Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 23, 2007 wczoraj facet od aster mnie namówił zrezygnuję a nową umowę podpisze córcia :D a ja zaoszczędzę :P swoją drogą \"starzy\" klienci są traktowani po macoszemu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manijana 0 Napisano Listopad 23, 2007 też to słyszałam, że nowi klienci dostaja lepsze warunki, moja szefowa to wypowiedziała starą umową i zawarła nową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Listopad 23, 2007 Juz myslalam ze calkiem rezygnujesz, nie strasz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 23, 2007 :D nie no... w życiu, chyba ze mnie bieda przyciśnie :P facet powiedział ze nie mogę zawrzeć nowej przez pół roku ale na innego członka rodziny to owszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobre. Napisano Listopad 23, 2007 może zezygnuj tylko z czytania glupot w internecie. po co wylewac dziecko z kąpielą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Listopad 23, 2007 a ja nie zakładałam netu w domu - z premedytacją siedzenie na necie w pracy i potem jeszcze w domu to byłaby gruuuuba przesada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no tak z reguly jest Napisano Listopad 23, 2007 ze STARYCH uzytkownikow ma sie w d pie ... a nowym to siedaje takie promocje ze glowa boli ;/ Ja to przerabiam co roku z abonamentem za kablowke . internet i komorki ... Najlepiej to co roku (czy 2 lata) zrywac umowe i zakladac ja na nowo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Listopad 23, 2007 Ja mam neta i w pracy i w domu, w domu siedze rzadko - dlatego place tylko 23 zl za miesiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Okruszyna Słońca 0 Napisano Listopad 23, 2007 a ja wlasnie zmieniam dostawce, ten co mam zrobil mnie w konia, bo powiedzieli że będą mieli olbrzymi serwer a mają permanetna i dlugotrwalą awarie serwera. Jak glupi zaniosłem komputer do naprawy a mój fachowiec powiedzial że trzeba serwer nareperować a nie mojego kompa. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to zaniosles dobry komp do Napisano Listopad 23, 2007 naprawy?? Kompa trzeba sprawdzic przed zaniesieniem do serwisu, bo potem policza za testowanie i "nocowanie" sprzetu na polce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Okruszyna Słońca 0 Napisano Listopad 23, 2007 teraz to ja też jestem taki mądry, ale jak mi nic nie działało, strony otwierały się 15 min to co byś, zrobił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to zaniosles dobry komp do Napisano Listopad 23, 2007 Zaprosilabym ktoregos kolege co sie zna, zeby sprawdzil... Poza tym komp dzialal, tylko internet padal. Wzielabym kompa pod lape i poszla do kogos innego sprawdzic czy tam dziala. A dopiero na samym koncu zanioslabym do serwisu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aassrr Napisano Listopad 23, 2007 Aster? Dajcie jakies namiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Okruszyna Słońca 0 Napisano Listopad 23, 2007 jest jeszcze na gwarancji to co miałem sie cykać, w samochód i wio niech fachowiec działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to zaniosles dobry komp do Napisano Listopad 23, 2007 ale jak sie da do naprawy dobry komp to policza sobie w serwisie za kazda godzine testowania sprzetu, a do tego za lezakowanie na polce... A czase potrafi dluuuuugo lezakowac. Nie chcesz to nie sprawdzaj ;) Dla mnie serwis to jednak ostatecznosc ;)Juz mialam przeboje z panami to dziekuje za dalsze wrazenia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 23, 2007 http://www.aster.pl/ szkoda że nie mogę mieć upc :O chociaż...jeden dziad :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach