Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okokokokokokoko

Dwie kreski na teście- SIERPIEŃ 2008

Polecane posty

blondi :) w skrócie nie było to ujęte w opisie jej wina są używane i smierdzą jej wina - miały być nowe nie są ... z racji że nie było tego w opisie nietstety ale ona pokrywa koszta jak nie piszesz jej że za takie coś blokują konto -więc niech sie zastanowi czy warto !! pozdrówka FAJNOWY TORCIK ;) dlA KOGO ? :)

aa dla Maxia :) fajowy ;) naturalna na niemieckim e-bayu kupowałaś ? ZNA KTÓRAŚ Z WAS NIEMIECKI ALBO KTÓRAŚ Z WAS MIESZKA W STANACH LUB LA LUB NIEMCZECH ? CHOLERKA NO POMOCY ... TAKA ZE MNIE DOBRA ŻONA ŻE CHYBA OGŁUPIEJE JAK NIE KUPIE TEJ WODY DLA MĘŻUSIA NA URODZINKI ...

Gość gosc33333
daj linka albo powiedz co ci przetlumaczyc

gosc33333 możesz napisać do mnie na maila : ewaglanc@o2.pl wtedy napisze ci o co biega ;)

Hejka krejzole. Ale u nas burza. Jak nic. Ja się tłukę ze sobą i z tymi nieszczęsnymi ankietami. Ale dzisiaj już będzie po wszystkim. Zacznę je opracowywać i do piątku może skończę całą magisterską. Muszę skoczyć kupić Mikiemu i sobie buty. Mikiemu kupię Gucie, te z dziurkami. Wiele osób mi je polecało. Któraś z was je miała, chyba Karusia, jak one? Marzka tort pierwsza klasa :) Eudaimonia, a nie ma na angielskim?

oczko a na angielskim byś dała rade kupić ? tzn wiesz ja tam coś kojarze po anglikańskiemu ale nie zabardzo bo tam mają dziwne warunki że trzeba mieć jakieś tam 2 banki ... patłachy :p szukam konkretnie wody toaletowej męskiej 100 ml Puma Vhallenge atomizer jest jedna na allegro ale woda kolońska ale mój nie znosi kolońskich ... więc tylko atomizer psiuk psiuk ;) mam linka do aukcji na ebay ang. : http://cgi.ebay.com.my/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160290697185&ssPageName=MERC_VIC_RCRX_Pr12_PcN_BIN_Stores_IT&refitem=160187868379&itemcount=12&refwidgetloc=closed_view_item&usedrule1=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget&_trksid=p284.m183&_trkparms=algo%3DCRX%26its%3DS%252BI%252BSS%26itu%3DISS%252BUCI%252BSI%26otn%3D12 tylko cena mnie przerasta - kupowałam ją niegdyś po 60 zł teraz kolońska jest po 63 a była po 40 więc jestem skłonna dać ... hm jak na prezent to koło 120 zeta ale nic więcej mam za to inne zapachy diesla też są ładne i chanele za 90 zł na polskim allegro ale gdybyś mogła poszukałabyś po nazwach jeszcze tej Pumy Challenge ? z góry dzięki i całuski aaaaaaaaa i nie gratulowałam jeszcze wam 1 ząbka !!!!!!!!!! :D

mam oliwkowe i pomarańczowe wkłada się lekko tam są sznurówki tylko ich nie wiąże bo mam taki zacisk do nich jak przy bluzach są ,żeby sznurki od kaptura nie uciekały wiesz o czym mówię?lekkie są bardzo prawie nic nie ważą ,można je giąć we wszystkie strony,mięciutka skórka,w środku też piorę je w pralce nic im nie dolega takie coś tylko inny kolor i mniejsze http://www.allegro.pl/item631080721_buciki_gucio_gucie_roz_28_oliwkowe.html marzka---.tort rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!mówi ci to stara kuchara,która na dodatek 7 lat w gastronomii robiła!!!!!!!!!!!

oczko w polscie jest na 4 stronach ale ich nie mają już opierdoliłam że mają usunąć przedmiot którego nei mają na stanie palanty :o nerwuje sie takimi drobnostkami bo klikam dodaj do koszyka a oni niestety nie mamy takiego produktu ! więc jeśli możesz zerkniesz na ebay? ale bez nerwów ;) czym sie tak zdenerwowałaś ? ja dzisiaj sie znerwicowałam że musiałam wstać o 5:20 robić sniadanko panu M* :/ no nic czego sie nie robi dla zgody co z poranną kawusią ? zapraszam ;)

wybierałam sie na szkołe plastyczną z zamiłowania a zostałam kucharą też ;p hehe

nie ja z zawodu jestem księgową,ale pracowałam kilka lat jako manager restauracji dlatego tak napisałam:-)całe życie w kuchni:-) ja już kawę wypiłam teraz misia odgryza mi sutka już prawie na amen:-)

współczuje ja już 2 kawki walnęłam mam angine pwtórenie ropną a w poniedziałek o 8 rano ide do szpitala i żesz k* mać nie wiem czy mnie przyjmą z takją anginą przecież nie zoperują tego w ropie ... nie wiem mam antybiotyk ale tych antybiotyków to już około 3 kila zjadłam w życiu na te anginy ropne :o cholerstwo póki nie usune tych migdałków to chyba sie wykończe na amen ... stawy to mnie już tak napieprzają że szok :o i od jakiegoś czasu serce :o to dopiero akcje ... mam 23 lata a jak stara ominka sie czuje .. Ale olewam to Miko usnął a ja chyba też zaraz padne pomimo 2 kaw .. jestem wyczerpana tą chorobą . Wczoraj padły bardzo ważne słowa - \" Ewa wiesz jak Ty pójdziesz do szpitala to będzie dla mnie i dla Mikołaja bardzo trudny tydzień \" :D ciesze sie że w końcu będzie wiedział co to znaczy D Z I E C K O ! :) No i na dodatek wypadają jego urodzinki ;) z jednej stroyn szkoda z drugiej i tak nie mieliśmy w planach robić bo nie chodzimy od tego roku do sióstr braci kuzynek i kuzynów tylko do ojców i babć i dzieci .. więc mój nie robi nic bo kto mu zrobi urodzinki jak żonka w szpitalu ? ;) hehehehehe pozdrówka karusia dla ciebie i cyców ;)

no :) co :p :p ale i tak zazdroszcze ci że jeszcze masz pokarm mi zanikł i nie wrócił już ... może za pare lat wróci :p ;) :classic_cool:

No w końcu po wielu trudach Miki zasnął. A ja zabieram się za wypełnianie tabel, ciąg dalszy. Już się z ranka rozlazłam, że aż mi się wyć chcę. No ale co zrobić. Już momentami mam ochotę zebrać się w cholerę i iść gdzieś. Ehhhh. Wczoraj mnie wkurzyła koleżanka, a raczej znajoma. Nie moge jak ktoś ma w rażenie, że jest najmądrzejszy i wydaje mu się, że może wciskać swój styl życia i inni mają żyć tak samo. A jak nie to są niedobrzy i ble i w ogóle wyrodni i paskudni. Ohhh no właśnie się dowiedziałam, że skoro chcę się rozwijać, zarabiać na wakacje, dobre przedszkole, szkołę dla Mikiego to jestem wyrodna i paskudna. Pomieszały mi się priorytety i w ogóle to powinnam siedzieć na d... w domu większosć czasu, bo skrzywdzę swoje dzieckie. Nosz k... matka polka się znalazła. Ja się chyba wyślę do jakiejś szkoły kucharskiej, będe robić to co lubię a nie to czego się nauczyłam. Tych perfum nie wyślą ci do Polski.

Gość stu234
Witam Będzie mi miło, i proszę o poparcie i głosik na mój blog ( o porodzie i Prawach Rodzącej na sali porodowej ) http://bobbyy.pl/blog.php?id=195 dziękuję serdecznie!

okoko- ja za przeproszeniem nie slucham takiego pierdolenia :o Kazdy robi co uwaza za sluszne. Wg mnie to jakbys siedziala w domu i jeczala jak Ci zle i ble ble ble to tym bys najbardziej skrzywdzila dziecko. Bo co z tego, ze jestes z nim w domu jak jestes nieszczesliwa ? Ja od wrzesnia ide na uczelnie- decyzja zapadla. Nie bede siedziala jak stary dziad w domu :D

u nas tez sa klopoty z zasypianiem ostatnio, dlatego, ze maly jest bardzo zmeczony ale nauczyl sie stac w lozeczku :o I masakra. Stoi i ryczy, ja go klade to on znowu wstaje... ehhh jak sie juz calkiem zmacha i spoci to zasnie :o

Jula stolik jest super sama się nad nim zastanawialam i jeszcze nad tym: http://allegro.pl/item624300939_centrum_muzyczne_gra_swieci_fisher_price.html Ja staram się nie słuchać. Ale jeśli jestem co chwilę bombardowana z różnych stron takimi akcjami. Ehhh ta laska to już w ogóle przechodzi samą siebie. Ona ma zdecydowanie jakiś problem ze sobą. Każda rozmowa jej ze mną wygląda tak, że udowadnia mi, że jestem gorszą mamą a jej dziecko jest zdolniejsze od mojego. Tylko po jakiego ciula? Ona ma chyba straszne kompleksy. Koszmar. Aż mnie trzepie sjak się odzywa. Najczęściej jej unikam. Co do zasypiania, to też zaczyna być jakiś dramat. Za dużo się dzieje, za dużo bodźców. Do tego on by najchętniej się do mnie tulił i zasypiał obok mnie a nie w łóżku. Nie wiem co mu się zrobiło. Usypianie trwa nawet pół godziny z przerwami.

Stoilik kupie, tylko sie jeszcze zastanawiam ktry bo jest ich kilka. A to muzyczne co pokazalas tez fajne, jednak nie chce miec tyle klamotow w domu :) Nie wiem skad ale moje dziecko ma tyle zabawek ze szok :o KAzdy zawsze cos przyniesie, moj maz ma zwyczaj co weekend jak idzie na zakupy cos kupic, a to maly pluszak a to gryzak i tyle tego jest ze ho ho Chociaz teraz moje dziecie bedzie mialo swoj wlasy pokoik to mu zrobie porzadek :D Sciany w pokoju ma jasny bez i chce nakleic jakiegos przylepionego kubusia puchatka czy cos innego, widzialam takie fajne, odstajace od sciany :) A i mebelki mu kupilismy caly zestaw mammuta z ikei, pewnie znacie bo sa popularne. Niebieskie. Mi tylko wczoraj ciocia sie dziwila, ze nie chce siedziec w domu z malym skoro nie musze pracowac :)

No tak bo najlepiej wg tych osób to siedzieć w domu do końca. I potem być taką paskudą jak hmmm.... :D Nie ważne kto :D. Ale prawda taka, że denerwuje mnie jak cholera, jak ktoś mówi mi co mam robić, wie lepiej odemnie i ocenia. Ja zabawek też mam multum. Ja z mężem i moją mamą tak kupujemy jak szaleni. Chociaż ostatnio przystopowaliśmy. Ja ten stolik chciałam taki z ciasteczkami, owocami, taki ogólnie z jedzeniem. Ale raczej kupię to muzyczne.

No u nas nie było takiej okazji kiedy mógłby coś dostawać od innych. Ja lubie Fisher Price, za to, że dzwięk można wyciszać i regulować głośność, czego niestety brakuje wielu zabawkom. Ja nie lubię pluszaków, może inaczej kudłaczy. Wiem, że chcą dobrze ci co je dają. Ale nie pomyślą, ze to tylko ogromna ilość kurzu. Co chwilę je piorę. Miki się nimi nie bardzo bawi a na dodatek wydziera kłaki z nich i wsadza do buzi.

moj spi bez problemu tak jak bylo 2 drzemki po 1.5-2h tylko z zasnieciem ma klopt bo glupolek maly stoi w lozeczku i piszczy :D Ja pluszakow juz mu nawet do rak nie daje bo tez zauwazylam, ze je zjada... chociaz szczeniaczek uczniaczek u nas od pewnego czasu rzadzi :)