Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 21, 2007 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaska_19.. Napisano Listopad 21, 2007 Ty wyżej. zamknij się i nie podszywaj pode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpatrzona w obrazki 0 Napisano Listopad 21, 2007 wszyscy przegrali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 21, 2007 a kto np???;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość proszę o doradzenie Napisano Listopad 21, 2007 dziewczyny doradzcie która ładniejsza Która czapka ładniejsza?...Chodzi o kolor CZARNY. Ta: http://www.allegro.pl/item269598418__ciepla_ czapka_zimowa_uszatka_czapki_liscie_ul.html Czy ta: http://www.allegro.pl/item272304993_odjazdow a_czapka_modna_pilotka_hit_.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 21, 2007 poza mna oczywioscie kasfe sie sypie;0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Listopad 21, 2007 to prawda, nie wszyscy... wszyscy poza mną nie przegrali :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 22, 2007 no niech się jeszcze ktoś wpisze do klubu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 22, 2007 Do jakiego klubu ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Listopad 22, 2007 mogę się wpisać chociaż nie mam sprecyzowanego zdania co do ew. wygranej lub przegranej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yebaka 0 Napisano Listopad 22, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie przegrywam Napisano Listopad 22, 2007 luśka ty na pewno przegrałaś zycie,bo jestes nie dosc ,ze stara to jeszcze malo inteligentna i samotna mimo,ze masz niby kogos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to ja i oni Napisano Listopad 22, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Listopad 22, 2007 Ja z zyciem jestem 1:1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 22, 2007 ;) kafe mi wczoraj siadło i nie mogłam kontynuować :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 22, 2007 Jaki klub ? :o Poselski ? Ponawiam pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oranżadka 0 Napisano Listopad 22, 2007 Przegrałam życie, odgazowałam sie i zdesmakowałam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 22, 2007 Myrevin :O byłeś tu wczoraj wieczorem? nastąpił nagły wysyp pesymistycznych topików... i to była moja odpowiedź na atak zdołowanych szaleńców to jak? jesteś w klubie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 22, 2007 --> oranżadka :D --> Luśka... Aha.. tak jestem w klubie zdołowanych szaleńców. :o :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 22, 2007 { ....dałnowski ) :o To juz robi sie nudne. :( :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 22, 2007 oranżadko :O puściłaś bąką? jestem zniesmaczona :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach