Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

HERBACIARNIA dla 20latek!!!! Zapraszam na herbatkę!

Polecane posty

ok. może i komercha.. No ale wiecie.. Jak było z kim spędzić i było milej niż na codzień i robiło się rzeczy, których się nie robiło na codzień to było bardzo przyjemne święto... A teraz... Ehhhhhhhh:( blondessima chyba jako jedyna spośród nas masz faceta obecnie chyba? Czyktóraś jeszcze? Ah my biedne...:(

A my biedne...same :( Jasna cholera, straciłam całe życie przez niego:/

heh ja tez sama ale powiem Wam szczerze ze narazie jest mi tak dobrze... Nie mowie ze tak chce by zostalo ale narazie jest ok... heh albo hmmm wypelniam wszystko praca :D

Wypełniasz sobie czas pracą:] ja też,gdy jestem zajęta,to o tym nie myślę...ale jak tylko położę się do łóżka, to klops...:/

Czesc dziewczynki? Moge sie przyłączyć? W grudniu koncze 20 lat ;) Fajnie,ze istnieje tak przyjemny topic :) Nie przeczytałam jeszcze wszystkich wypowiedzi,ale obiecuje,ze zrobie to jutro :) Jestem studentką Zdrowia Publicznego,I rok.Mam na imie Natalia :):)

O jest :) Dzieki dziewczyny. Niestety musze sie przyznac,ze lubie bardzo kawe i niestety czesciej piję ją niż herbatke. Ale trzeba sie przerzucić w końcu- parzcie co tam macie ;)

A co do Walentynek to jestem raczej przeciw. Bo kazdy chce,zeby dzien byl wyjątkowy, inny. Ja natomiast jestem za tym,zeby kazdy dzien w swoim zyciu, zwlaszcza ze swoim parnterem spedzac wyjątkowo i inaczej-czyż nie?

witam dziewuszki:) wlasnie Was znalazlam... usmiechnelam sie do wywodów walentynkowych- bo tez singielka :P:P:P, i zwykle przesypiam to barbarzdynskie swieto.. w tym roku 15 egz, wiec o snie nie ma mowy :P

No a jezeli nie ma partnera to bierzecie kolezanki i do kina!;) albo na herbatke :) Nie ma co sie przejmowac Walentynkami,dziewczyny!

Juz nikogo nie ma?:( łeeee.No to idzcie spac dziewczynki.Ja sie na ferie troszke przestawiłam.

o jestes blondessima :) Ja pije drugą.To moze pogadamy o tej herbacie? Czy np zielona herbata rzeczywiscie ma tak wspaniałe właściwosci?A co z czerwoną??