Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okokokokokokoko

Dwie kreski na teście- SIERPIEŃ 2008

Polecane posty

wlasnie dlatego pytalam skad jestes :) Jasne, ze sie spotkamy, ja mam samolot z malym 1 grudnia a maz dopiero na swieta przyjezdza. chcialam jakos wczesniej leciec bo siedze tu sama jak kołek :o

no to super, już się cieszę !!! :) Bliżej grudnia dogadamy się w sprawie szczegółów he he :-D Napisz mi jeszcze w jakiej dzielnicy się urodziłaś... :)

dobranoc dziewczyny spadam spac moj slubny skonczyl pracowac wiec moze sie troszke mna zajac :D PS magdulka moj maly pozna pierwsza dziewczyne w jego wieku, a Majeczka no no babka niczego sobie hehehe

omatko jak ja wam zazdroszcze tych spotkan,,,ja nie narzekamna brakznajomych tymbardziej z malymi dzieciaczkami ale wy tocoinnego bylyscie zemna przez cale 9mcy ciazy i teraz...

Esab już o tym czytałam. Straszne. Julka coś okropnego. Ehhhh nie wyobrażam sobie jak zrozpaczona musiała być ta dziewczyna by posunąć się do takiego kroku. Płakałam jak to czytałam :(

mi mała--->:-) a ja idę do kina z oko się odchamić i wygadać.Może kino to nie najlepsze miejsce na rozmowy,ale my gadamy:-) a mój M dzwonił dziś znów na wku i kazali mu dzwonić w poniedziałek.Już mnie to zaczyna nudzić i wnerwiać.Za 2 tyg ma być na jednostce więc czasu coraz mniej...

hej laski,a my lezymyz moja martynka w lozku i \"gadamy\" ja pije poranna kawke i zagladam co tam u was :-) za godzinke lecimy na szczepienie a za oknem szaro i mokro bleee oj Karusia masakra z tym wojskiem moj luby przeplacil i go nie wzieli ale to bylo ponad 10 lat lemu...

teraz biorą na 9 mies.Ja głupia myślałam ,że mamy mocne argumenty i go nie wezmą.A jednak.Najgorsza niepewnośc.A w Krk piękna pogoda

Gość Carmelina123
okokoko, mam pytanie do Ciebie, czytałam gdzieś na forum ze karmisz sztucznie - to tak jak ja. Ile wypija Twój synek? Moja Tośka za tydzień będzie miała 3 miesiące, wypija 120 ml co 4 godz., ale coś mi się wydaje że jest głodna - nie może dotrzymać do tych 4 godz. Jutro z nią idę na drugą serię szczepień (rotarix, prevanal i infanrix hexa), ale nie wiem czy na takiej wizycie będą ją ważyć i odpowiedzą na moje pytania

coz, to malzenstwo sie nie uda ;( kaze mi na macierzynskim isc na kurs prezewodnika po moim miescie..zajecia 3 razy w tygodniu po poludniu, do konca roku teoria EGZAMIN a potem praktyka.. kiedy czas na dziecko, no i kaze mi wracac do pracy! ;/ ja nie wiem jak wydole, nie jestem cyborgiem, nie bede leciec z wywalonym jezorem z jednej pracy do drugiej.A wogole to nie wiem czy sie to oplaci, bo jak wycieczek w moim jezyky nie bedzie to pozamiatane, a nawet jak sa to mala kwote placa za jedna wycieczke, okolo 50 zl na reke..smieszna kwota. Jestem w kropce dziewczyny, nie wiem co zrobic. Jkabym chociaz mozna isc na wychowawczy na czas rozkrecenia tego biznesu byloby OK, ale on mi oczywiscie nie pozwoli. poatek zdaje prawko, ten jeb.urs kosztowal mnie wsumie ponad 3 tysiace! nie dolozyl sie mi ani grosza.. on chce abym sie zatyrala, wie jaka moje szefowa potrafi byc okropna, jaka chodzilam sfrustrowana. DLACZEGO ON MI TO ROBI???? mam dosc, od kiedy z nim jestem tylko trace pieniadze. Zastanawiam sie czy nie isc po jakas porade prawną do radcy, moze wystapie choc o same alimenty na dziecko?

