Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanie....

POMOZCIE! POWIEDZCIE!

Polecane posty

Gość Mam pytanie....

Jak zaszlyscie w ciaze to co czulyscie w dniu spodziewanej miesiaczki? Chodzi mi o pierwsza miesiaczke po zajsciu w ciaze, o koniec pierwszego cyklu. Mialyscie obolale piersi czy jakies inne objawy? prosze bardzo powiedzcie. Staramy sie z mezem o dziecko. Mieisaczka spoznia sie juz drugi dzien, ale bola mnie piersi tak jak zawsze przed okresem. Moze po prostu dostane pozniej? Z gory dziekuje za odpowiedz. Na test poczekam do poniedzialku, nie chce sie rozczarowac jak zobacze 1 kreske.

Mnie bolały piersi i jajniki.Czulam sie identycznie jak przed okresem.3mam kciuki za test pozytywny,powodzenia:)

Gość karolkaGG
ja ciazowo czulam sie jeszcze zanim mialam dostac @ mdlilo mnie, bylam okropnie senna, nie moglam na niczym sie skupic itp test zrobilam na 4 dni przed @ i pokazala sie II slaba kreska piersi bolaly mnie tak samo jak zawsze, z tym ze przy ucisku bolaly mnie sutki

Właśnie-sennośc to moim zdaniem b.znaczący symptom.Ja nie mając swiadomosci, ze jestem w ciazy poszlam do apteki kupic sobie magnez i cos pobudzającego do zycia,bo nie moglam zrozumiec swojej naglej ,tak duzej potrzeby snu i zmęczenia.Okazalo sie ze bylam w 3 tyg ciązy,mimo,ze test tydzien wczesniej wyszedl negatywnie(robilam go wieczorem,wynik dlatego pewnie wyszedl falszywy)

Gość Mam pytanie....
Dziekuje bardzo za odpowiedzi:-)