makijażem......

no wiem... ale moja siostra teraz ma super skórę.... tylko musisz czekać... Poza tym, jeśli będziesz interesującym mężczyzną, to kobiety i tak zwrócą uwagę na Ciebie...

Gość fdser
ja bym na twoim miejscu miał to gdzies .Zycie jest za krotkie by sie przejmowac pierdolami.Nawet nie zauwazysz kiedy ze zmarnowales go na mysleniu o tradziku a bedziesz mial na karku 60-tke.

Gość ta od Blunta
ten trądzik to jakaś zmora na tym forum...co jest???cynku ludzie Wam brakuje i tyle, jeść drożdże i już:)pozdr.🖐️

Gość fdser
moze sprawdz sobie poziom testosteronu.Zbyt wysoki powoduje wlasnie takie cos.

Gość kopnięty przez los
ale wiem, że to jest właśnie problem, bo często słysze to od kumpli...tzn oni rozmawiają z koleżankami i tak to jakiś temat wychodzi...wiem, że jestem lubiany ale przez cere nie mam szans na kobiete.......A najbardziej boli jak przylapiesz kogos wzrokiem jak patrzy na twoja cere tzn pryszcze itd...wtedy czuje sie bezbronny...

Gość fdser
to wina nieprawidłowej gospodarki hormonalnej.NIe wiem co jest za to odpowiedzialne ? Za duzy poziom testosteronu ? MOze zrob sobie badania /?