Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okokokokokokoko

Dwie kreski na teście- SIERPIEŃ 2008

Polecane posty

no to Ty naucz sie czytania - ja wczorej załozyłam już profil ... no comments . ... mogłaś doczytać wczorajsze posty a nie wyskakiwać z głupotami ! I nie wymarzyłam sobie jakiegos profilu zrobiłam to wczesniej od Ciebie .

"Kochana rozumiem że hormony szaleją Wierzę że Ty potrafiłabyś zrobić to najlepiej i przepraszam że chciałam dobrze" ale mądra wypowiedź :o Gdybyś chciała dobrze to przeczytałabyś mój post ze wczoraj ! I nie napisałam nigdzie że zrobiłabym to lepiej od Ciebie ! Sorki ale nie mnie to oceniać jak zrobiłaś nie czytając wcześniej mojego posta !

no właśnie " no comments" . Skoro z powodu głupiego profilu tak się unosisz to najwidoczniej musisz być strasznie nadpobudliwą osobą :D zresztą mało w Tobie pokory i poczucia humoru, ale nie mi to oceniać :* buziaczki maleńka !

nadpobudliwa ? Jak czytam Twoją wypowiedź to 💤 niestety może chciałabyś być jakąś najważniejszą i z największym poczuciem humoreu ale nie udało ci sie .. o jak mi przykro ! Aha i nie wiem co myślisz o sobie pisząc skoro z głupiego profilu -> nie przyznasz sie do błędu ? Nie przyznasz sie do tego że ja wczoraj już miałam profil założony ale niestety klasy nie dało sie zrobic i czekam aż będzie można zrobić klase a nie dodawać tylko do znajomych koleżanki z kafe -> no i Ty nawet do tego sie nie umiesz przyznać ? A o pokorze nic zrozumiałam faktu !? Jaka pokora ? Ja mam być może jeszcze wobec Ciebie pokorna ? Ech nie wiem co ty sobie wyobrażasz ale pokory webec ciebie nie musze okazywać ani do twoich postów - żadnej najmniejszej pokory - pokore okazuje mój pies jak sie zsika w domu i wie że zrobił źle !

Przyznaję się do błedu - powinnam odrazu się usunąć gdy rozkapryszona księżniczka której wszystko się należy tupnęła nogą! Bo ona chce.. ps. Kochanie to tylko najzwyczajniejszy profil na naszej klasie, nie wiedziałam że aż tak poważnie do tego podchodzisz. Moim zamysłem było poznanie innych forumowiczej od strony wizualnej a nie robienie z tego Bóg jeden wie jak poważnej sprawy! Ale zawsze możemy poczekać do sierpnia aż zwolnią się szkoły :D Mniejsza z tym .. niepotrzebnie w ogole wspomnialam o zalozeniu takiej klasy...

o matko , co tu sie dzieje:) dziwecyzny-spokojnie... ja sie dodalam do profilu sierpniowek-Malgorzata Brzezinska:)jakby cos:) ale mnie glowa dzis boli....do poniedzialku juz tylko 3 dni wtedy wyczekiwane USG !! niestety moje dziecko wlasnie sie obudzilo i nici ze spokojnie robionego obiadu-zdarzylam tylko ogarnac pokoj i pozmywac:( zobaczycie niedlugo jak to jest jak sie marzy o chwili dla siebie-wiec te ktorym sie nudzi w domku niech korzystaja z tych chwil NUDZENIA:)

kotkaaa nie strasz :D hehehe. Może nie będzie tak źle. Kurcze od dwóch dni mam jakiś taki brzuch dziwny, twardnieje mi tam na samym dole. To nie boli, nie jest nieprzyjemne, ale dziwne. ehhhh. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku.

dwie kreseczki - przykro mi że nie zauważyłaś że ja wczesniej cie ubiegłam .... no i niestety ale nie trzeba czekać do sierpnia bo już pisałam do adminów naszej klasy co i jak ! Trudno ci sie przyznać do błędu - to bardzo mi przykro ! I nie wyzywaj mne o księżniczek i innych bo to tylko o Tobie świadczy ! Jak chcesz miej 32876324 znajomych ale mnie tam nie zobaczysz - mogłaś doczytać że ja wczorej już założyłam konto na naszej . Nie pisz do mne kochanie - mówi tak do mnie kochanie bo ja cie w ogóle nie znam ! Dla mnie jesteś bezosobową panną z forum i tyle ! A jesli ci zależało na tym żebym pokazała jak mi wstyd że nei umiesz czytać postów i miałam sie przyznać że tak ty 1 założyłaś konto na naszej klasie no to sory ale sie pomyliłaś i nie będę ci okazywać pokory ! Nic dla mnie nie znaczysz ! NIC i jesteś i jesteś dla mnie nikim więc nie wybrażaj sobie że ja za twój błąd w niedoczytaniu będe ci okazywać pokore ! Bo to było by bardzo poronione !

Eudaimonia ZBASTUJ trochę!!! Bo co dalej drążysz temat, daj swojego linka, dwie kreseczki dała swojego i o co problem. Po co dalej piszesz. Przecież już wszystko sobie wyjaśniłyście. Złość zaszkodzi maleństwu więc trzymaj nerwy na wodzy, bo to naprawdę nie jest powód żeby aż tak sie buzować.

I JA MAM BYĆ WOBEC CIEBIE POKORNA ? ZNALAZŁAM SPECJALNIE DLA CIEBIE DOKŁADNE SŁOWA ZNACZENIE : "stan psychiczny polegający na odczuwaniu własnej małości, niższości; uniżoną postawę wobec kogoś, czegoś; brak buntu wobec przeciwności; potulność, uległość, uniżoność" JEŚLI UWAŻASZ ŻE JA MAM BYĆ POKORNA WOBEC CIEBIE ZA TO ŻE TO TY POPEŁNIŁAŚ BŁĄD I NIE DOCZYTAŁAŚ MOJEGO POSTU ZE WCZORAJ NO TO PRZECZYTAJ TĄ DEFILICJE DWA ALE DWIEŚCIEDWADZIEŚCIADWA-RAZY !!!!!

a Ty znaczysz dla mnie bardzo wiele :D ❤️ nie musisz sie dopisywac jeśli nie chcesz, a kazdy ma prawo dodac do znajomych kogo chce.. jesli nawet kazda z sierpniowek stworzy wlasna sierpniowa klase to ja do kazdej sie dopisze, bo nie traktuje tego az tak powaznie. Chcesz obrazaj sie.. trudno .. a do błędu jakiego mam sie przyznac? ze zalozylam profil ?? a co nie wolno ? :D

Chciałam coś jeszcze dopisać ale stwierdziłam że nie warto... do rozkapryszonej panny i tak musi nalezeć ostatnie słowo. ja Cię obrażać nie będę, bo dorosłam do tego by powiedzieć że nie będę oceniać ludzi bo sama idealna nie jestem.. Chociaż w Twoim przypadku tylko jedno mi się ciśnie na język .. ale umilknę.. 👄 👄

okokokokokokoko - :o i co ja mam zbastowac ? kreska myśli że ona była 1 nie umie nawet załozyć klasy ! Ja pisałam o tym wczorej a ona nawet doczytać tego nie umiała ! kresko -> napisałaś że "jesli nawet kazda z sierpniowek stworzy wlasna sierpniowa klase to ja do kazdej sie dopisze" ale TY TEGO NIE ZROBIŁAŚ - zrobiłaś profil ... ja chciałam zrobić naszą klase sierpniówek - pisałam specjalnie o tym wczorej i pisałam do admina naszej klasy ! Nie umiesz sie przyznać do tego że cie uprzedziłam no to sory ale weź bij w trociny ! I jeszcze napisałaś że nie będziesz mnie obrażać jak już to zrobiłaś - brakuje ci czegoś ale nie moja wina to jest ! Co ci sie ciśnie na język ? Jak chciałabys mnie nazwać ? Bo ja na Ciebie nie znalzałam jeszcze dobrego określenia ... nie ma takiego w języku polskim !

to se zakładaj PRZECIEŻ JA CI KOBIETO NIE ZABRANIAM ! nie chce mi sie już z Toba gadać .. nudzisz! I odbij juz ode mnie !

Obie się obrażacie. ZROZUM dziewczyno to nie jest powód żeby się tak buzować. Uspokój się, nie ma powodu do nerwów. Czy ona ci zrobiła jakąś krzywdę? NIe to o co chodzi, o głupią klasę? Jjesteś dorosłą kobietą, za kilka miesięcy będziesz matką, więc zachowuj się jak dorosła osoba. Proszę cię. A ty dwie kreseczki, też już daj spokój. Nie potrzeba nam tu nerwów i kłótni.

Naucz sie czytać ze zrozumieniem ! Powodzenia w powiększaniu znajomych na twoim profilu . Konto sierpniówek usuniete z powodzeniem ! Nawet nie czekałam na decyzję admina naszej klasy . Niestety jak sie jest upierdliwym to na to nie ma rady ...

Gość ---eudaimonia
Zachowuj się, już któryś topik na którym się czepiasz i wiesz najlepeiej. Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem, nikt tu nie byl upierdliwy a ty majac lat 22 zachowujesz sie jak gowniara ktorej sie nalezy. Nie siej zametu naucz sie szacunku do innych; a ty jak katarynka.

okokokokokokoko - a ja tak cie polubiłam ... ale widze że to twoja koleżaneczka więc bronisz teraz jej - nawet nie doczytałaś w czym lezy sedno sprawy ! i kto ma racje i kto pierwszy zaczął obrażać i sypać miłymi hasełkami !!! ... a takie było miłe towarzystwo ! Dzięki waszej uprzejmości i koleżeństwu będe tu rzadziej zaglądać ... :o

Gość rataraa
a ta cała eudaiomonia , to jest nie zle upieerrdliwy babsztyl:D spółczuje jej facetowi tak złośliwej małpy, hormony działają u niej do kwadratu, poprostu nie da sie tej frustratki czytać:( wez babo zrób coś , idz na spacer to ci ulzy! powyżywaj się gdzie indziej, bo itak nie masz racji, nudzisz!!! dwie kreseczki-------------pozdrawiam:) gorąco , nie dyskutuj z tym czymś:)

Ale ja cię nadal lubię, nikogo nie bronię, prosze tylko o spokój. Bo to nie jest powód do awantur, ale jeśli ty mnie też już skreśliłaś, to ok. Nikt nie jest moją koleżaneczką. Może nie zrozumiałam sedna sprawy, ty je na pewno doskonale rozumiesz, więc nie będe kombinować.

Gość rataraa
no i tak trzymaj , sio stąd głupia zdiro!!!!!!!!!!!!!!! sio!!!!

kreska -> nie wiedziałam że tyle masz do powiedzenia pod nickiem pomarańczowym .... Tylko sierniówki tu siedzą więc mozna łatwo sie zorientować że to któraś z was -> albo kreska albo oko przykre .... naprawde przykre -> nie liczyłam na takie poparcie ..