Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pół miasta

Zanim uda mi sie poderwać dziewczynę, to nawet mega-cnotka zdąży się prześpać z

Polecane posty

Gość pół miasta
Zresztą mnóstwo dziewic uprawiało już petting, rozbierało się przed facetem (i odwrotnie), miało robioną palcówkę, minetkę, bawiło się penisem, takie z nich dziewice

i wlasnie w tym tkwi Twój problem...dlaczego z góry nastawiasz sie niegatywnie do drugiej osoby?tak i moze jeszce mi powiesz ze mowie o sobie ze jestem dziewica bo uprawiam tylko seks analny tak?nędza...

Gość PIESEK LESZEK
pół miasta .już nie wymyślaj :O sam się nakręcasz więc zacznij działac a nie ubolewac nad sobą

Gość pół miasta
Skoro dziewczyna jest ładna i jest dziewicą, to dlaczego ma spojrzeć na mnie, skoro pewnie nie takim kozakom dała kosza. Zresztą większość dziewic pewnie petting uprawiało, a to też jest forma seksu

aj.. chciałyśmy Ci pomóc a Ty po nas jedziesz.. z przykrością wrecz musze zaprzeczyć - nie , nigdy nie robiłam z facetem nic więcej prócz całowania. wibrator tez na mnie czeka i poczeka bo nie bede sama sie rozdziewiczać:P Przestań snuć te czarne scenariusze i patrzeć na dziewczyny jak na worki spermy mierząć ile z nią już miały do czynienia..

Gość pół miasta
Zresztą mnóstwo dziewic uprawiało już petting, rozbierało się przed facetem (i odwrotnie), miało robioną palcówkę, minetkę, bawiło się penisem, takie z nich dziewice

Gość pół miasta
Masturbacja czy wibrator u dziewczyny mi nie przeszkadza...

Gość miśka76
Szkoda mi Ciebie, jeżeli oceniasz wartość kobiety po ilości odbytych stosunków. Jesteś żałosny. Rozumiem, że Ty po zaliczeniu kilku lub kilkunastu kobiet będziesz maczo? W oczach swoich i kolegów oczywiście. Żenada.

madchen- masz racje,zawsze coś:D do autora tematu: zgadzam sie z madchen.wymyslasz tylko powody zeby usprawiedliwic swoja biernosc w tej kwestii...nie gadaj ze nie chcesz kobiety ktora juz nie jest dziewica bo sam bys pewnie bardzo chetnie i szybko taka pozawił cnoty a co wtedy z innymi amatorami cnotliwosci???

Gość pół miasta
Jestem prawiczkiem, więc wolę dziewice. A jak dziewczyna się puszczała, miala wielu facetów, uprawiała seks dla seksu bez miłości, nawet w dyskotece to co? Nie wolno po tym kobiety oceniać, jak się prowadzi?

no to eskimoska dodałaś idealną puente, mozemy juz z naszymi wnioskami zostawić autora bo wiecej tu juz nic dopowiadać nie trzeba. my idziemy spać (do pustego łóżka bądź urojonych analomanów:D) a autor ma duuuużo do przemyslenia:)

to ze jestes prawiczkiem juz swiadczy ze sam jeszcze nie wiesz czego chcesz...niestety nie masz zadnego doswiadczenia ..podobnie jak ja i inne dziewice..tak juz jest...wiec nie kategoryzuj...

Gość pół miasta
No po prostu spytam się dziewczynę z iloma facetami się przespała, poza tym czasem kumple się chwalą: zaliczyłem tą i tą itp. więc można zebrać jakieś informację

Gość pół miasta
Jakbym poznał dziewczynę, która już pierwszy raz ma za sobą to może i bym ją pokochał, ale bolało mnie to by strasznie. Poza tym interesują mnie tylko dziewczyny, w przypadku których jest szansa, że mogą być jeszcze dziewicami. Jak o jakiejś wiem, że uprawiała już seks to nie jest w stanie mnie zainteresować, dla mnie jest jak powietrze

a w jakiej sytuacji zamierzasz zadać jej to pytanie...?jezeli od razu na pocztaku znajomosci to raczej sie nie dziwie ze zadnej jeszce nie poderwales...a jezeli dopiero pozniej to moze zdarzyc sie tak ze juz sie bedzie odwrotu bo sie zaangazujesz i wtedy przespisz sie z kobieta ktora juz miala doczynienia z penisami!!!;)

