Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

HERBACIARNIA dla 20latek!!!! Zapraszam na herbatkę!

Polecane posty

Hej:) Czuje się strasznie. Zjadlam na kolacje kiełbaske z cebulka i mam wyrzuty sumienia. Pozatym nie moge pozbyc sie tego zapachu z mieszkania i z kazda chwila mi gorzej :o A mialam się odchudzać!!!!!!!!!!!!!!! :O:O:O A co u was? :classic_cool:

hmmm... przez pomylke napisalam nicka duza litera na poczatku..i kafe uznala halo??????????????dziwne:o

też myślałam, że jest różnica! Bez sensu... Ja przez cholerny ból brzucha nie spałam w nocy, dziś w ogóle nie poszłam na zajęcia, w domu żadnej porządnej tabletki nie ma... Już mi trochę lepiej, tyle, że jakoś słabo i niedobrze:/

Czesc kobietki :) Jestescie jeszcze ,czy spioszki juz kimają... ja mialam wczoraj i dzis kolokwia i ciesze sie ,ze powoli sie zalicza ten semestr :) A co u Was? Myszko,zyczę Ci zdrówka :D

Jaśmineczka fajnie masz, że już zaliczasz... Ja mam wszystko przed sobą i czarno to widzę. Weekend ze statystyką przede mną:( A brzuch już prawie nie boli, tabletki działają;)

o statystyce to mi sie nawet myslec nie chce.... koło w pierwszym terminie zaliczyly 2 osoby na 21, dziś miała byc poprawka ale nikt nic nie umiał i zdecydowalismy ze nie piszemy ( po tylko raz mozna poprawiac) a doktorek sie troche wpienił ze mu truliśmy tyle czasu o poprawe po swietach i w koncu nie pisalismy:P a na koniec czeka mnie egzamin... to dopiero bedzie rzeź :( idę dziś spać wcześniej bo zmęczenie mnie dopadło... Powodzenia w nauce i kolorowych snów :)

hej dziewczynki :) no ja dzis tez miala zaliczenie / egzamin i wszystko spisalam :P mam nadzieje ze zalicze hihi :) jutro jeszcze musze oddac prace we wtorek ekonomia :( i cisza na pare dni :) pozdrawia :) 🌼

hej🌻moze sie przylacze do grona????ja tez mam dwojke z przodu a nawet dwie.....ale jeszcze tylko kilka godzin bo pozniej po dwojce wystapi juz trojeczka.....

hej dziewczyny!!! ja niby się uczyć miałam caaaały dzień ale, że tak powiem, guzik z tego:o no cóż, jutro będę musiała, nie mam wyjścia Wiecie co Wam powiem, jestem na uniwerku, dziś spotkałam się z kolegą z polibudy i mówię Mu z żalem, że mam we wtorek koło, a On na to, że w tym tygodniu ma 11 kół!! Czujecie to? Ja mam problem z 1 a On ma 11!! Jak dobrze, że nie wybrałam Polibudy, bylby rok stracony. No to tyle na wstępie:D Cześć marg22 i Jabłko, siadajcie, rozgośćcie się, kociekotka chyba jest chwilowo nieobecna, więc ja się Wami zajmę:P:D CO pijecie?:D:D:D

hej hej :) no 11 kol masakra ja juz tez chyba przestane narzekac hehe :P witam nowe dziewczyny 🌼 marg22 wszystkiego najlepszego :) jak Wam mija niedziela ?? ja niedawno wrocilam z uczelnii. :P

witam w ten sniezny dzionek... tez mam dwudziestke, i tak sobie pomyslalam ze sie dolacze, mozna?:)

