Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karuzelka

Dziwne zawroty głowy

Polecane posty

Gość Karuzelka

Miewam bardzo dziwne zawroty głowy , takie nagłe szarpniecie i zawrót natychmiastowy, z wrazeniem , ze zeszłam z karuzeli. Czy moze ktos o tym cos powiedziec? Dziekuje. :)

Gość Karuzelka
Zaznaczam, że pojawiają sie nawet wtedy , gdy spokojnie stoje w kolejce w sklepie, sporadycznie, ale sa bardzo nieprzyjemne, bo chce mi sie wymiotowac natychmiast. prosze o odzew. :)

ja czasem mam zawroty gowy, mam wrażenie jakby ktoś mna próował walnąć o ziemię ale to trwa sekundę, ale w sumie sie nie przejmuje

Gość Karuzelka
ja tez nie przejmuje, tylko trudno w kilku sekundach utzrymac równowage, wygląda sie jak pijana :)

Hejka witam ja mam zawroty ale to jest zwiazane z nerwica współczuje bo wiem jak to jest czuc sie jak na karuzeli

Gość może masz anemię
ja tak się czułam i morfologia wykazała mikrocytozę, uzupełniłam braki żelaza i wszystko wróciło do normy.

Gość Karuzelka
W sumie to może od tego, że rano wypaliłam blunta?

Gość ajlabvljbavljdbvlja
neurolog się kłania

Gość weness
neurolog, a raczej laryngolog. Skoro czujesz się, jakbyś nagle zeszła z karuzeli i wszystko wokół wiruje, są to zawroty związane coś tam z ośrodkiem... Tułałam się po laryngologach i neurologach, w końcu okazało się, że za bardzo się stresuję... Może też za dużo o czymś myślisz i się przejmujesz? Coś męczy Twoją główkę i nie daje Ci spokoju? Może mała wizyta u psychologa? Czasem dobrze jest pozwolić sobie pomóc ręką specjalisty. Po drugie - pij dużo wody. Minimum 2 litry dziennie. Minimum! Samej wody! Herbatka się nie liczy ;) To też może mieć na to wpływ... przyuważ, ile dziennie płynów przyswajasz organizmowi? Jak najwięcej.. Powodzenia :)

Gość Karuzelka
bardzo dziekuje za wpisy, przypuszczam, że tu nie znajde odpowiedzi , ale jakoś tak spontanicznie człek pisze, byle pisac....masz racje , to resztki po anemii , co prawda miałam hemogl. dobra, ale podejrzewam niedobór zelaza. Dobra , wszytskich pozdrawiam bardzo serdecznie, bez sciemy!!!! :)🌼 ❤️

Gość Karuzelka
Aaaa i nie wypaliłam zadnego blunta:(, ktos sie podszył pod mój pomaranczowy -celulitowy nick, a feee