Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darek21_30

Jak rozkochać kobieta ciutke ....

Polecane posty

Witam! Moja historia jest dość skomplikowana. Następująco jest tak : Przyjaźnie się z kolega od dobrych kilkunastu lat. Kolega mój z którym sie przyjaźnie ma siostrę starsza.Wcześniej jak bywałem u niego nie zwracałem uwagi na jego siostrę.Rozmawiałem z nia troche ale jak to bywa jak jest sie u kolegi jej brata. Lecz pewnego dnia sie odmienilo, zaczolem sie nią interesować. Siostra ta jest starsza o 3 lata ode mnie. I zastanawiam sie czy jest możliwe bycie razem z nią. Dziwie sie bardzo ponieważ jest kobieta atrakcyjna i z bardzo dobrym charakterem. Z tego co wiem nigdy nie byla z jakim kol wiek chłopakiem związana. Probuje gdzieś ja wyrwać albo przyjść lecz kiedy cos proponuje , niestety nic. Ostatnio zaproponowałem wypad razem na sylwester , teez klapa, odpisała ze idzie ze znajomymi już i podziękowała za zaproszenie. :( Dodam jeszcze że bardzo mi zalezy na niej, zrobie wszystko dla niej. Nie wiem co robić?

Gość chyba nie jest zainteresowana
sorki kolego

Gość fsaad
daj sobie z nia spokoj. widocznie nie lubi mlodszych i wcale jej sie nie dziwię/

widac ze nie jest zainteresowana Tobą ... traktuje Cie jak kumpla swojego brata i moze byc jej ciezko zaczac z Toba na powaznie ...