Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotkaaa

KREM MASŁO KAKAOWE ZIAJA !!!NORMALNIE BOSKI I PRZYCIEMNIA CERE!!!!

Polecane posty

Gość dorotkaaa

uzywam od dwóch lat regularnie i nie wiem jak to sie dzieje ale gdy mam jakiegos syfka od razu znika po tym kremiku i mam super cere nawilzoną i przyciemnioną a zawsze bylam blada jak sciana.

Gość KREM MASŁO KAKAOWE ZIAJA
Mozesz podać skład tego kremu?

Gość ksdfhds
on ma napewno w skladzie parafinum liquidum bo sama chcialam go kupic a po tym skladniku wyskakuja mi syfy. widac niektorym nic nie robi ten skladnik...

a po to nam skład bo mamy problemy z cerą, widocznie ty nie masz. mi po większości kremów wyskakują hiespodzianki na twarzy

to jest prawda ztym kremem ja tez zawsze bylam blada a teraz od 2 mc go stosue i sama sie nie poznaje podam wam sklad aqua,caprycil,trigliceride,parrafinum,,glycerin,cacao buttr -pozostale sa zwiazkami chemicznymi

Gość coott
CALKIEM SIE ZGADZAM ZE PRZYCIEMNIE STOSOWAC TRZEBA REGULARNIE I NAPRAWDE DZIALA CUDA.

Gość bo po wszystkim co ma ten skla
dnik wyskakuja mi syfy. moze to cos innego ale jak narazie to nic co nie ma w skladzie parafiny nie wywoluje syfow.

z ciekawości - jaki kram nie ma parafiny? Bo mi się wydawało, że jest ona podstawą praktycznie wszystkich kremów, nawet tych dla alergików (ja takie stosuję)

Gość np babydream nie ma
z ziaji niektore. bardzo dobry jest dla mnie ziaja odzywczo-kojacy. teraz uzywam naturalnego z olejem arganiowym.

Gość hipp tez nie ma parafiny

Gość entrrry
o rany wy naprawde macie obsesje. ja myje twarz zwykłym mydłem i potem ewentualnie wklepie byle jaki krem nawilzajacy(ale niekoniecznie) i mam bardzo ładna cerę, nie muszę stosowac zadnych podkładów czy pudrów

Gość qrquma
dajcie prosze link do tego kremu :) stosujecie go tylko na twarz?a co z reszta ciala?zostaje blade :( ?

Gość llohjh
tylko na twarz stosuje ale nie ma opalenizny po nim sztucznej tylko przyciemnie karnacje tak super i nei widac róznicy wcale ze szyja bledsza czy cos ..

Gość qrquma
dziekuje :)

Gość EJJJJJJ
ON JEST FAJOWY

Gość Sabinosss
Mam pytanie, czy masło kakaowe jest w stylu "samoopalacza"?? większość kremów mówi, 'brązujący' i obok "dokładnie rozprowadzić na skórze i umyć ręce" a to mówi- samoopalacz. Dlatego jestem ciekawa, czy masło kakaowe naprawdę opala?? Nie chcę juz stosować żadnych samoopalaczy, nie umiem się równo posmarować ;)

Gość martinez sanchez
ten krem to napewno nie samoopalacz. regularnie stosowany poprawia koloryt skory, wtedy cera wyglada zdrowo i promiennie. moj ulubiony :)

Gość kokokota
ja wolę mój cudowny balsam brązujący dove;) boska opalenizna, skóra jak aksamit;););) do balsamu dostałam krem gratis ;D ależ mam dziś rozkoszny humor:P

Gość do ciała też jest
albo masło albo balsam z tej serii. A złośliwym dziękujemy, wyobraźcie sobie, że ja też nie używam ani pudrów, ani podkładów, a myje tylko zwykłym mydłem. Kremu też nie używam regularnie, a to dlatego, że każdy mnie zapycha, jakimkolwiek się nie posmaruje wyskakuja mi syfy i ja mam nie patrzeć na skład?

Gość do ciała też jest
albo masło albo balsam z tej serii. A złośliwym dziękujemy, wyobraźcie sobie, że ja też nie używam ani pudrów, ani podkładów, a myje tylko zwykłym mydłem. Kremu też nie używam regularnie, a to dlatego, że każdy mnie zapycha, jakimkolwiek się nie posmaruje wyskakuja mi syfy i ja mam nie patrzeć na skład? Po tym niestety też, ale moja mama ten kremik uwielbia, tak samo moja koleżanka i jej mama.

Gość eme4
jakie tu niektorzy madrosci wypisuja, jak ktos nie ma problemow z cera to sie niech lepiej nie wypowiada, na temat tego czy patrzenie na sklad to glupota

Gość ten krem to ten
w brazowym opakowaniu?

Gość wiktoria 1006
też sobie nidawno kupiłam i ok bo seria biobalans nie dla mnie piecze mnie:(

Gość marlut
mi zniknęło zimno,które mnie szpeciło od miesiąca.posmarowałam grubo na noc i po kłopocie.normalnie używam oxycortu,ale aktualnie nie miałam.

Gość Sass
a czy masłem kakaowym można smarować twarz na noc?? W strefie T mam cere tłustawą (wyskakuje czasem coś ;/)