Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

czy cygańska wypalanka skutkuje na gorączkę czy lepszy lekarz?

Polecane posty

Mam pytanie, na szczęście to nie moje dziecko choruje ale dobrej sąsiadki. :( Jej dziecko od dwóch dni ma podwyższona temperaturę 37,8- 38 stopni . chce iśc z dzieckiem na wypalankę do znachora cygańskiego, ja jej radzę żeby poszła po prostu do lekarza ale ona się uparła. Boje się że berbeciowi może stać się coś i nie za bardzo wierzę cygańskim znachorom. :( Podobno wypalanka robiona przez cygańskiego znachora polega na tym, że dziecku wiąże się oczy, otwiera buzie i cygan pluje ognistymi kulami do gardła dziecka i wypala licho siedzące w dziecku a powodujące niedomogi zdrowotne i gorączkę. Któraś z Was robiła swojemu dziecku taką cygańską wypalankę? To grożne? Jak dziecko po tym się czuje? Albo lep[iej oradzcie jak ja odwieść od tego zamysłu? :( 🌻

Gość kto w ogóle
teraz do znachorów chodzzi???????????? DO LEKARZA Z dzieckiem marsz i to JUZ!!!!!!!!!!!!!

Gość wyobraznie masz wypasiona
na maxa, ale teraz to juz pobilas sama siebie...ani to smieszne ani nic, robisz sie strrrrrasznie nudna Oranzadko. Wez sie w koncu postaraj i wymysl cos smiesznego. Przynajmniej zrobilabys wtedy dobry uczynek i rozmieszyla ludzi, bo teraz to przynudzasz strasznie.

no ja właśnie pytam czy powinna iść do lekarza czy może jednak do cygańskiego znachora-miotacza ognistych kul? :( Wiem, że niektórzy korzystali z cygańskich znachorów

ja pierdziuuuuuuu!! w ktorym wieku my zyjemy?? cyganski szaman?? brak slow...

Ja korzystałem z cygańskiej znachorki i muszę wam powiedzieć moi drodzy - nic specjalnego. Co prawda tylko mieszałem im bigos, ale spodziewałem się więcej. To pisałem ja, Jarząbek