Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawziętaaa

Od jutra GŁODÓWKA!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zawziętaaa

Od 3 tygodni: -robię ok 150 brzuszków dziennie -biegam 15 minut na elipsie -pije ok 1,5 do 2 litrów wodu -przez cały dzień zjadam tylko jabłko i pare marchewek, czasami jogurt a mimo to schudlam tylko 2 kg!!!!!!!!! Od jutra zaczynam głodówkę. Mam w związku z tym pytanie, czy moge palic, ile moge schudnąc stosując ją 3 dni, i jak sobie poradzic ze ssaniem w żołądku, z tym głodem, co robic, oraz jak sie odżywiac po zakonczeniu. Dzieki.

Gość ona927326387268746
wszyscy cie tu beda krytykowac bo oni nic innego nie potrafia.ale nie martw sie mi pisza w moim temacie ze jestem gruba a waze 49kg przy 170cm(nawet lekarz mowi ze mam powazna niedowage i ze musze przytyc) no ale coz.wiec nie spodziewaj sie ze ktos cie tu bedzie wspieral bo tu siedza same zadrosne i zalosne laski

Gość rozowy beret..
a ja jestem od wczoraj na glodowce, i przyznam ze drugi dzien najgorszy :( obym dala rade. A 49 przy 170 to strasznie malutko! Powinnas wazyc z 55 kg albo nawet wiecej. Jakie masz wymiary? Bo waga nie zawsze przeklada sie na to jak wygladamy...

Gość ona927326387268746
neiwiem jakie mam wymiary bo nie wiem gdzie mam centymetr krawiecki.ale jestem bardzo chuda a na tym forum mi pisali ze jestem strasznie gruba! i pisali ze musze schudnac przynajmniej 5 kg taa i wazylabym 44kg to juz normalnie calkowita masakra by byla

Gość weness
chcesz schudnąć? ;) głodówka nie pomoże, wiem po sobie... sama kiedyś miałam taką siłę, by schudnąć. z 55kg zleciałam na 40. Potem na 34... Wiesz jak okropnie wyglądałam? Chciałam jeszcze... tu nie ma tak, że jak dostaniesz to, czego pragniesz to potrafisz przestać. Anoreksja, to się tak fachowo nazywa. Wylądowałam w szpitalu i tyle mi z tego... Ważę 45kg przy 150cm wzrostu. Czyli prawidłowo... A co do superdiety: - pij dużo wody - aktywnie spędzaj czas - jedz minimum 4 posiłki dziennie o stałych porach to Ci pomoże, nie głoduj się ;)

Gość sadfasdfasdfsadfsadfsdfsdf
głodówka to nie jest dobra metoda na odchudzanie 150 brzuszków to nie jest duży wydatek energetyczny i raczej bezsensowna czynność jeśli chodzi o oduchadzeni, idź na 30-40 minutowy spacer lepiej 2 kg w 3 tygodnie to nie jest wcale zły wynik, takie tempo jest normalne i bezpieczne