Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betanka45

kolejny SYLWESTER w samotnosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Betanka45

ja mam juz dosc!!! kolejny Sylwester w samotnosci!!!! od 3 lat jest to najgorszy dzień w roku!!! nie wiem jak to jest ale w tym czasie zawsze jestem sama i z nikim sie nie spotykam!!!! przykro mi.......:(

Gość
niepotrzebnie się jarasz że Sylwester :o przecież to dzień jak każdy inny

Gość aawitaminozaaaaaa
ja tak mam od 15lat... czasem sie jakis zdarzyl wliceum, 8lat temu, od paru lat, z rodzian w domu, kazdy w swoim pokoju, bez zyczen, bo u nas nie ma tej tradycji, rodzice na tv, ja na kompie lub tv... fajnie nie?

Gość kolejny piekny dzien
do sylwetra jeszcze ponad miesiac a ty juz o nim piszesz. nie dziel skory na niedzwiedziu, nie wiesz przeciez co jutro moze sie zdarzyc.

Gość Betanka45
może dzień jak każdy inny ale tez chce go spędzic ja 99% ludzi na całym świecia!!!!!! w zeszłym roku siedziałam w domu bo niestety miałam na noc do pracy w nowy rok ale mogłam isc gdzies sie pobawic....spędziłam go sama przed tv i delektowałam sie w samotnosci winem

a ja zawsze sylwestra spedzalam / jeszcze jak nie mialam chlopaka/ pracujac jako kelnerka w restauracji, dyskotece, hotelu, nie dosc ze kase zarobilam to i duzo ludzi bylo / pam ietam jak szampana sobie popijalam hehe/

Gość Betanka45
dostałam zaproszenie do znajomego ale beznadziejnie sie będe czuła sama w towarzystwie samych par..

Gość aawitaminozaaaaaa
ja nawet chcialabym pracowac w sylwka, pewnie extra placa co? co mozna robic poza byciem kelnerka

Gość oonna
można śpiewać .. przyjemne z pożytecznym

placa jest dosyc dobra, to zalezy gdzie, ale nawet i goscie daja jakas kaske do reki za dobra obsluge, tylko musisz sie juz teraz pytac o to, bo potem moze byc za pozno. przede wszystkim kazdemu zalezy na dobrym humorze, wiec praca w tym dniu jest super! jest ciezko, to fakt, bo od godz.17.00 do rana /czasem i do 11.00, ale to skrajne przypadki/

Gość BBBBBBBBBBBBB
też będę sama w domu, 😭

Gość kolejny piekny dzien
jeszcze miesiąc, poznasz kogoś.

99% ludzi na świecie? żenada. ośmieszasz się takimi stwierdzeniami, nawet jak to miała być metafora. nic dziwnego że nikt nie chce zdesperowanej, średnio inteligentnej baby 🖐️