Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie pytam

Mamusie- gdzie w tym roku wybieracie sie na sylwestra?

Polecane posty

Gość tak sobie pytam

i co w tym czasie beda trobic wasze dzieci, tzn kto sie nimi bedzie zjamowal- babcia, opiekunka?

Gość tak sobie pytam
danuta ja mam jeszcze malenkie dziecko wiec nigdzie sie nie wybieram a pytam tak z ciekawosci :)

Gość .... ........
Danuta Hojarska ---- tak teraz przynajmniej do 18 roku zycia nie bede nigdzie wychodzila tylko siedziala w domu no ewentualnie na spacerek oczywiscie z dzieckiem

Gość idziemy z mężem na bal
DZIENNIKARZY!!!!!!!:D :D tzn ....telewizor,kapcie ,gazeta 🖐️

Gość podpowiadammm
bo Danuta jest "dojzalą mamą" ktora sie juz wyszalala na studiach a nie urodzilą majac 20 lat wiec teraz juz zero imprez az do grobowej deski :D:D:D

heheh fajny temat, ale dziewczyny zaś się w zwady wdają szkoda:( ja pewnie będę jeszcze z większym brzuchem niz dziś więc jak to wczesniej juz ktoś napisał bal dziennikarzy czyli kapcie i telewizor hihihhihi a tak swoja drogą to faktycznie macierzyństwo to wyzwanie a nie czas na zabawę więc... trochę wyrzeczeń, jakbym chciała się bawić to bym się nie decydowała na dziecko, nie mówię, że do 18 lat będę z nim siedzieć w domu, ale ja nie mam z kim dziecka nawet na chwilę zostawić, więc raczej o zabawie sylwestrowej musze zapomnieć na co najmniej kilka lat jak nie kilkanaście... pewnei, że chciałabym miec warunki żeby komuś podrzucić dziecko a ja w tany ale... marzenia!

Gość .... ........
ja rowniez nie przez ostatnie piec lat sylwestra spedzalam w domu z dzieckiem i mezem oczywiscie ze maciezynstwo to wyrzeczenia ale bez przesady

Gość .... ........
"jakbym chciała się bawić to bym się nie decydowała na dziecko" nieprzesadzaj nikt tu nie mowi o balangowaniu tylko o jednym wieczorze

Gość Nastoloatkaa18
A ja pomomo młodego wieku (nie mam dziecka znów!!) siedzę w domu dlaczego?? Bo pewnie nie chce sie mi nigdzie wychodzić i wole posiedziec i świetować z chłopakiem

Gość .... ........
macierzynstwo*

Ja nawet nie mam szans na to, żeby z kimś zostawić dziecko. Moi rodzice mieszkają daleko, teściowie idą na bal, siostra idzie na zabawę, nie mam żadnej wolnej koleżanki, a obcej opiekunce nie zaufam.

Gość podnosze111555
..

Ja nigdzie nie idę, choć znajomy właściciel hotelu w górskiej miejscowości nas zaprosił. Spędzę go z moim mężem i dwuletnim synkiem, oraz drugim pod moim sercem w domku - to znaczy tka mam nadzieję, bo w Sylwka mam dyżur.

Idziemy z przyjaciółmi ..po trosze z rodzinka do lokalu. Jula z dziadkami :)

moje dziecie bedzie mialo dopiero 2 miesiące, ale z przyjemnoscią zostane w końcu w domu i bedę miała doskonałą wymówkę by odmówic robienia imprezy w domu - a wiem że znajomi chetnie by przyszli. Ja też nie mam ochoty nigdzie iść. Posiedzimy w domku, na spokojnie, z lampką musującego winka o północy, w TV zawsze cos mozna obejrzeć, w końcu pójdę o normalnej godzinie spać i nie bedę musiała reenerować sił po ciężkiej nocy. I wcale tego nie żałuje.

My idziemy z jednego z klubów w naszym mieście :) A córcia zostanie z dziadkami :) ... W końcu rodzicom też się coś do życia należy ;)