Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galada

Bardzo potrzebny ginekolog z Katowic z kliniki!!!

Polecane posty

Gość Galada

Błagam, polećcie mi jakiegoś, który pracuje na klinice w Panewnikach (Katowice -Ligota) i który mógłny poprowadzić moją ciążę. Bardzo pilnie i szybko potrzebuję.

ja nie znam gin jak raz z Panewnik ale poczytaj forum na gazeta.pl regionalne, tam jest sporo info, ja chodze do Gawlika w LUXMEDZIE

Gość Galada
Naprawdę bardzo potrzebuję informacji. Polećcie mi kogoś sprawdzonego.

Gość Galada
bardzo proszę o informacje. Tam tez zamieściłam wątek...

Gość Panewniki
jesli mogę spytać dlaczego tak bardzo Ci zależy na kimś z Panewnik? wiem, że jak byc posżła do Wieczorka na Łubinowej to on jak są komplikacje poleca do kogoś do Panewnik, ale nic więcej nie wiem. Masz jakieś problemy, że musisz w Panewnikach? ja też raczej tam wyląduję niebawem z wcześniakiem.

Gość anastazja 22
a czemu nie Klinika w Zabrzu? Masz za daleko? Powinnas szukać połóżnika a nie ginekologa!

Gość anastazja 22
polecam doktora Wróblewskiego mnie prowadzil i jestem nim zachwycona!

Gość Galada
Muszę mieć kogoś z kliniki, bo chcę tam rodzić. Jestem w 8 miesiącu a mieszkam w innym dużym mieście i nie mam informacji na temat Ligoty. Bardzo proszę o informacje na ten temat. tzn. na temat konkretnych lekarzy, którzxy tam praktykują i ewentualnie jakiegoś kontaktu do nich. Jadę tam jutro. Miałam upatrzonego lekarza, ale okazało się, że wyjeżdża na jakiś staż i przekazuje swoich pacjentów. Prosze, polećcie mi jeszcze kogoś i podajcie konkretne informacje...

Gość Galada
a ten Wróblewski? jak ma na imię? gdzie przyjmuje? coś wiecej...???

Gość Galada
naprawdę nikt nic nie wie? nie chcę jechać w ciemno. zawaliłam sprawę z tamtym doktorem, dopiero dziś dowiedziałam się, że wyjeżdża. muszę rodzić w Ligocie na klinice, nie mam kontaktu do nikogo, proszę, pomóżcie mi... Czy któraś z was tam może rodziła?

Gość Panewniki
Galada, nie bardzo Cie rozumiem, jedziesz tam jutro tzn na wizytę czy jak? na NFZ sa takie terminy że się nie załapiesz do porodu pewnie na żadną wizytę, a prywatnie to i tak już powinnaś dawno wiedziec do kogo idziesz, poza tym w Panewnikach rodzić tak po prostu niezbyt szczęśliwe rozwiązanie, tam są dość drogie "łapówki", nie znam nikogo kto by bez komplikacji tam się pchał na poród jeszzce z odległego miasta, wiadomo, że jęsli są wskazania to trudno zcego się nie robi dla dzidziusia żeby tylko zył

Gość Galada
Jezu, liczylam na informacje a nie pytania. mam swojego lekarza we Wrocławiu. Chcę rodzić w Katowicach. Jutro jadę na klinikę posprawdzać nazwiska i adresy prywatnych gabinetów lekarzy pracujących na klinice w Ligocie. Miałam lekarza poleconego , ale okazało się że wyjeżdża. jadę w ciemno, jeśli nikt nie mi nie poradzi. Interesują mnie tylko prywatne gabinety lekarzy, którzy oprócz praktyki prowatnej pracują na klinice w ligocie. Błagam, nie pytajcie już, tylko podrzućcie jakieś sprawdzone nazwiska ciężarnej w 8 miesiącu.

Gość Galada
Nie chcę jechać w ciemno, bo może się okazać, że stracę cały dzień. jeśli któraś z was tam rodziła i prowadził jej ciąże właśnie lekarz z Ligoty, bardzo prosze o informacje.......

Galada, wszystkie info o jakie pytasz są w necie nie tzreba jechać do Katowic, wejdź sobie na stronę kliniki i masz nazwiska, potem poszukaj w google po nazwiskach i będziesz miała zarówno info o ich prywatnych gabinetach, jak i opinie o tych lekarzach zwykle na forum, nawet cenniki nieoficjalnych porodow na klinice są podane pzrez dziewczyny co rodziły tam, a na forum kafeterii raczej nie znajdziesz info, bo ja już pytałam o takie informacje kilka tygodni temu i miesięcy temu i nic nie znalazłam :( ale powodzenia, wiem że wiele nie wniosłam wiedzy ale przynajmniej temat podniosłam w górę:)

Gość anastazja 22
Galada jesteś teraz zbyt nerwowa. Uspokoj się Nie bede tu podawać namiarów... napisz do mnie na email: czufvnulbbxurw@mailinator.com wszytko Ci opisze

Gość anastazja 22
po m nie ma spacji wszystko w jednym ciągu czufvnulbbxurw@ mailinator.com

Gość dziwię się
dlaczego te durne ciężarne baby tak panikują a jak ktoś im chce pomóc to milcza?

Gość ja mam lekarza
z Kliniki na Ligocie. Ma najlepsze na Śląsku USG. ale jest drogi.

Gość dziwię się
co ma USG do porodu?

Gość ja mam lekarza
ma usg 4D

Gość Panewniki
do dziwię się - chyba nigdy nie byłąś w ciąży, że nie wiesz co ma usg do porodu :/

Gość Galada
mysza, dziękuję bardzo. . spróbuję tak