ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 22, 2007 moje wyniki nie niepokoją lekarzy, więc jest ok :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unijny liberał 0 Napisano Listopad 22, 2007 gratuluje! zdrówka i miłosci w niowej wspaniałej rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 22, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetet Napisano Listopad 22, 2007 super! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 22, 2007 strasznie się cieszę :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Listopad 22, 2007 To się nazywa błoga nieświadomość:P.A co tam konował będzie się martwił rakiem co go masz:P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 22, 2007 Amant z każdym dniem umacniam swoje stwierdzenie : jesteś debil :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 22, 2007 Oni nie mogą mnie oszukiwać nie mam raka.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Listopad 22, 2007 Nie masz! Ja dzisiaj odebralam wyniki, tez jestem zdrowa. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 22, 2007 ale tu nie o raka chodziło, chodziło o wznowienie innej choroby, ale wyniki pozytywne :D :D ill Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Listopad 22, 2007 a ja sie ...rozdwoje;) mleko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach