Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana232323

brak kasy- seks?

Polecane posty

Gość zdesperowana232323

znalazlam sie w bardzo niekomfortowej sytuacji:( i niewiem co zrobic w tej chwili, wiem ze na rodzicow nie mam co liczyc, a na kogos na kogo zawsze liczylam juz tez nie mam co liczyc:( zwiodlam sie:( w kroku desperacji zastanawiam sie nad seksem za kase..... chociaz wiem jak bede sie potem czula:(:( ale naprawde potrzebuje kasy i naprawde nie mam juz od kogo pozyczyc:( juz teraz czuje sie okropnie:(

Gość zdesperowana232323
tak, ale jak w ciagu 2 dni zdobyc pieniadze?:(

Gość kolejna durna prowokacja
:(

Gość zdesperowana232323
niestety, ale to nie jest prowokacja:(

niestety, szkoda, że sie tak upierasz przy tym, że to nie prowokacja :(

musisz sie zastanowic, jak silną masz psychike... jesli bedziesz potrafiła postawic sobie wyraźną cezure pomiedzy Tobą - dzivką a Tobą występującą na codzien, to nie zwariujesz... Najgorsze jest to, że mozesz nabrac pewnych przyzwyczajen i potem juz nawet nie będąc az w tak silnej potrzebie, puszczać sie za kase by zaspokoić zachcianki...

Gość zdesperowana232323
wiesz co...... mam zbyt slaba psychike..... naprwde niewiem co mam zrobic:(:(:(:(

Gość zdesperowana232323
sorki, ale lepiej wiem w jakiej sytuacji teraz jestem

współczuję Ci bardzo. masz prace moze pożyczkę weźmiesz albo debet? bo bedzi Ci ciżko z tym żyć

Gość zdesperowana232323
nie mam pracy:( jestem studentka

w 2 dni, a ile kasy potrzebujesz? może sprzedaj coś, jakis ciuch czy coś w tym rodzaju ja tak robiłam i pisałam prace dla uczniów z licaum i studiów...spróbuj tak.

A dużo tych pieniędzy potrzebujesz? Bo jak masz tylko 2 dni to licząc 8 klientów dziennie (bez wprawy nie dasz chyba rady więcej) po 200 zł od sztuki = 3200 zł. No chyba że jesteś dziewicą to może znajdzie się amator za jakieś 5000. Chociaż wątpię czy przez 2 dni takiego chętnego byś znalazła.

desperatki są zdecydowanie tańsze :)

Gość dasfqfe
kiedyś będzie tak że może już dawno nie będziesz pamiętała na co tak strasznie potrzebowałaś pieniędzy za to trauma ci zostanie nie warto

ile kasy potrzebujesz , może będę mógł pomuc , zalezy w jakiej sytuacji jesteś ale nic nie ryzykujesz , napisz maila

Ale tak nawiasem to chyba pomyliłaś fora. Proponuję: 1.Praca (dam/szukam), własna firma, CV i rekrutacja lub 2.Nianie, sprzątanie, prace domowe itp. albo ostatecznie 3.Życie erotyczne no bo ni jak nie pasuje mi ten temat do życia uczuciowego.

Gość --mika--
---widze ze wybralas najlzejsza najszybsza forme zdobycia kasy..a tak wogole na seriooo dziewczyno w tej branzy jest taka konkurencja ze napewno nie zarobisz na tym kasy--takiej duzej jakbys chciala..chyba ze lubisz prace grzybiarek one zawsze maja branie---zawsze jest jakies wyjscie---a kurestwo trzeba miec we krwi----bo napewno tego sie nie nauczysz---

Gość fjfghfghf
takich osób potrzebujących szybkich pieniędzy jest dużo....jak znajdziesz jakieś inne rozwiązanie niż seks, napisz...może skorzystam;)

Gość jakich grzybiarek
??? :D

Gość --mika--
a cvo ty nigdy niejechales samochodem poza miasto ---pelno tam takich w miniowach przy drodze stoi --to wlasnie grzybiarki---

Gość zdesperowana232323
witam, udalo mi sie zdobyc te pieniadze:) bez ponizania sie. potrzebowalam niecale 200zl. jak mi sie udalo zdobyc..... ktos postanowil mi pozyczyc:) uff jak sie ciesze