Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xholerka cholerka

chcholeraaaaa jak ja tesknie za Polska

Polecane posty

Gość nienie....
ja mam meza,syna, bliskie osoby , znajomi , przyjaciele , rodzina meza to calkiem symaptyczni i mili ludzie, a niestety to nie to, nic nie zastapi polskosci, i tego wszystkiego o czym pisalam wczesniej. Ale fajnie ze tobie tak optymistycznie na zachodzie, ja nie narzekam, ale temat byl o tesknocie , wiec napisalam co nieco.

mialem i miewam trudne chwile, ale tez mialem i miewalem w kraju, coz, takie zycie, raz lepiej raz gorzej, ale owszem , generalnie mam pozytywne podejscie do spraw i zycia, inaczej siedzialbym w rodzinnym miescie i na wszystko narzekal

Gość nienie....
tez dobrze :) moje motto:robic tak zeby byc szczesliwym nie krzywdzac innych. Pozdrawiam. Dobranoc.

Gość susel
witam:) email w szwecji jest lepiej niz w polsce jesli chodzi o zarobki ale mieszkajac tu to mieszkanie jest drozsze jedzenie ogulnie zycie,co to wyzszej kultury heh to jest taka sama jak w polsce!!jak chcesz tutuaj zamieszkac to czemu niewyjedziesz!siedzisz w polsce i nierozumiesz tych ludzi co wyjechali! fgds w szwecji jest taka sama pogoda jak w polsce lato twa idenetycznie jak u nas potrafi byc bardzo goraca musialam az klime sobie zamontowac w domu:)zima jest mrozna ale u nas tez jest. alkohol w szwecji ma podobne ceny do poslki zarabiasz tutuaj dobrze wiec to nie jest duzo jak na szwecje. nieanie rozumiem cie ja tez strasznie tesknie za polska za obiadkami niedzielnymi z rodzinka swoim domkiem w polsce tutuaj to nie to samo:(ja zawsze jezdze na swieta do polski niepyknelam bym tutuaj staram sie jak najczesciej jezdzic jak tylko moge:)a ty gdzie siedzisz??

Gość choleracholera

Gość heeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj
ktos?????