Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh to mnie bierze

Sylwek w domu już 5 raz z rzędu!

Polecane posty

To zorganizuj sylwestra u siebie w domu :) zapros jakis waszych wspolnych znajomych i juz. Jesli oczywiscie twoi rodzice nie beda miec nic przeciwko.

Masz na oku jakas impreze konkretna? Zarezerwuj miejsca, kup kiecke i postaw go przed faktem dokonanym. Moze gosc potrzebuje, zeby wziac sprawy w swoje rece i za niego zalatwic.

Gość katrina.f
na poczatku wydaje sie to niemozliwe, jak to, zyc bez niego? trudne do wyobrazenia. ale potem jest wiela ulga (smutku troche tez, szczegolnie pozniej ze wzgledu na sentyment)

Gość ehh to mnie bierze
nie chce stawiać go przed faktem dokonanym.. a to byłby zbyt duży wydatek...myślałam o wynajęciu domku ze znajomymi..on za bardzo nie chce..a od siebie nic nie zaproponuje

Nie przesadzaj, zrywac 5 letni zwiazek z powodu sylwestra? Wyluzuj :o

Gość ehh to mnie bierze
no właśnie ale jak sie nie wkurzę! nie obrazę !! to będzie jak zwykle...ehh oczywiście andrzejek nie będzie bo on oszczędza...naszczęscie jadę na studia i zabaluje ze znajomymi

Moj tez marudzi jak wymysle jakas impreze, ze to i tamto. Teraz tez marudzi, tak samo maz mojej kumpeli - my sie nie szczypiemy, rezerwujemy miejsca (stowa od pary), kupujemy kiecki i tylko informujemy ich o godzinie rozpoczecia imprezy. Marudza i pierdza ze nie ze sre, ale jak co do czego to sie zawsze dobrze bawia.

Gość ehh to mnie bierze
może i masz racje:) zaraz do mnie przyjdzie..wysłucham co ma do powiedzenia i jak nic konkretnego to załatwię za niego i jak nie będzie chciał iść to znajdę sobie zastępstwo..jak usłyszy to pewnie zachce mu się iść

Posluchaj tego. Dzwoni kumpela, czy idziemy na male piwo. Ja mowie idziemy? On - a mozemy. 10 minut przed wyjsciem, a ten mi mowi ze mu sie nie chce isc bo leci fajny film na tvn7. Ze cooo???? Ruszasz tylek i idziemy bez gadania. Przychodzimy, czesc czesc. Kumpel mowi ale mi sie nie chcialo przyjsc o jaaaa. Ja sie odzywam: co, fajny film na tvn7 leci? Skad wiedzialas??? Kazdy normalny, zdrowy facet tak ma.

Gość ehh to mnie bierze
hheh ill znam to!!!