Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pół miasta

Zanim uda mi sie poderwać dziewczynę, to nawet mega-cnotka zdąży się prześpać z

Polecane posty

Gość pół miasta

Czas ucieka, a dziewczyny przez ten czas nie próżnują, robią sobie coraz większe przebiegi, a ja nie mogę się w sobie pozbierać i wziąść się w garść i jakąś poderwać. Jak mi się już uda, to przez ten czas nawet największa cnota zdąży się przespać pewnie z min. 5, jak nie 10 albo więcej facetami. Będę miał spieprzone życie. Nawet jak jakąś poznam, to pewnie będę miał jedną partnerkę w życiu, a ona wcześniej tuzin facetów. Mam czarne myśli, bo ja nie mam talentu do podrywu, a dziewczyny przez ten czas nie próżnują i potem jak jakąś poznam to ona pewnie będzie już miała sporo facetów w łóżku na koncie. Życie jest do dupy

Gość pół miasta
Dla współczesnych kobiet nie ma po co żyć. Nawet jak jakaś dzisiaj jest cnotką, to jutro będzie szmatą

no to niekoniecznie szukaj wśród rówieśniczek.. a pozatym.. dziewice czasem są skrzętnie ukryte:P

Gość pół miasta
Młodsze są często jeszcze bardziej "używane" niż te w moim wieku, a dziewictwo tracą w wieku 14-15 lat. Zresztą jak mi się uda jakaś w końcu poderwać, to przez ten czas nawet dziewica zdąży mieć kilku partnerów przynajmniej

Gość pół miasta
Ciężki mój los, denerwuje mnie to, że jestem dość nieśmiały, a im starszy, tym trudniej o dziewczynę z małym przebiegiem lub jego brakiem, a z czasem będzie coraz gorzej

Gość PIESEK LESZEK
myślę że dziewicę mozna spotkac jeszcze i to nawet 20 letnią ale na pewno nie na dyskotece :) i ile masz lat

To do roboty chłopie a nie tu marudzisz!! A jak sie wstydzisz to dzida w dłoń i jazda :-)

Gość pół miasta
21 lat właśnie parę dni temu skończyłem i takie myśli właśnie mam

Gość pół miasta
W każdej chwili mogą to cnotę stracić i na pewno nie ze mną

ojj rozwaliliście mnie tym \'nawet takie z biustem sie trafiają\' te porządne schowały sie niekoniecznie w bibliotekach tylko bez paniki!:)

Gość pół miasta
Tak gadasz Madchen, bo pewnie masz faceta i udane życie seksualne i mnie nie zrozumiesz nigdy

Gość żałosny koleś jesteś

Gość PIESEK LESZEK
jestem deską przegrałam życie . masz 100 % pół miasta .i dlaczego uważasz że nie spotkasz dziewicy .powiem ci coś mój kumpel ma 28 lat i spotyka się z laską co ma 22 czyli jest różnica 6 lat więc ty skoro masz 21 lat to szukaj sobie laskę co ma np 18 lat :) proste i nie zakładaj że dziewic już niema bo czasami sę trafiają i to takie co mają po 20 lat nawet :)

pudło . jestem zakompleksioną dziewicą. -ale nie spieszy mi sie i w sumie cenie w sobie narazie cnote. martwić zaczne się hm.. za 2 lata może. Ale jak patrze na przykład swojej 23 letniej siostry (naprawde moge pozwolic sobie na okreslenie LASKI pod kazdym wzgledem, czego jej zazdroszcze) ktora dopiero teraz będzie tracić dziewictwo. i na jej kolezanki ktore tez nie chodza z transparentem \" jestem dziewica\" tylko z tym zyja i czekaja; moge napisac - naprawde nie możecie tak tracić nadziei! :)

pudło . jestem zakompleksioną dziewicą. -ale nie spieszy mi sie i w sumie cenie w sobie narazie cnote. martwić zaczne się hm.. za 2 lata może. Ale jak patrze na przykład swojej 23 letniej siostry (naprawde moge pozwolic sobie na okreslenie LASKI pod kazdym wzgledem, czego jej zazdroszcze) ktora dopiero teraz będzie tracić dziewictwo. i na jej kolezanki ktore tez nie chodza z transparentem \" jestem dziewica\" tylko z tym zyja i czekaja; moge napisac - naprawde nie możecie tak tracić nadziei! :)

Gość pół miasta
Podejrzewam, że już łatwiej o dziewicę wśród dziewczyn w moim wieku, albo nawet starszych niż wśród nastolatek

Gość pół miasta
A takie piękne 23letnie dziewice to trafiają się najfajniejszym facetom, którzy mieli już wiele kobiet, mają skończone dobre studia, dobrą pracę na dobrym stanowisku, są przystojni i mają fajne auta

no czasem zdarza się miłość ślepa tak jak w jej przypadku do 23 letniego nie grzeszącego urodą i nigdy się nie całującego wcześniej kierowcy samochodu dostawczego.

pewnie teraz mi nie dowierzasz, ale cały nasz mikro świat wokoło jest zaskoczony i na początku próbował jej to wybić z głowy:) i ja wiem ze takich przypadków jest troche wiecej niz oni :)

Gość pół miasta
Ja nawet prawa jazdy nie mam, na studiach (na dziennych, humanistycznych niestety) jestem i wątpię bym po nich miał dobrą pracę

no jak na humanistycznych to pewnie masz mase super koleżanek z kierunku! Mało to razy możesz odwdzieczyc sie kawką czy czymś po pożyczeniu notatek :)?

Gość pół miasta
Pewnie skończę, z jakaś dziwką co miała kilkunastu facetów i szuka sobie frajera, bo żaden normalny facet już jej nie chce, brzydzi się taką przechodzoną. Skończę jak frajer z taką larwą, mimo, że jestem może i przystojny, ale nieśmiały. Ewentualnie skończę z dziewczyną po prostu brzydką, co nie miała wielu partnerów, bo mało kto by ją chciał

Gość pół miasta
Nie lecą na mnie raczej te koleżanki, poza tym co fajniejsze mają już swoich facetów, albo są wolne, ale partnera już miały niejednego

A ja pewnie skończe jako stara panna, koty już mam, roztyje sie do 150 kg i nie wyjde ze swoich 4 ścian. Fajnie brzmi ? brzmisz tak samo! Nie wierz w ideały z kafe -rada nr 1:D i wszelakie wyciągane stąd stereotypy musisz się ogarnąć!!:)

a ja mam 19lat,chodze na dyskoteki,nawet mówią ze jestem ..hmm...gorąca,a dziewica nadal jestem:D

Gość pół miasta
I pewnie bym się nie ośmielił do ciebie zagadać, bo bym podejrzewał, że dasz mi kosza. Zresztą pewnie oral i petting już uprawiałaś, bawiłaś się z facetem nago, więc taka z ciebie pewnie dziewica