Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzien bez futra

Dzien bez futra Warszawa

Polecane posty

Gość dzien bez futra

w Warszawie akcja DZIEN BEZ FUTRA będzie miała miejsce 24 listopada o godz. 13:00 na placyku przy stacji Metro Centrum. Tam spotkamy się z dziennikarzami, będziemy rozdawać ulotki i zbierać podpisy pod petycją. Później przejdziemy pod sklep Simple w Złotych Tarasach, żeby wspólnie z Fundacją Viva! przekonywać tę firmę do rezygnacji z futer naturalnych w swoich kolekcjach.

ludzi ktorzy chodza w futrach powinno sie uswiadamiac poprzez pokazywanie specjalnych filmow(takich co to od poczatku pokazuja cierpienie futrzaka kochanego a potem rownie okrutna smierc),,a jesli o to nie pomoze to juz chyba tylko rozstrzelac proznych pozostaje...:)

\"jesli o to nie pomoze to juz chyba tylko rozstrzelac proznych pozostaje\" właśnie to robią różnej maści rewolucje i zamachy stanu...wolałabym, aby chociaz w ruchu ekologicznym bez tego się obyło:O

Gość zwariowala chyba
Jeebnijcie sobie tez na zakonczenie wspolnego baranka.W tym celu mozecie sie udac na plac defilad,po to,zeby wyszukac odpowiednio dlugiej sciany.Takie gremialne jeebniecie baranka,powinno was bardziej skonsolidowac,a przy okazji moze oprzytomniejecie.Poza ty,to moze byc rownie ciekawe a moze nawet ciekawsze doswiadczenie,niz organizowanie kretynskiego dnia bez futra.Bo skoro bez futra,to moze tez bez butow,rekawiczek,torebek,paskow.No pewnie,-przeciez mozemy lazic nago i boso.

hehehehehehe, ależ oczywiście, że nie istnieje platik i twórzywa, które umozliwiaja wytwarzanie tych pasków, butów itp..... :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ale dzień bez futra jest dobrym sposobem propagowania info o masowaej kaźni tych ślicznych zwierzątek. Szynszyle są słodkie....

Przykro mi drogie Panie, ale ja uznaje tylko buty i torebki skórzane. Nie przekonują mnie jakoś szmaciane buble i eco skórka. Toż to tandeta. Lubie też płaszcze skórzane i naturalne futra. To są rzeczy porządne na lata.

Gość a_dusia
zwariowala chyba - "Bo skoro bez futra,to moze tez bez butow,rekawiczek,torebek,paskow.No pewnie,-przeciez mozemy lazic nago i boso." - jest zasadnicza różnica w pozyskiwaniu skór na futra i na np buty - nie wiesz tego jeszcze? :O

Gość a_dusia
no cóż nie moja to wina, że nie rozumiesz -> Rosalindo w czym rzecz :O

Rosanda-jestes albo glupia,albo nieswiadoma pewnych rzezcy ktore dookola sie dzieja. http://www.peta.org/ moze to Ciebie przekona,obejrzyj sobie te filmy jak jestes w stanie.moze zmienisz zdanie,a jesli nie to jestes pozbawiona uczuc wyzszych.

Ja dzień bez futra zastąpiłabym życiem bez futra. Podejrzewam, że te \"pańcie\" odziane w morderczą tkaninę zdają sobie sprawę z tego, że mają krew na rękach, ale średnio je to rusza. Byleby w dupę było ciepło, byleby się pokazać sąsiadkom. :(

Gość rozumiem że będzie to pokaz
golenia pipek, czyli życie bez futerka, bardzo chętnie przyjde na pokaz golenia