Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loczek Blond

CZUJE SIE SAMOTNA

Polecane posty

Gość Loczek Blond

od poł roku mieszkam w Warszawie. Mam faceta. I tylkio jego... Czasem czujęsie taka samotna...brakuje mi znajomych, przyjaciół.... Wyjsc na piwko i rozmów o życiu..... Wspólnych zakupów i kawy.... Zwierzeń, serdecznych przytuleń, pocieszenia i zrozumienia w trudnych chwilach... 100km od Warszawy mam DOM ROdzinny.... mam tu przyjaciół.... Mam kolegę,z którym moge konie kraść, koleżankę, której mogę wypłakaćwszystko... A Tu? NIC....

Gość gitowiec
obstawiam, że gdybyś nawet pojechała do Irlandii to i tak Twoje życie by było podobne jak masz teraz , zwyczajnie nie masz nawyku poznawania ludzi i wychodzenia na piwo :)

A w tej Warszawie to w domu siedzisz?? Żadnej uczelni?? Pracy?? przecież wychodzisz gdzieś do ludzi.

Gość Loczek Blond
studiuje zaocznie. Grupa cholernie niezgrana. Wyjsćia na piwo zdażajac sie raz na pół roku... W pracy...hmmm.... niby mam kolezanki,ale PO pracy jakośnie mamy nawyku sie spotykać. Imprezy integracyjne raz na jkaiś czas wystarczają... no i gdzie ja mam niby poznawać ludzi?

Gość Loczek Blond
:(

Gość Loczek Blond
jestem tak samotny, że czesto chodze do parku, wybieram ławke, obok ktorej jest najwiecej łupin słonecznika, siadam i wyobrażam sobie, że jem słonecznik z kumplami w parku

Gość Loczek Blond
:D tez czasem ;) tylko ze ja jestem kobietą :classic_cool:

A może się spróbuj skumplować z jedną osobą? Na przykład z pracy. Powiedz po prostu \"słuchaj, może wyskoczyłybyśmy po pracy na piwko, jak nie dzisiaj, to może innego dnia\". Może uda się nawiązać jakąś bliższą znajomość? Tak chyba łatwiej, niż z całą grupą na raz...

Gość Loczek Blond
:(