Gość pół miasta
Zawsze się można wycofać z takiego związku ;)

ew. dziewczyna wyczai Twoje kompleksy i wymogi na kilometr i poczyni się do drobnych kłamstw - znam takie przypadki . Bądź czujny, filtruj kandydatki dokładnie, nie tylko na słowo. ehh popadnie w obsesje. popatrz powinnyśmy promować dziewice a tego nie robimy. Nie daje Ci to do myślenia?

a poza tym to wez sie czlowieku wreszcie przyznaj ze ty po prostu boisz sie jak wypadniesz....nedza normalnie...dziewica to zawsze powie ze bylo fajnie bo nawet nie wie jak mogloby byc lepiej...

Gość pół miasta
A to nie jest bez sensu, że dziewczyna będzie kłamać po to, żebym jej np. nie miał za dziwkę? Dobrze wiedząc, że jakbym znał prawdę to bym np. ją miała za dziwkę?

faceci maja jakas taka dziwna potrzebe rozdziewiczania...no i oczywiscie nalezy podzielic sie w tym najblizszymi kumplami..normalnie trofeum sobie zrobili z kawałka błony...:D

Gość Agnie
madchen!! kobieto, jesteś aniołem! naprawdę, bardzo Cię podziwiam, jak sympatycznie i z klasą wypowiadasz się na tym topiku! ja nie mam takich mocnych nerwów i najchętniej zmieszałabym z błotem tę żałosną kreaturę, autora topiku... autorze, te, jak je nazywasz "przechodzone lafiryndy" są za sprytne i nie będą się męczyły z takim użalającym się i jęczącym typem... spróbujże być po prostu MIŁY mam nadzieję, że nie natnie się na Ciebie żadna nieśmiała, skromna, miła dziewczyna, bo byś ją zamęczył tą swoją wstrętną podejrzliwością i jadem... wyluzuj, koluniu, wyluzuj

Gość pół miasta
Nie boję się porównania, bo wierzę jednak trochę w ludzi i wierzę, że porządna, czuła, wrażliwa, mądra dziewczyna powinna być jednak wyrozumiała pod tym względem i zrozumieć, że chłopak jest prawiczkiem i dać mu szansę, bo chyba seks nie jest aż taki najważniejszy, więc porównania się nie boję, nawet jeśli bym super w łóżku nie był

sadzisz ze kobieta ktora nie jest dziewica wraz z utratą cnoty została pozbawiona jak piszesz wrażliwości,uczuciowwości i mądrości?sadzisz ze kobieta nie uszanowalaby tego ze pierwszy stosunek jest prwdopodobnie najwazniejszym zdarzeniem w twoim zyciu?...

dziekuje Agnie , to bardzo miłe co napisałaś 🌻 ja już tylko dodam tyle że wymagasz wyrozumiałego ideału.. a sam to kim jesteś? stawiasz warunki nie biorąc pod uwage tego że np ludzie się zmieniają, ludzie się mylą i co najważniejsze zakochują czasem też ... i co dalej? mają się poddać eutanazji jak już stracą ten kawałek błony..

Gość pół miasta
Bym płakał i wył po nocach zapewne, jakby moja dziewczyna tą dziewicą już nie była, tak by pewnie było. Więc muszę patrzeć też na siebie, ale nie uważam, że tylko dziewice są wrażliwe, uczuciowe itp. I dlatego nie obawiałbym się mądrej, wrażliwej, wyrozumiałej, porządnej, uczuciowej dziewczyny, która nie jest jest dziewicą, jeśli nie miałaby wielu partnerów i nie uprawiała jeszcze seksu bez miłości, bo taka też jest porządna, jeśli nie dawała tyłka po krótkim okresie chodzenia i seks tylko z miłości uprawiała, ale wolałbym jakąś fajną dziewicę

to bezsensu, walczysz z dziewicami o to ze dziewice mają prawo do związków. Dobranoc. Niech Ci się przyśni wyspa orleańska:)