Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lawa_wulkanu

która z Was tak naprawdę jest spełniona?

Polecane posty

gdy kończy się miłość, ta fizyczna ? tyle kobiet opowiada o tym jak im cudownie jest w łóżku....a tak naprawdę większość z nich, nie czuje niczego prócz tego, że ma coś w sobie... nie chodzi mi o przypadkowy sex, tylko o taki z miłością w tle... Jestem ciekawa, czy którakolwiek z Was przyznaje się do tego, że nie jest jej dobrze w łóżku z facetem, którego kocha...?

Mi nie jest zawsze cudownie...to zależy od stopnia podniecenia i wogóle... kochałam się raz z facetem z którym nie jestem...i było cudownie, a z partnerem jest różnie nieraz kiepsko, a nieraz cudownie.

Na poczatku bywało roznie, teraz nie zdarza mi sie odchodzic z niczym, choc poziom i intensywnośc przezyc zalezy od wielu czynnikow.

Gość spelniona++++
Jestem 100% spelniona, moj mezczyzna mysli przede wszystkim o mnie, zawsze daje mi przynajmniej jeden orgazm, to dla niego sprawa honoru. A nawet kiedy sie nie kochamy bo jestesmy zbyt zmeczeni, wystarczy mi, ze mnie mocno przytuli i moge zasnac w jego ramionach.

\"męzczyzna zawsze chce nie zawsze może kobieta natomiast zawsze może nie zawsze chce \" sprawdza się to w praktyce jak nic :) Ja znam na tyle doskonale swoje ciało że orgazm mogę osiągnąć zawsze kiedy mam na niego ochotę przy odpowiednim poprowadzeniu mojego partnera o ile ten partner daje się poprowadzić ;) Orgazm to wysiłek dla organizmu wiec nie zawsze mam ochote na az tak intesywne przezycia co nie znaczy ze nie mogę uprawiac sexu :) i nie oznacza to ze sex bez orgazmu jest dla mnie czymś mniej przyjemnym ;)

Tak mądrze tu prawicie, że aż oczy mi się bardziej wyłupiaste zrobiły:) Prawie nic dodać nic ująć, ale przecież w naszym kraju każdy ma coś do powiedzenia na każdy temat. :) Dlatego dodam: Wszystko to prawda, uważam jednak, że prawdziwie spełniony może być ktoś, kto posiadł spokój wewnętrzny, a jego stosunki z samym sobą i światem układają się w miarę harmonijnie.

Julek Bogu dzieki ze ja takiego jak Ty faceta nie mam...:P kobieta znająca swoje ciało wie jak poprowadzić męzczyznę Ty widać zawsze bedziesz musiał ze skóry wyłazic aby kobieta miała przyjemnosc z Tobą ;)

jasne ;) Józek :) ciekawe ile razy coraz to nowszej harmonii bedzie potrzebował aby byc w pełni sharmonizowanym ;)

Jenifer - jeśli jesteś szczęsliwą połowicą Julka, to możesz to dodać :p Bo jak inaczej ocenić skuteczność wyłażenia ze skóry? :)

Energy ja Ci zazdrosze :) poczucia humoru temperamentu i misiamacza :DL:D:D

no dobra Qrcze - przyznam sie publicznie - a ja Ci zazdroszczę elektryzująco pachnącego czarnulka z wampirowatym wzrokiem :)

Spełnienia? Czy spełnienia wiaże się z orgazmem? Czy sam fakt dawanie rozkosze nie zakwalikuje sie do spełnienie, poczuć jak osobą ukochaną jest dobrze, że nadajecie na tych same fali, że spokoj, szczęścia, wypełnia serce? Nie zawsze kobiety mają orgazm, i nie zawsze chcą tego osiągać ale czy to znacze że było do niczego? A czy spelninie ma sens tylko poduszkowe?

reno a kiedy męzczyzna wie ze kobieta ma orgazm??:P kiedy wie ze się spełniła?? mnie Julek zarzucił ze mam orgazm na rzadanie ale przynajmniej mój męzczyzna wie ze mam i że go nie oszukuję i wie ze własnie spełnienie nie oznacza miec orgazm za wszelką cenę ;)