Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość datecs x

Zakupy w sklepie internetowym za zero złotych. Co robic?

Polecane posty

Gość datecs x
Nie chcę się wykłócać :o po prostu ciekawi mnie to jak przestawia się taka sytuacja w praktyce :o jest to taki towar, którego nie potrzebuję, jest mi zbędny ale ciekawi mnie cała sytuacja.

ale czemu masz sie klucic? cena produktu na stronie byla 0zl , ty kupujac go zawarlas z nimi umowe, ze zaplacisz za produkt ta cene. jesli cena byla pomylka , to ich problem, nie twoj. na tej zasadzie, kazdy produkt moglby zmieniac cene po jego zakupie. pomysl, cos kosztuje 12 zlotych, ty kupujesz, a oni ci pisza 10 minut pozniej, ze to pomylka i masz zaplacic 21 zlotych - toz to a bsurd!!!absolutnie nie zgadzaj sie na zmiany umowy zakupu!!! a firma powinna bardziej uwazac.

Gość po czesci wszyscy macie
racje, ona nie musi kupic towaru - jesli okazalo sie ze to pomylka i cena zostala zmieniona, ale nie moze go tez dostac za ta cene i sad zaden nie przyzna jej racji bo 0 Zł to nie pieniadz. Gdyby oni sie pomylili i widnialaby cena chociaz 1 zł to co innego - bo taka jest ustawa i to by byla cena wiazaca, niewazne czy w fazie pomylki czy nie, ale 0 zł to nie pieniadz dlatego to nie jest wiazace

Gość michail gorbacz
datecs x--> tak, ciekawi Cie a rzucasz sie jak pies na lancuchu, ktory zobaczyl ochlap miesa haha:D Naprawde, to tylko w Polsce mozliwe. Zobaczyla sobie idiotka towar za friko i od razu zamowila:D a po kiedgo ch*** :O I nie wykloca sie. jest tylko ciekawa. aha, a ja jestem uch swiety. Powinni Ci dac ten towar za free i wepchac przy okazji glrboko w dupe az by Ci gardlem wyszlo:classic_cool: