Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga2525

Czy Polska powinna wejść do strefy euro?

Polecane posty

Gość do Myrevin
ile masz lat?

Myrevin, ja znam i kojarzę Twoje antyBalcerowiczowskie oblicze. Pozwól, że moje zdanie będzie nieco odmienne od Twojego:)

Ja też nie...ale poamiętam, że wielokrotnie o tym pisałeś. Z naciskiem: wielokrotnie i przy różnych okazjach.

Gość do Myrevin
ja cie nie krytykuje ....tak tylko pytam:)

Nie moja niestety:( Myrevin, aleś ty drażliwy jak pytanie w źle skonstruowanym kwstionariuszu ankiety;) Źle to odczytałeś.

{ Pozwól, że moje zdanie będzie nieco odmienne od Twojego } :> Gdzie i kiedy choćbym zasugerował że nie masz do tego prawa ?

do: do Myrevin, a ma to jakieś znaczenie? Coś wyjasnia? Czy buduje kolejny schemat myślowy?

Ty nie:P wiesz o tym...ale naprawdę dziś wieczorem łapiesz za słówka;) Ale czasem bywaja tacy, co to...

{ Myrevin, aleś ty drażliwy jak pytanie w źle skonstruowanym kwstionariuszu ankiety } Jestem wyjątkowo gruboskórny jeśli chodzi o prztyki pod moim adresem. Natomiast stwierdzenie że jakaś partia jest bliska mojemu sercu po prostu mnie zdziwiło.

\"Partia prawicowo lewicowa\" to taki konstrukt, który będzie chyba bliski większości polskich serc.... Miałam posta o obecnym ministrze finansów, ale mi wcięło.....

Gość zwariowala chyba
N I E

Poszukaj artykułu Rostowskiego sprzed paru lat w Rzepie, opisywał plusy i minusy... a potem pisał, że Tak, bo...i wymieniał powody, dlaczego tak. Poszukaj...

Nie chcę żeby Polska wchodziła do strefy euro, bo przyjmiemy wtedy kolejne narzędzie ucisku i zniewolenia. \"Dajcie mi kontrolę nad produkcją pieniędzy,a przestanie mnie obchodzić kto tworzy prawo.\" M.A. Rotschild

Anouk ---> z tego co mi wiadomo Rostowski jest za mocnym opóźnieniem przyjęcia euro, dużo poza 2013, najprędzej za 10-15 lat, bo narazie zwyczajnie nas na to nie stać (nas = obywateli). A co będzie za 10-15 lat to \'se można narazie gdybać 🖐️

Wiesz, wielbiciel, tylko krowa nie zmienia poglądów:D Poszukaj, poczytaj, co pisał, chyba w 2002...

--> wielbiciel 70B Ze smutkiem przypomnę ci kto jest u władzy. Opcja popierająca pomysły Balcerowicza. Nie ma w tym miejsca na sentymenty w stylu że nieudacznik to tez człowiek. Niech zdycha mógł sie kształcić itd, itp. Bo wejście do tej strefy bogatym pomoże nie zaszkodzi, biedni będą biedniejsi. Oni nic nie znaczą dla kraju.

Wielbiciel, przecież wiesz, że wejście do strefy euro jest nie tylko kwestią naszego chcenia czy niechcenia. grecja pare lat temu, by by w strefie Euro fałszowała statystki i okłamywała Eurostat!!!!!!!!Szczególnie w zakresie deficytu budżetowego i...nie pamiętam już dokładnie:( Ale był skandal!!!!!!! Ale tacy sa Grecy:P:P:P:P

{ Wiesz, wielbiciel, tylko krowa nie zmienia poglądów } Myślę że krowy nie miewają poglądów. Oczywiście że człowiek ma prawo błądzić.

Rostowski jako wyważony finansista nie pewnie będzie parł na siłę do przodu...to będzie ewolucja. A poglądów z tego, co wiem, to nie zmienił, tylko sytuacja się zmieniła.

myrevin, takiś wywrotowiec, że podważasz mądrośc ludową? Jak smiesz??????? :P:P:P:P

Ekonomiści z noblem krytykowali Balcerowicza. czy ktoś o tym z was słyszał ? Nie, nie dziwi mnie to. Źródeł dziś nie podam bo są płatne. (te w necie) A cytatów, które zamieszczałem tu , chyba nie znajdę. :/

{ myrevin, takiś wywrotowiec, że podważasz mądrośc ludową? Jak smiesz??????? } Wywrotowiec... :D Hehe nie .. po prostu z wiekiem sie głupieje... z utęsknieniem czekam na sklerozę... już na drugi dzień nie będę wiedział.{ . o so chodzi ? :o }