Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cherry___

Kiedy ON podoba sie innym...

Polecane posty

Gość Ona z Tytanica
ja nie rozumiem:) opiszcie jak zarywają:D?

Gość 12345654321
nie widze problemu Nie przeszkadza mi ze moj maz podoba sie innym kobietom ani jemu nie przeszkadza ze mnie podrywaja inni mezczyzni bo ufamy sobie. Ja sama nawet czasem zwroce uwage ze kobieta ktora mu sie przygladala byla ladna ze mnie jakos zachwycila. I przedewszystkim milosc to nie tylko uroda .... wyglad w prawdziwym dojrzalym zwiazku jest w sumie na ostatnim miejscu Nie martwie sie ze jakas modelka odbije mi faceta nawet jesli przytyje po ciazy albo twarz poora mi zmarszczki bo my na innych fundamentach budowalismy zwiazek

Ja z kolei mam tak, że mój obiekt westchnień podoba się też moim koleżankom. Tak jest prawie zawsze, mam dość.

Gość kij w morde takim lachonom

Gość pomarańczka jestem i...
powiem wam mnie też czasami to wkurza :( ja może się nie potrzebnie przejmuję ale mieszkamy w tym samym mieście ale różne miejsca pracy :( nie jestem przeciętna szarą myszą ale wiecie same jak kto jest kiedy facet zdaje sobie sprawę z własnej urody martwie sie bo co z tego jak ja też mogę miec każdego....ale majętna czyt.dobrze sytuowana finansowo nie jestem

Gość pomarańczka jestem i...
a jak wiecie faceci to dopiero materialiści o wilele bardziej niż kobiety bo te jak zostaja matkami zawsze myslą o dzieciach mam wrażenie ,że za zbyt wysoką cenę ponoszę

Gość kiedy on podoba sie innym one
wskakuja mu na penisa:classic_cool:

Gość stary topik..........

Gość ktoś zadziwiony dość
topik może stary ale lepiej chyba szukać podobnych tematów niż w kólko powielać a potem zaśmiecać sami widzicie jak czasem kafe działa albo udaje ,że działa

Gość to sluszna uwaga jest niestety
za wszystko trzeba płacić za posiadanie przystojnego faceta również.Jeśli jest przystojny to chyba naturalne że podoba się również i innym,a jak ci sie nie podoba to zamknij go w klatce.Taką cene się płaci za bycie z przystojnym facetem że czuć za sobą oddech innych czających lasek.

Hmm...a mnie to cieszy i łechce moje ego, że facet, z którym jestem podoba się również innym, a jednak jest ze mną :D

Gość za bycie z przystojnym sie
placi. :D

Gość smutna pomarańcza
za bycie z przystojnym sie placi. a jeśli powiem za wysoka cena jak dla mnie

Gość smutna pomarańcza
niech przystojniaków sponsorują stare rury przy kasie w takim razie :P ja jestem młoda ładna ale kokosów nie mam to co w takim razie???szczerze wolę uczciwego brzydala może być nawet łysy ;) uroda przeminie tak jak i mi prawda??

podpierdalacz nicków- pewności, że ktoś kogoś nie zdradza nigdy nie ma. A poza tym, mój facet nie jest wybitnie przystojny, u niego to raczej kwstia uroku osobistego, że kobiety zwracają na niego uwagę. Poza tym ty, co mnie w nim ujęło, to właśnie dobre serce, nie uroda.

Gość smutna pomarańcza
widzisz a urok osobisty ........dziubus właśnie na to mówią "ta/ten coś w sobie ma" nieprawdaż?

Gość chłopy to też pustaki
może nawet bardziej niż panny bo te zawsze jakieś kompleksy sobie wynajdą :P

Gość nie warta skórka za wyprawke
czyli co ?? za wysoka cena ?? a jak to jest od strony facetów

Gość nie warta skórka za wyprawke
no ja nie wiem czy chciałabym aż tyle znosić z racji związku z przystojnym kolesiem :( przecież uroda nie jest ponad wszystko :(serio dla bab głownie to się liczy a niech sobie takiego lalusia odbijaja koleżaneczki ;) żadna strata tylko ulga :P na 1x góra 3x do wyrka i spokój po co się z takim wiązać ?? może sobie znaleźć bogatą panią i robić za kochanka i jeszcze się wyżyje

Gość doprawdy smieszne niektore
teksty :-D to wam powiem: ja mam chlopaka sporo mlodszego ode mnie. jest to typowy przystojniak, ale i na cale szczescie, rowniez jest bardzo dobrym czlowiekiem, jest altruista. dziewczyny patrza na niego chciwie, a on kocha mnie i mowi, ze nie chce innej, pomaga mi, troszczy sie o mnie, nawet wspomaga finansowo :-P jest nam razem cudownie. on chce, bym byla jego zona i miala z nim dzieci!!! wkurzaja mnie teksty kretynek, ktore pisza, ze jak starsza i mlodszy to pewnie ona go utrzymuje!!! moze ty jedna z druga, jestescie jakies desperatki i nawet rowiesnika nie potraficie zatrzymac, wiec nic dziwnego, ze macie spaczone pojecie!!! :-0 🖐️

Gość do tejjj
w morde misia: zmien nick, tępa ruro, bo zalatuje patologią, wulgarna, obrzydliwa babo! :-0 :-0 :-0 :-0

Gość do tejjjj
o co ci chodzi z tym logowaniem, tępy ćwoku?? :-p

Gość do tejjjj
sama sie zbanowalas, tępa, patologiczna idiotko! 🖐️

Gość ta w morde misia je** jest
pojebana jak jej nick