salix 129 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: magazyn sztucznych c.ipek? butelkowe imperium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 144 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Nigdy nie byłam w wieżowcu To może chociaż w wieży której pilnował straszny smok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 12 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Danger napisał: To może chociaż w wieży której pilnował straszny smok? Mam lek wysokosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 19 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, hrabia Pomme de terre napisał: ale ona czuje w tb biedę gdy wpi3rdalasz pasztet z chlebem i nie ma dzieci więc jesteśmy niegrzeczni Nie stać mnie na pasztet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 19 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, salix napisał: Jak chodzi o tę zabawkę interaktywną to był furby, a nie gremlins. Wiem ale zawsze zapominam nazw tego szajsu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 134 Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Nie stać mnie na pasztet jest najtańszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 19 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: jest najtańszy Gdzie 22,36 zł/1 kg firmowy a udko kurczaka 5,5-7 na promce Edytowano 6 godzin temu przez Tak czeba tak 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 134 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Gdzie 22,36 zł/1 kg firmowy a udko kurczaka 5,5-7 na promce Na pewno nie za kg xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 19 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: Na pewno nie za kg xD No za kg zaraz znowu kupie se 4kg za 28zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 19 Napisano 6 godzin temu Później mam calom zamrazarke tego i mogę z miesiąc przezyc nie kupujac nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 134 Napisano 6 godzin temu ty prawie nic nie jesz 28 zl to ja za osobe dziennie wydaje wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 19 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: ty prawie nic nie jesz 28 zl to ja za osobe dziennie wydaje wiecej Taki duży paszet pewnie z 5zl a ja opendzluje szybko A kg mięsa to kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 19 Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: jest najtańszy Uda i mielone z promki to najtańsza opcja odzywia organizmu jakby nic się nie działo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 19 Napisano 6 godzin temu Do tego przerozne plastry ciotki i warzywa w zasadzie muszę tylko chleb kupo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 12 Napisano 4 godziny temu Koszmar mje obudzul o 3 32 na mje huknol i oesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Koszmar mje obudzul o 3 32 na mje huknol i oesu Śniło ci się coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 19 Napisano 4 godziny temu Tutaj żywej duszy nie ma zjem i idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedorobiona 3 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Tutaj żywej duszy nie ma zjem i idę spać I bardzo dobrze. Pisz sam ze sobą pojeeebańcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedorobiona 3 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Koszmar mje obudzul o 3 32 na mje huknol i oesu A co zobaczyłaś swoje obwisłe cycki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 12 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Niedorobiona napisał: A co zobaczyłaś swoje obwisłe cycki Ciebie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedorobiona 3 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Ciebie To byś sie obudziła z mokro cipko Edytowano 4 godziny temu przez Niedorobiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 438 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Ciebie To musiał być koszmar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedorobiona 3 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, niemaszuprawnień napisał: To musiał być koszmar Salowa do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach