Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

rezygnuję z internetu

Polecane posty

też to słyszałam, że nowi klienci dostaja lepsze warunki, moja szefowa to wypowiedziała starą umową i zawarła nową

Juz myslalam ze calkiem rezygnujesz, nie strasz :P

Gość dobre.
może zezygnuj tylko z czytania glupot w internecie. po co wylewac dziecko z kąpielą?

a ja nie zakładałam netu w domu - z premedytacją siedzenie na necie w pracy i potem jeszcze w domu to byłaby gruuuuba przesada

Gość no tak z reguly jest
ze STARYCH uzytkownikow ma sie w d pie ... a nowym to siedaje takie promocje ze glowa boli ;/ Ja to przerabiam co roku z abonamentem za kablowke . internet i komorki ... Najlepiej to co roku (czy 2 lata) zrywac umowe i zakladac ja na nowo :D

Ja mam neta i w pracy i w domu, w domu siedze rzadko - dlatego place tylko 23 zl za miesiac.

a ja wlasnie zmieniam dostawce, ten co mam zrobil mnie w konia, bo powiedzieli że będą mieli olbrzymi serwer a mają permanetna i dlugotrwalą awarie serwera. Jak glupi zaniosłem komputer do naprawy a mój fachowiec powiedzial że trzeba serwer nareperować a nie mojego kompa. Pozdrawiam

Gość to zaniosles dobry komp do
naprawy?? Kompa trzeba sprawdzic przed zaniesieniem do serwisu, bo potem policza za testowanie i "nocowanie" sprzetu na polce :P

Zaprosilabym ktoregos kolege co sie zna, zeby sprawdzil... Poza tym komp dzialal, tylko internet padal. Wzielabym kompa pod lape i poszla do kogos innego sprawdzic czy tam dziala. A dopiero na samym koncu zanioslabym do serwisu ;)

Gość aassrr
Aster? Dajcie jakies namiary

ale jak sie da do naprawy dobry komp to policza sobie w serwisie za kazda godzine testowania sprzetu, a do tego za lezakowanie na polce... A czase potrafi dluuuuugo lezakowac. Nie chcesz to nie sprawdzaj ;) Dla mnie serwis to jednak ostatecznosc ;)Juz mialam przeboje z panami to dziekuje za dalsze wrazenia :P