Dobry wieczór. W życiu każdego człowieka zdarzają się krytyczne momenty. Mają one jednak różną monetę. Niektóre, potrafią zburzyć cały nasz świat, inne - stworzyć go na nowo. I one są dobre. Dlaczego? Bo jedne i drugie motywuja nas do działania. Nie siedzmimy bezczynnie. Wiemy co się dzieje i odnajdujemy się w tym. Ja moje drogie, jestem teraz w jeszcze innym momencie życia. W momencie, gdy sprawy przyjęły taki obrót, że zablokowały mi ręce. A właściwie nie ręce. Zablokowały mi głowę. I to są te naprawde złe chwile w życiu. Gdy nie wiesz co robić. Gdy otacza Cię sprzeczność. Gdy nie masz jednego wyboru, jednej drogi, tylko kilka, i wszytkie są w równym stopniu dla Ciebie przyjazne i niebezpieczne, ryzykowne. DZIĘKUJĘ MYSZY za przejęcie obowiązków, ja nie wiem czy pojawie się w herbaciarni jutro czy za 3 dni. Nowe \"spragnione\" thai _Jabłko_ marg22 witam serdecznie i namawiam do jak najczęstszego picia herbatki na tym topicu. 🌻 Sciskam Was mocno wszystkie. I dziękuję że jesteście.

kociekotko pięknie piszesz (może napiszesz jakąś książkę?:) poważnie mówię). Miłość w życiu jest najważniejszą wartością, przynajmniej dla mnie, jak jest u Was?? Ja mogłabym poświęcić WSZYSTKO dla miłości. Ja dziś też miałam moment krytyczny. Kolejny. Ale o tym może nie dziś, bo chwilowo jest lepiej. kociekotko - czekamy tu na Ciebie:) ja się nie nadaję na organizatorkę, zaprosiłam nowe koleżanki, a One uciekły:( jestem z Tobą🌼:) a co u reszty? wprowadźcie tu trochę życia, trochę optymizmu, bo ja chyba mam go za mało, podzielcie się

Dobry wieczor kochaniutkie :) Co skychac u Was? Ja wrocilam niedawno j,jestem padnieta,od rana mialam zaliczenia 3 godziny z jednego przedmiotu!!! potem uczniowie i jestem padnieta!!!! Zrobilam zakupy i kupilam Melise.... chyba zaraz sobie zaparzę ;)

czesc dziewczyny:)mozna sie do Was dołaczyc? jestem Basia,mam rocznikowo 22lat,jestem studentka IIroku ZWIS w Kaliszu:)mam narzeczonego(para jestesmy od 8lat),za rok slubuje:D no to na poczatek chyba tyle:)mam nadzieje,ze mnie przyjmiecie.... buziole👄

Witam nowe kobitki :) Witamy w herbaciarni !!!! Zaparzamy herbatki i siadamy do wspolnej rozmowy,ja niestety dopiero wieczorkiem bede miala wolne,wiec do pozniej !!!! Milego dnia,trzymajcie sie cieplo

Witam wszystkie Nowe dziewczyny :) wpadajcie jak najczesciej :) Ja pije wlasnie herbatke gruszkowa :classic_cool: i powtarzam material do zaliczenia mam o 14 :( podobnie jak Jaśmineczka bede wieczorkiem :) thai _Jabłko_ marg22 Co tam u Was chyba nie ucieklyscie juz od nas :( Kociekota - Studentka MYSZA ma racje pieknie piszesz i rozumiem ze potrzebujesz czasu by wszystko sobie ogarnac ale WRACAJ do Nas juz!! Bo cos nam nowe kolezanki faktycznie uciekaja :P hihi pozdrawiam serdecznie wszystkie !!!!

Bajbajka1986... jestem pod wrazeniem ... 22 lata i 8letni związek :) szczerze mowiac zazdroszcze :) ja się rozchorowałam... masa zaliczen przede mną a nie bardzo jestem w stanie sie uczyc :( coś czuje ze to mój pierwszy i ostatni semestr na UŁ :( :( :( Pozdrawiam wszystkich :) ( a raczej wszystkie ;) ) P.S pije wlasnie herbatke z malinami i miodkiem :D