Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na stałe

Chyba pójdę bo burdelu, mam już dosyć bycia prawiczkiem, nie będę cnoty trzymał

Polecane posty

Gość na stałe
to jest mój problem, że przeraża mnie, że kobieta może mieć niekoniecznie bardzo porządną i bez zarzutów przeszłość seksualną. Więc może jak sam czysty nie będę, to stanę się bardziej tolerancyjny. Bo to, że uciekłem od dziewczyny, bo miała wcześniej 4 partnerów to jeden z moich największych błędów

Gość na stałe
Powiedzcie mi czy warto szukać koniecznie porządnej dziewczyny (zakładając, że jednak nie pójdę do tego burdelu)? Czy sam fakt grzecznej przeszłości seksualnej (bez seksu bez miłości, przygód, szybkiego seksu, wielu partnerów itp.) nie jest najważniejszy? Bo kompletnie się nie znam na tych sprawach, a z tego burdelu to może zrezygnuję, bo się boję, że jakaś dziewczyna mnie nie będzie chciała, jak się dowie, że byłem u dziwki... Troszkę mnie nastraszyliście, z tym, że jakaś dziewczyna potem się może mną brzydzić ;)

Gość na stałe
Czyli chyba ciężko będzie mi pomóc, a ja nie wiem co mam robić...

Gość w tym wieku za sex PLACIC
?? A poza tym to obrzydliwe, załapiesz hiva czy coś myślis, że gdzie chodzą faceci z syfem co nie chcą zarazać normalnych kobiet? na dziwki właśnie

a kurwa koles kogo ty straszysz?? jak chcesz to idz, tylko jak bedziesz mial hiva to nie narzekaj albo cos innego. Widocznie twoje kolezanki to same kurwy jezeli oddaja sie pierwszemu lepszemu w takim wieku.... wiesz cchesz byc modny bo twoi kumple sa juz po, zrobisz to z kurwa no i co?? dowartosciowuje cie to? bedziesz lepszy?? ja pierdole masz 22 lata a mozg 13 latka;/ zenada facet zeby dorownac pelnoletniej lasce musi miec chyba 38 lat z tego wynika;/ zal mi ciebie;/

Gość NIE i jeszcze raz nie
Wiesz jak to będzie w tym burdelu? Papierosek, nałozenie gumki i penetracja. nie licz na żadne jęki czy zajebisty orgazm, bo tak nie bedzie. Wiesz jak niektóre kobiety mówią na stosunek w burdelu? bierny gwał - bo prostytutka wcale nie chce tego z Tobą robić. Rozumiesz? Ona nie chce tego z tobą robić!!! Boshe mam nadzieje że nie byłeś jeszcze w tym burdelu. 3maj się.

Gość vvvvv
Ostatnio mówili o jakieś dziwce co hivem klientów zarażała w kilku burdelach, teraz jej klientów szukają :o

Gość do NIE i jeszcze raz nie
a skąd wiesz jak tam jest?Czyżby...:classic_cool:

Gość taka se
słuchaj na topicu jestem 30-letnią dziewicą jest piękna dziewica ---- moze do niej uderz i stworzycie piękny związek :-))

Gość niech chlopak idzie
skoro trafi na niedziewice pewnie to niech ma burdel za soba

Gość taka se
brawo prawiczekkk ;-)) ;-)) ;-)) ;-)) ;-)) ;-)) ;-)) ;-))

Gość prawiczekkkkkkkkkkk
ale co szkodzi isc, mozna isc. dziewczyny swiete nie sa, malo ktora jest dziewica, chlopak tez ma prawo sie zbrudzic i zbrukac

Gość taka se
tylko niech sie pozniej dobrze umyje hahahahahhahahahahahahhahahahahahahah

Gość prawiczekkkkkkkkkkk
malo dziewczyn jest dziewicami, czemu wiec chlopak ma czekac na ta jedyna

Gość prawiczekkkkkkkkkkk
jak facet ma sie zenic z nieczysta kobieta to niech najpierw sam sie zdazy zbrukac