Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga2525

Czy Polska powinna wejść do strefy euro?

Polecane posty

Gość nienie nie

Gość olga2525+
ale dlaczego nie??

Gość nieeeeeeeeeee
bo temu ze zarobki beda mniejsze od cen w sklepach :o

Gość olga2525
lubie sex analny w strefach euro

Gość olga2525+
odp

Gość nie mam zamiaru wiecej
w sklepie placić Te łotry wykorzystaja to do podwyzek :classic_cool:

Gość wg mnie jeszcze nie teraz
tylko ceny wzrosna:/

Tak. Mimo wszystko. Ostatnio ze zdziwieniem odkryłam, że i chemia gospodarcza i cześc artykułów spożywczych kosztuje u nas trochę drożej niż w Niemczech...a różnica w zarobkach jest kolosalna :(

Gość czerwony kapturek od wilka
We wszystkich krajach,gdzie wprowadzono euro-podwyzszono tez bezprawnie wszystkie ceny.gdzie jest w ogole prawo w tej niby praworzadnej Unii?Robia co chca.W Polsce-jezeli by do tego doszlo--nie wiem jak bedziemy zyc?????

Gość tez nie wiem skonczy sie
dorabianie na zachodzie :D

W ogole gdzie to jest napisane,ze wraz z wprowadzeiem euro-wzrasraja ceny.Nikogo sie te gnoje nie pytali i tak sobie ot,podniesli wszystkie ceny.Niektore nawet o 100 %.Ja jestem zdania,ze powinno byc rozpisaane referendum i albo niech powiedza uczciwie,ze wzrosna ceny,albo niech wyraznie sie zdeklaruja,ze cen nie podniosa.Takie jest moje zdanie.

dorabianie sie nie skonczy,bo jak ci przelicza razy 4,to zarobisz w Polsce 250,300 euro.

Wzrost cen nie zależy od czyjejś decyzji, tylko jest efektem zmiany waluty. a referendum i tak nic nie da, tylko kasa w błoto :o

wzrosnna ceny:o we wszystkich panstwach wzrastaly to watpie zeby to ominelo polske wtedy sie dopiero bieda zacznie mam nadzieje ze rzad do tego nie dopusci:o

Gość ale wtedy juz sie nie bedzie
oplacac, bo po co. teraz zarobi euro przyjedzie i wymieni a pozniej dupa zimna

Litości.. już w 2000 roku jak byłem w Holandii miałem sie okazje przekonać że nieprawdą jest to co podają media że życie na zachodzi jest droższe i podwyżki dyktowane są tym że musimy ceny dostosowywać do cen tam obowiązujących bo tak działa rynek. Heniek pół litrowy kosztował tam w praxisie guldena, 1,80 zł na polskie. To tak dla przykładu. Ostatni byłem w Dani jedynie mięso jest trochę droższe niż u nas. Ale nie jakoś szokująco. Słuchacie mediów a potem się dziwicie.

Gość HENK1
eżeli wejdziemy to przeliczyć trzeba wszystkie ceny produktów razy 2 i to będzie zabójcze bo twoja pensja nie bbbbędzie brana pod przelicznik.( 10 lat w NL )

Gość w niemczech
ceny bardzo poszly w gore .niektore produkty nawet 100%.......gorzka rzeczywistosc.............za marek lepiej sie zylo

Gość bylam niedawno w holandii
i dla nich 1 euro to jak dla nas zlotowka. nie maja zlych zarobkow to tez nie narzekaja. np oplaca sie alkohol whisky itp, ale sery, miesko takie rzeczy sa drogie. oni nie narzekaja ale my bedziemy bo polska oczywiscie bedzie najmniej zarabiac

W Hiszpanii większoś żywności jest na zliżonym poziomie do polskiego.

W Niemczech ceny zmieniły się 1:1, mimo zupełnie odmiennego kursu banku centralnego:P

{ Tak. Mimo wszystko. } No sorry... Napisze tylko że zdębiałem. To tak jak Balcerowicz nie ważne koszta, bezrobocie, bieda ludzi. Ważne żeby złotówka była mocna. Istny Absurd. Bo elity sobie poradzą a biedni wychrzaniać z kraju, zmywaki świata czekają na was. :(

Gość nie poznaje cie myrevin
Czyżbyś był lewakiem?

Raczej bliska sercu jest \"partia prawicowo lewiciwa\", jak to kiedyś określił chyba prof. Kołakowski:P

Nazywaj sobie mnie jak chcesz. Balcerowicza zawsze miałem za wrzód na d...polskiego narodu. Dzięki jego polityce zachód ma tanią siłę roboczą z polskich rak. NIe wiem czy takie były zamierzenia ale takie są fakty.