Carmelina123 ja sie nudze to CI powiem jakmoj maly je :) Ma 13 tyg i co 3h wypija 120 ml mleka, czasami 150 a sa dni kiedy i 180 ml bo jest glodby bardzo. Lekarka mi powiedziala, ze takie skoki sa w porzadku bo on rosnie. Urodzil sie z waga 3550 a teraz ok 6kg wazy.

kurde no musisz zrobic kalkulacje na zimno, tzn odlozyc nachwile wszystkie uczucia ipomyslec jak tbie i martynce bedzie lepiej z nim czy jak bedziecie same.. sama widzisz ze jest egoistyczny nie mysli otobie inie chce ci w zaden sposob pomoc ty masz parcowac na 2 etety i do tego dbac o dom i wychowywac corke??!!! jakas paranoja! kochana idz do radcy ipopytaj, wybierz najlepsza opcje dla was,ja ci radze abys dala sobie z nim spokoj na poczatku bedzie ci trudno i przykro ale pojakims czasie stwierdzisz ze tobyla najlepsza decyzja... a pozatym jak tomowi moja mama tego kwiatu pol swiatu!!!

dziewczyny..mi tak dlugo nie ukladalo sie zycie ;( inne kobiety wychodzily za maz, zakladaly rodziny a mi akurat wtedy sypal sie KOLEJNY zwiazek i nawet nie mialam z kim isc na ich wesele!;( myslalam ze wreszcie Bozia sobie odpuscila i WRESZIE ulozylam sobie zycie ;( jak ja sobie w oczy spojrze? innym spojrze? nie chce aby ludzie mowili ZNOWU :" ALE MASZ PECHA DZIEWCZYNO.. " ile razy juz to slyszalam .. zreszta zawsze mowilam ze jak sie bierze koscielny slub, to trzeba w nim trwac, ze jakby sie wzielo tylko cywilny to mozna by bylo sie "rozmyslic", a wzielam koscielny..

kurde no- kochana ale czy jestes szczesliwa z nim ? tak jak mowi anabanana usiadz i na trzezw przemysl co jest da ciebie i malej najlepsze? a ludzie? zawsze beda gadac .

kurde no--->ja tez wziełam slub koscielny ale nie dałam rady po 10 latach...mysle ze nie było by minie na swiecie dzisiaj gdybym nie podjeła takiej decyzji.Własciwie decyzje podjał on ale dobrze sie stało i poszłam za ciosem.Musisz myslec o sobie i dziecku i kombinowac jakby wam było lepiej.Jezeli nic z tego nie bedzie to nie ma sensu tego ciagnac.Materialista jakis cholerny kurcze

Gość ___chimerka___
Kurde no - kiedys pisalas, ze kredyt zaciagneliscie na mieszkanie. Jak to rozwiazujecie? On splaca, razem, Ty?

Właśnie wpadłam na chwilę. Dosłownie, bo szykuję się na wyjście z Karusią. Pogoda w Krakowie piękna. Nawet nie wiem jak Mikołaja ubrać. Chyba tylko w rajstopki, bodziaka z długim rękawem i dresik. Mojego męża na szczęście nie wezmą. Wtedy kiedy go chcieli był za granicą. Nie odebrał biletu, potem zaczął studia i było po wszystkim. Kurde no w życiu zdarzają się różne rzeczy. Czasami warto walczyć a czasami trzeba się poddać, dla spokoju własnego i twojego dziecka. Jeszcze bym chciała wiedzieć jaki on jest w stosunku do maleństwa. Ja nadal jednak twierdzę, że najlepszym wyjściem było by to skończyć. Dlaczego masz iść do roboty, dlaczego na kursy, bo ja tego nie rozumiem. Szkoda gadać. Odejście w tym wypadku chyba będzie najlepsze, bo zatyrasz się będzeisz sfrustrowana i nieszczęśliwa. A że będą gadać. Ludzie zawsze gadają. Nawet jak będziecie razem a ktoś podpatrzy, że coś jest nie tak to i tak będą się wpychać w życie z buciorami. Najlepiej usiądź na spokojnie i przemyśl wszystko. Carmelina, czy ty przypadkiem nie byłaś u nas na topiku na początku? Albo na topiku staraniowym? Jakoś kojarzę twój nick. Mój Mikołaj zjada najczęściej 120 co 3 godziny. Chociaż ostatnio coraz częściej 180. Przybiera w miarę normalnie. Mimo wszystko nadal czasami nie wytrzymuje tych 4 godzin. Karmię go najczęściej co 3 godziny 120. Na noc je więcej i za to śpi do 5-6. Urodził się z wagą 3900, teraz waży około 6,5 kg.

skoro on Tobie nie daje kasy to on gdzies ja trzyma, odklada sobie tak? ja bym chyba poszla do radcy prawnego, moze nie od razu rozwod ale jakas separacja i on bedzie musiszal placic i juz